Mooie producten, snel geleverd.

Het zijn altijd weer hele mooie producten die nog veel actieve stoffen bevatten door de veelal koude bewerking. Ik moet wel oppassen om niet teveel verschillende olien te bestellen, omdat ze allemaal wel ergens goed voor zijn, en er vervolgens niets mee doe. Nu dus ingesteld voor mezelf dat er pas besteld mag worden als de voorraad aan het slinken is.

Snelle levering en goed te bereiken

De bestelling was snel opgestuurd nadat ik hem had geplaatst. De doos kwam aan met 1 flesje olie gebroken(waarschijnlijk tijdens vervoer) ik nam contact op en kreeg snel een antwoord terug en een vervangend product werd meteen op gestuurd. De producten zelf zijn goed

Super producten. Super snelle levering.

Ik ben helemaal om. Voor mij alleen nog maar jullie fijne producten. Zelfs mijn man en puberkinderen zijn fan. Ik heb al veel bij jullie gekocht en alles bevalt prima. Leuk ook jullie diy recepten. Bedankt

Duidelijke site, snelle service, goede kwaliteit

Gemakkelijk zorgeloos inkopen doen. Heerlijk! Goede kwaliteit producten en vooral ook betaalbaar. Super!

Snelle levering en mooie producten.

Fijn en goed ingepakt duidelijk beschrijving. Zeker een aanrader en ga vaker bij jullie bestellen

Product tegen acne gekocht. Aanrader

Fijne website, goede prijzen

Mooie producten, de 8 geef ik omdat ik lastig (ligt aan mij denk ik) recepten kan vinden.

Fantastische producten!!!

Zeer tevreden over de shampoo, de cacao en sheabutter. Zo fijn dat ik een shampoo heb gevonden die voldoet aan wat ik graag wil. Weinig nodig, maakt schoon, verzorgt en zonder rotzooi (sorry, maar dat vind ik).Nu ook de conditioner en hydrosol besteld. Tevreden klant en kom graag binnenkort weer winkelen online.

Mooie, eerlijke producten voor een goede prijs

Ik heb al verschillende keren bij Natural Heroes besteld en zal dit blijven doen. Mooie, eerlijke producten voor een goede prijs en een steeds uitbreidend assortiment. Snelle verzending, netjes ingepakt. Een aanrader.

Prima.

De Shea Butter werkt goed om droge plekjes zachter te maken.

Fijne webshop met diervriendelijk cosmetica assortiment

Altijd weer een plezier om hier te shoppen. Het ruime assortiment wordt met regelmaat aangevuld. Goede service en uitleg bij elk product.

Fijne benadering, fantastische pure producten!

Blij dat ik jullie ontdekt heb!

Natural Heroes is goed

fijne producten

Fijne producten en snelle levering

Fijn assortiment van natuurlijke verzorgingsproducten. De uitleg over waarvoor een product gebruikt kan worden is duidelijk en ook combinaties worden goed uitgelegd. De levering was snel en plastic vrij.

Fijne webshop

Het aanbod is precies wat ik nodig had. Ook leuke suggesties voor 'recepten'.

Ik ben zeer tevreden en dankbaar!

Dat de producten met liefde en zorgzaamheid wordt verpakt en supersnel bezorgd. Nogmaals zeer tevreden en dankbaar.

Altijd top!

Totale ervaring is altijd positief bij Natural Heroes! Zowel de producten als de gebruiksvriendelijke website en verzending. Alles altijd tiptop in orde, dikke duim omhoog : )

Goed kwaliteit

Ik heb alleen een opmerking over de leverancier. Deze gaf elke dag aan dat ik pas de volgende dag mijn pakketje kon ophalen. Na 4 dagen ben ik naar het ophaalpunt gegaan en daar lag het al 3 dagen. Heeft dus niks met Natural Heroes te maken.

Goed product ,goede servive

Heb de advocadoolie van u en ben zeer tevreden over de kwaliteit ervan.

uitstekend

Werkelijk geweldig

Snelle levering, geen extra kosten naar België, zorgvuldig verpakt zodat alles onbeschadigd aan komt.

Altijd supersnel

Als je snel iets nodig hebt, moet je bij Natural Heroes zijn. Altijd supersnel geleverd, goed en duurzaam verpakt, mooie producten.

Degelijk pakket, je krijgt wat je verwacht

Ik heb alleen nog maar de lippenbalsem gemaakt. Is heel zacht een prettig. Enige nadeeltje vind ik de onprettige geur van de karitéboter.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern