Het zijn altijd weer hele mooie producten die nog veel actieve stoffen bevatten door de veelal koude bewerking. Ik moet wel oppassen om niet teveel verschillende olien te bestellen, omdat ze allemaal wel ergens goed voor zijn, en er vervolgens niets mee doe. Nu dus ingesteld voor mezelf dat er pas besteld mag worden als de voorraad aan het slinken is.
Hahah het is zo verleidelijk om van alles en nog wat te bestellen he Shant. Ik snap het wel hoor ;) bedankt voor je leuke berichtje!
De bestelling was snel opgestuurd nadat ik hem had geplaatst. De doos kwam aan met 1 flesje olie gebroken(waarschijnlijk tijdens vervoer) ik nam contact op en kreeg snel een antwoord terug en een vervangend product werd meteen op gestuurd. De producten zelf zijn goed
Bedankt voor je berichtje Celina :) we proberen onze producten zo goed mogelijk te verpakken maar er kan wel eens iets mis gaan tijdens het transport helaas! Goed om te horen dat het zo snel opgelost was.
Ik ben helemaal om. Voor mij alleen nog maar jullie fijne producten. Zelfs mijn man en puberkinderen zijn fan. Ik heb al veel bij jullie gekocht en alles bevalt prima. Leuk ook jullie diy recepten. Bedankt
Wat supertof om te horen dat jij en je gezin zo fan zijn Angela :) Jij bedankt voor je lieve berichtje!
Gemakkelijk zorgeloos inkopen doen. Heerlijk! Goede kwaliteit producten en vooral ook betaalbaar. Super!
Ah wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent Lianne :) Bedankt voor je review!
Snelle levering en mooie producten.
Bedankt voor je review Katiuscia :)
Fijn en goed ingepakt duidelijk beschrijving. Zeker een aanrader en ga vaker bij jullie bestellen
Leuk om te horen Ina ;) bedankt voor je review!
Product tegen acne gekocht. Aanrader
Wat goed om te horen! Bedankt voor je review Elise :)
Mooie producten, de 8 geef ik omdat ik lastig (ligt aan mij denk ik) recepten kan vinden.
Bedankt voor je bericht Josan :) we zijn momenteel druk bezig met het ontwikkelen en testen van recepten. We vinden het erg belangrijk dat de recepten van goede kwaliteit zijn en veelvuldig getest zijn. Hier gaat best wat tijd in zitten! We hopen in de toekomst een mooie database aan recepten op te kunnen bouwen die voor al onze klanten toegankelijk is :)
Zeer tevreden over de shampoo, de cacao en sheabutter. Zo fijn dat ik een shampoo heb gevonden die voldoet aan wat ik graag wil. Weinig nodig, maakt schoon, verzorgt en zonder rotzooi (sorry, maar dat vind ik).Nu ook de conditioner en hydrosol besteld. Tevreden klant en kom graag binnenkort weer winkelen online.
Wat leuk Jacqueline :) mocht je nog ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd berichten via [email protected]
Bedankt voor je review Stacy!
Ik heb al verschillende keren bij Natural Heroes besteld en zal dit blijven doen. Mooie, eerlijke producten voor een goede prijs en een steeds uitbreidend assortiment. Snelle verzending, netjes ingepakt. Een aanrader.
Supertof om te horen Claudia :) bedankt voor je lieve berichtje
De Shea Butter werkt goed om droge plekjes zachter te maken.
Wat mooi dat je huid zoals baat heeft bij de Shea Butter!
Altijd weer een plezier om hier te shoppen. Het ruime assortiment wordt met regelmaat aangevuld. Goede service en uitleg bij elk product.
Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent Nora :)
Blij dat ik jullie ontdekt heb!
Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over de producten Melissa!
fijne producten
Bedankt voor je review Miluska :)
Fijn assortiment van natuurlijke verzorgingsproducten. De uitleg over waarvoor een product gebruikt kan worden is duidelijk en ook combinaties worden goed uitgelegd. De levering was snel en plastic vrij.
Bedankt voor je review! Supertof om te horen dat je zo tevreden bent :)
Het aanbod is precies wat ik nodig had. Ook leuke suggesties voor 'recepten'.
Wat leuk om te horen! Mocht je nog ergens vragen over hebben of advies over willen dan mag je ons altijd berichten via [email protected] :)
Dat de producten met liefde en zorgzaamheid wordt verpakt en supersnel bezorgd. Nogmaals zeer tevreden en dankbaar.
Bedankt voor je leuke bericht! Mooi om te horen dat je zo enthousiast bent :)
Totale ervaring is altijd positief bij Natural Heroes! Zowel de producten als de gebruiksvriendelijke website en verzending. Alles altijd tiptop in orde, dikke duim omhoog : )
Ah wat een lief bericht Astrid :) echt superleuk om te horen dat je zo tevreden bent!
Ik heb alleen een opmerking over de leverancier. Deze gaf elke dag aan dat ik pas de volgende dag mijn pakketje kon ophalen. Na 4 dagen ben ik naar het ophaalpunt gegaan en daar lag het al 3 dagen. Heeft dus niks met Natural Heroes te maken.
Ah wat vervelend om te horen dat de communicatie vanuit DHL niet goed is verlopen! Zoals je al aangeeft, hebben wij hier weinig invloed op helaas. Wel heb ik je klacht doorgezet naar DHL zodat we dit hopelijk in de toekomst kunnen voorkomen. Mocht je in de toekomst nog eens vragen hebben over de zending van de bestelling dan mag je ons altijd berichten via [email protected]. Ik help je graag!
Heb de advocadoolie van u en ben zeer tevreden over de kwaliteit ervan.
Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met de olie Marjan :)
uitstekend
Bedankt voor je review :)
Snelle levering, geen extra kosten naar België, zorgvuldig verpakt zodat alles onbeschadigd aan komt.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent Jetje!
Als je snel iets nodig hebt, moet je bij Natural Heroes zijn. Altijd supersnel geleverd, goed en duurzaam verpakt, mooie producten.
Wat leuk om te horen Marjo :) bedankt voor je lieve berichtje
Ik heb alleen nog maar de lippenbalsem gemaakt. Is heel zacht een prettig. Enige nadeeltje vind ik de onprettige geur van de karitéboter.
Bedankt voor je review Mieke :) de één vind de geur van de Shea boter helemaal niks en de ander vind het weer helemaal geweldig haha! Eventueel kun je zou je de ongeraffineerde Shea boter nog kunnen vervangen voor de geraffineerde versie. Hierbij is de geur en kleur van het product onttrokken.
Nijverheidsweg 23 H
3534 AM De meern