Geweldige ervaring (en) met naturel heroes, enorm aanbod en alles van perfecte kwaliteit! Niets dan lof!
Wat goed om te horen Yvonne! Bedankt voor je lieve review :)
Mijn dochter van 5 heeft zeer droge huid. Nu begint alles weer zacht te worden. Haar huid schilfert niet meer, andere producten wel. Ik ga meer bestellen. Ook voor onze handen, benen en armen. Heerlijk spul!
Wauw wat goed om te horen Arti :) ik ben blij voor haar! Ik hoor vaak dat baden met Haverpoeder ook kan helpen om de droge huid te helen en te verzachten. Mocht je verder nog vragen hebben met betrekking tot onze producten dan kun je ons altijd bereiken via [email protected].
De Monoii olie besteld voor moederdag om kado te doen aan mijn moeder
Ah wat lief van jou Cynthia :) echt een heel leuk product om cadeau te geven inderdaad!
Fijne producten zijn de Monoi de Tahiti geurend en ook de Arganolie.
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent!
goede producten, ik ben er blij mee
Wat leuk om te horen Hannie :) veel plezier met de producten
Mijn vorige ervaringen met de levering waren heel goed! Bij mijn laatste bestelling ging het ietwat "mis". Op de orderbevestiging stond het afleveradres duidelijk vermeld, nl. mijn huisadres. Tot mijn verbazing ontving ik een mail dat mijn pakket bij een afhaalpunt wordt afgeleverd! Ik weet niet waar het fout is gegaan, maar voor een volgende levering verwacht ik dat mijn bestelling op mijn huisadres wordt geleverd wanneer ik dat heb aangegeven!
Bedankt voor je review Winnie :) ik zie dat er tijdens het bestelling een DHL-punt is aangeklikt. Helaas staat dit automatisch aangevinkt bij het bestellen. We zijn ermee om dit aan te passen op de website. Voor de volgende keer zou je bij de stap 'Verzending', 'Bezorgd op afleveradres' kunnen aanklikken. Op die manier wordt de bestelling naar je huisadres verzonden.
Vier dagen nadat ik een product had besteld (3 dagen nadat het geleverd had moeten zijn), kreeg ik bericht dat het product niet meer op voorraad is en daarom vertraagd is. Ik vind het gek dat ik dit zo laat te horen krijg, is dit niet al duidelijk op het moment dat het product ingepakt en verstuurd had moeten worden? Overigens lijkt het me uberhaupt niet de bedoeling dat ik een product kan bestellen dat niet op voorraad is.
Hoi Beyza, wat vervelend om te horen dat je bestelling zo vertraagd is. Door een fout in ons systeem leek het helaas alsof dit product voorradig was op onze website. Mijn oprechte excuses hiervoor. Ik ga contact met je opnemen via de mail om je een passende oplossing te bieden.
Mijn eerste bestelling omvatte de charcoal tandpasta, aleppo zeep met 40% laurierolie en de shampoo met citroengras. Alle drie de producten hebben een prachtige textuur en voelen heel zuiver aan. Heb ondertussen nieuwe bestelling geplaatst. Er is nog veel te ontdekken.
Wat leuk Ann :) voor vragen kun je ons altijd bereiken via [email protected]!
Pakket was keurig stevig ingepakt, compleet pakket met duidelijke instructies. Via filmpje op social media was lippenbalsem makkelijk te maken Met de hoeveelheid aan ingrediënten kunnen we een hele lange tijd vooruit ! Lippenbalsem is goed gelukt: smeert makkelijk. Volgende keer doen we 2 druppeltjes olie, er is nu te weinig geur.
Wat leuk om te horen dat je aan de slag bent gegaan met het maken van je eigen lippenbalsem Natasja :)
Tevreden over de mooie produkten, en blijf zeker bij jullie bestellen
Ah wat leuk Willy :) bedankt voor je review!
I order a variety of butters and oils from the shop, and I was helped with information on what I could do with those butters to use them better
We're always happy to help and answer any questions :)
prima :)
Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent!
Makkelijk bestellen en heel erg snel geleverd.
Bedankt voor je review Natasja :)
zie hierboven
Tof om te lezen dat je zo tevreden bent met de producten Marijke!
Mijn pakket kon al eerder bezorgt worden. Alleen op die dag was ik niet thuis dus ik heb voor een andere dag gekozen. En dat is voor het eerst dat wanneer ik hiervoor kies het ook echt op die dag geleverd wordt en niet eerder! Alles zat uitstekend verpakt. De kwaliteit van de producten is altijd goed.
Wat goed om te horen Marcella! Bedankt voor je review
Sinds ongeveer een jaar maak ik gebruik van jullie producten. Ik ben zeer te spreken over de resultaten. Het doet wat het beloofd. Echt een aanrader
Wat onwijs fijn om te horen Ouidad :) daar worden we blij van!
Snelle levering =. Was goed verpakt. Ben erg blij met mijn aankoop.
Leuk om te horen Marianne :) bedankt voor je review!
Snelle levering, fijne producten om te gebruiken!
Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent Michelle :)
Geweldig bedrijf. Snelle levering, geweldige producten die doen wat ze moeten doen. Thanks my Heroes!!
Nou wat een lief bericht zeg! Jij bent ONZE held Eefje :)
Erg fijne producten, divers. Ik heb voor mijn eerste bestelling de conditioner, herbruikbaar wattenstaafje, deodorant blik en frankincense olie. conditioner werkt prettig, ik vind de geur prima. volgens sommige recensies zou deze stinken, vind ik niet. wattenstaafje is iets harder dan ik had verwacht, maar wel prettig dat ik deze gewoon kan wassen en her gebruiken, scheelt veel plastic. deodorant erg fijn, lekkere geur. frankincense olie nog niet gebruikt, ruikt prima. aangegeven bij klantenservice dat ik nog wat diversiteit in het aantal van sommige producten mis en natuurlijke make-up. goede, vriendelijke reactie ontvangen.
Wat goed om te horen Lotte :) we staan altijd open voor nieuwe ideeën. Alleen maar leuk om te zien hoe jij met ons meedenkt!
Prima bedrijf. Alles goed en netjes verzorgd en opgestuurd
Wat goed om te horen Anoushka :)
Snelle levering en prima service!
Goed om te horen dat je zo tevredene bent Syenna :)
Ik had een advertentie gezien op Facebook en heb zo besteld. Het product sprak me gelijk aan, de DIY lippenbalsem. Toen het de volgende dag bezorgd werd, was ik aangenaam verrast hoe het artikel eruit zag. Meteen aan de slag gegaan en de lippenbalsem bevalt echt heel goed. Zachte lippen en geen droog gevoel als de balsem van je lippen is.
Ah wat leuk om te horen hoe je onze producten hebt ontdekt Natascha :) supertof dat je je eigen lippenbalsem hebt gemaakt!
Werd heel snel geleverd en was met duurzame materialen verpakt. De kwaliteit van de producten die ik heb gekocht zijn ook erg hoog
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de producten Annelies :)
Ik ben al jaren klant bij Natural Heroes. Bij de laatste bestelling ontving ik mijn pak met een gebroken pot Shea Butter. Ik stuurde een email om dit te melden en kreeg onmiddellijk een bericht terug dat ze een nieuwe pot Shea Butter zouden opsturen. En ja hoor, 2 dagen later ontving ik mijn nieuwe pot Shea Butter met de post!!! Ik ben hier heel gelukkig mee. TOP
Ah wat goed om te horen Taty! Hoewel we de producten zo goed mogelijk proberen te verpakken, kan er soms wat mis gaan tijdens de zending. Glas blijft natuurlijk een beetje kwetsbaar. Fijn dat het zo snel was opgelost :)
Nijverheidsweg 23 H
3534 AM De meern