Zelf ben ik alleen niet tevreden met de essentiële oliën . Ik vind ze heeel vies ruiken. Maar dat is mijn fout. Voor de rest alles netjes ingepakt en snel verzonden
Bedankt voor je feedback! Geur is inderdaad vaak ook een kwestie van persoonlijke voorkeur. Helaas hebben we op dit moment nog geen samples, hier zijn we op de achtergrond mee bezig. Veel plezier met je bestelling!
Ik vroeg om advies voor mijn type huid, en kreeg een duidelijke routine met exact de producten die voor mij geschikt zijn. Ook toen ik nog een aantal vragen had werd ik heel snel en vriendelijk geholpen, de producten heb ik inmiddels al een paar dagen in gebruik en ben er heel blij mee! Kortom, aanrader en ik ga hier zeker vaker bestellen :-)
We denken altijd graag mee Sanne, heel fijn om te vernemen dat het voldoet aan je wensen. Het is altijd een zoektocht. We hopen dan handvatten te geven inderdaad! Heel veel plezier met de producten!
Dit is de 2e keer dat ik een aantal DIY pakketten heb besteld en Ik ben zeer tevreden. Vooral met het DIY deodorant pakket zo makkelijk en snel om zelf te maken. Echt een aanrader.
Een DIY-fan! Hier worden we blij van. Heel erg leuk, bedankt voor je mooie woorden Cindy. En veel plezier met DIY-en!
Mooie site, spullen snel en goed verpakt ontvangen!
Wat fijn om te horen van je. Dank je wel voor het compliment en jij veel plezier met jouw bestelling Anne!
Altijd prettige communicatie, top producten en snelle verzending!
Bedankt voor het compliment Serena! Veel plezier met jouw bestelling.
Heerlijke olie voor het hele lichaam.
Fijn dat je jouw bestelling snel hebt ontvangen. Veel plezier ermee JM!
Mijn eerste dag/nacht crème gemaakt.
Wat leuk! We hopen dat het is gelukt. Mocht je vragen hebben, dan vernemen we dat natuurlijk graag. Veel plezier met het gebruik M.!
Top service, geweldige kwaliteit producten, alles is duurzaam en goede verzending
Bedankt Manou! Fijn te vernemen dat je alles in goede orde hebt ontvangen. Veel plezier met de producten!
Fijne producten, zeer goed verpakt en snel opgestuurd.
Wat fijn! Heel veel plezier met jouw bestelling SK.
Heerlijke producten! Al had ik deze keer wel heel veel opvulmiddel in het te grote doosje. Dat wordt normaliter handiger ingepakt door jullie. Al met al weer fijn dat ik bij jullie mooie en pure producten kan kopen!
Hoi Carly, bedankt voor het doorgeven. Dit waarderen we, ik geef het meteen door aan het depot. Excuses voor het ongemak! We hopen dat je het toch in goede orde hebt ontvangen en wensen je veel plezier met de producten!
De uitleg over de produkten is erg prettig waardoor je een goede keuze kan maken. Ik ben erg blij met de jojobaolie, witch hazel water en Glycerine!
Bedankt Ingrid, hier worden wij blij van. Veel plezier met de bestelling!
Snelle aflevering. Alleen de verpakking van de olieflesjes kunnen in brievenbus formaat. Het zit nu in een te grote doos, waardoor je voor aflevering op de bezorging moet wachten.
Bedankt voor de feedback Yvonne. Ik zal dit doorgeven aan het depot, excuses voor het ongemak. Ik hoop dat je de bestelling in goede orde hebt ontvangen. Veel plezier met de producten en we horen het graag als je verder nog opmerkingen hebt via [email protected].
Ik ben heel blij met de producten en ik zal zeker verder bij jullie blijven bestellen. De levering was ongelofelijk snel, dit had ik helemaal niet verwacht!
Top! Dan kun je er lekker snel mee aan de slag Janine. Geniet van de producten!
Goede snelle levering
Fijn om dit te vernemen. Veel plezier met jouw bestelling Wendy!
Originele fijne producten
Bedankt voor het compliment Ivy, veel plezier met de producten!
Mooie producten, groot assortiment Snelle levering
Wat leuk om te horen Bettina! Bedankt voor je review :)
Kom hier al jaren, ik koop aardig wat bij ze, ik heb helaas een problematische huid en dat is beter geworden sinds ik natuurlijke producten gebruik. Qua klantenservice als er wat fout gaat word het uiteindelijk wel opgelost, of telefonisch of per mail. Ik zal dan ook klant blijven.
Originele beoordeling
Goed, helaas moet ik nu een negatieve review geven. Ik ben al jaren klant, maar vanaf vandaag zijn ze die kwijt. De reden, ze doen moeilijk over als een product is opengemaakt, en als het product niet goed bevalt dan is het jammer maar open is open. Ik heb een fles squalaan olie open gedraaid, deze koop ik hier altijd ik koop altijd meerdere om aan de verzendkosten te komen, alleen nu is hij anders dan anders, volgens hun zit er echt squalaan in, volgens mij niet, en als het er wel in zit, dan is hij heel erg anders! Helaas willen ze niet voor mij een andere batch flesje opsturen en dat ik de oude flesjes dan terug wil inleveren. Ook zijn de producten niet proper, dit lossen ze dan weer wel op. Wat ik ook erg vind, ik had een flesje cactus vijgen olie aangeschaft, hier heb ik een erge allergisch reactie van gekregen, ook hier was het, ja open is open. Dan heb ik nog eens een paar keer een review geschreven omdat ze graag wilden weten of het product bevalt, nou minder dan ik had gehoopt, dus nooit geplaatst een goed review van mij werd wel meteen geplaatst. Dus let op, negatieve reviews zul je niet veel vinden terwijl die er echt wel zijn. Natural heroes ik voel mij echt in de kou gezet. Allergisch reacties of als een product totaal anders aanvoelt of ruikt niet bevalt, dan is het wel zo netjes je klanten tegemoet te komen. Erg jammer dit... Ik raden jullie nog wel aan aan vrienden en collega's...
producten weer ok, jammer van verlate levering
Bedankt voor je review Rob! In de meeste gevallen is de bestelling de volgende werkdag in huis maar het kan soms zijn dat pakketje vertraagd raken door de drukte bij DHL.
Ik ben altijd zeer tevreden van de producten en van de leveringstermijn.
Wat leuk om te horen Kathy! Bedankt voor je review :)
Top producten.
Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent Ahmed!
Prima kwaliteit en snelle verzending
Bedankt voor je review Joke!
Erg vriendelijk personeel! De producten zijn top!
Ah wat een lief bericht Romy! Dankjewel :)
Goede producten en snelle levering.
Bedankt voor je review Froukje :)
Heb de castorolie en jojoba olie. Niets op aan te merken. Prima om te mixen met een lotion. Is een goede aanvulling voor mijn droge (hoofd)huid.
Fijn om te horen dat de producten zo bevallen Anna!
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. De producten zijn mooi en van goede kwaliteit. De levering was ook heel snel. Ik koop hier zeker weer!
Wat leuk om te horen Danielle :)
Nijverheidsweg 23 H
3534 AM De meern