Produkt voldoet

Product voldoet en snel geleverd tegen billijke prijs

Goede producten

Goede producten en snel geleverd

Een correcte en snelle service. Ga er zeker nog een keer bestellen!!

Op de website vond ik snel wat ik nodig had. Na het bestellen werd ik netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Mijn pakketje kwam correct aan en sneller dan ik verwacht had. Een echte aanrader en een ruime keuze.

Heel fijne olie voor haar en lichaam.

Snelle levering, fijne product.

Fantastische producten!

Ik heb diverse producten voor huid en haar en over alles ben ik zeer tevreden. Alles voelt lekker aan. Ik ben helemaal fan geworden van Natural Heroes!

Snel en kwaliteit

Snelle levering en kwalitatief goede spullen.

Prima website voor puur natuur!

Ruim assortiment en geen belachelijk hoge prijzen voor etherische oliën. Verzending was snel, de verpakking had van mij kleiner gemogen, 3 flesjes waren apart in papier ingerold waardoor een grote verzenddoos nodig was.

Goede en nette service en als je een vraag heb over een product krijg je goed en duidelijk antwoord. Er was bij mij iets fout gegaan en dat hebben ze ook goed en netjes opgelost.

Ideaal! Snelle levering

De verzending was heel snel binnen een de producten zijn super

Goede produckten

Goede produckten

Quality skincare products

I bought Shea Butter and Shea Nilotica Butter. Both are of high quality. Also got the tins for storage. I would recommend these to others.

Fijne producten

Hoge kwaliteit producten en snelle levering

Fijne service!

Goede snelle service nadat er iets niet mee geleverd was!

Altijd zeer tevreden

Altijd zeer tevreden met mijn aankopen! De producten bevallen mij goed en als er iets is dan wordt het altijd zeer snel opgelost! Toppie!

Hoogwaardige producten en hele vriendelijke medewerkers. Service is top.

Overzichtelijke en uitnodigende website

Overzichtelijke website, duidelijke toelichting bij de producten, snelle levering én goed (en duurzaam) verpakt.

Goed.

Snelle levering. Tevreden van mijn bestelling

Geloofde er niks van, van al die smeersels maar ben nu overtuigd

Wilde het toch eens proberen om zelf lippenbalsem te maken.. dus het pakket besteld en gemaakt,, maar wat een verschil met gewone labello of blistex... ik ben echt verkocht aan natural heroes.. voor mij niks anders meer. en de service is toppie

Ik ben tevreden.

Ik ben zeer tevreden met het product en ik ben ook heel tevreden met hoe snel mijn bestelling werd verstuurd.

Uitstekend! Meedenkend !

Ze denken altijd met je mee. Zijn erg klantvriendelijk en hebben genoeg assortiment ;) zeker een aanrader!

Zeer goede service en snelle levering!

Natuurlijke producten voor een eerlijke prijs

Vlotte levering, goed verpakt, mooie producten voor een mooie prijs, de kwaliteit en prijs zijn in goede verhouding. Ook handig dat de flesjes, pipetjes en sprays los besteld kunnen worden. Ik blijf klant. Een aanrader.

Mooie site. Heel erg goede en natuurlijke producten! Bestellen en verzenden prima en goed verpakt. Ben heel erg tevreden met Natural Heroes!

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern