Kom hier al jaren, ik koop aardig wat bij ze, ik heb helaas een problematische huid en dat is beter geworden sinds ik natuurlijke producten gebruik. Qua klantenservice als er wat fout gaat word het uiteindelijk wel opgelost, of telefonisch of per mail. Ik zal dan ook klant blijven.
Originele beoordeling
Goed, helaas moet ik nu een negatieve review geven. Ik ben al jaren klant, maar vanaf vandaag zijn ze die kwijt. De reden, ze doen moeilijk over als een product is opengemaakt, en als het product niet goed bevalt dan is het jammer maar open is open. Ik heb een fles squalaan olie open gedraaid, deze koop ik hier altijd ik koop altijd meerdere om aan de verzendkosten te komen, alleen nu is hij anders dan anders, volgens hun zit er echt squalaan in, volgens mij niet, en als het er wel in zit, dan is hij heel erg anders! Helaas willen ze niet voor mij een andere batch flesje opsturen en dat ik de oude flesjes dan terug wil inleveren. Ook zijn de producten niet proper, dit lossen ze dan weer wel op. Wat ik ook erg vind, ik had een flesje cactus vijgen olie aangeschaft, hier heb ik een erge allergisch reactie van gekregen, ook hier was het, ja open is open. Dan heb ik nog eens een paar keer een review geschreven omdat ze graag wilden weten of het product bevalt, nou minder dan ik had gehoopt, dus nooit geplaatst een goed review van mij werd wel meteen geplaatst. Dus let op, negatieve reviews zul je niet veel vinden terwijl die er echt wel zijn. Natural heroes ik voel mij echt in de kou gezet. Allergisch reacties of als een product totaal anders aanvoelt of ruikt niet bevalt, dan is het wel zo netjes je klanten tegemoet te komen. Erg jammer dit... Ik raden jullie nog wel aan aan vrienden en collega's...
producten weer ok, jammer van verlate levering
Bedankt voor je review Rob! In de meeste gevallen is de bestelling de volgende werkdag in huis maar het kan soms zijn dat pakketje vertraagd raken door de drukte bij DHL.
Ik ben altijd zeer tevreden van de producten en van de leveringstermijn.
Wat leuk om te horen Kathy! Bedankt voor je review :)
Top producten.
Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent Ahmed!
Prima kwaliteit en snelle verzending
Bedankt voor je review Joke!
Erg vriendelijk personeel! De producten zijn top!
Ah wat een lief bericht Romy! Dankjewel :)
Goede producten en snelle levering.
Bedankt voor je review Froukje :)
Heb de castorolie en jojoba olie. Niets op aan te merken. Prima om te mixen met een lotion. Is een goede aanvulling voor mijn droge (hoofd)huid.
Fijn om te horen dat de producten zo bevallen Anna!
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. De producten zijn mooi en van goede kwaliteit. De levering was ook heel snel. Ik koop hier zeker weer!
Wat leuk om te horen Danielle :)
Product voldoet en snel geleverd tegen billijke prijs
Goed om te horen dat je zo tevreden bent Theo!
Goede producten en snel geleverd
Bedankt voor je review Susanna!
Op de website vond ik snel wat ik nodig had. Na het bestellen werd ik netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Mijn pakketje kwam correct aan en sneller dan ik verwacht had. Een echte aanrader en een ruime keuze.
Leuk om te horen dat je zo tevreden bent Femke :) Bedankt voor je review!
Snelle levering, fijne product.
Wat goed om te horen Olga :)
Ik heb diverse producten voor huid en haar en over alles ben ik zeer tevreden. Alles voelt lekker aan. Ik ben helemaal fan geworden van Natural Heroes!
Wat supertof om te horen Dayle :) mocht je nog ergens vragen over hebben, schroom niet om ze te stellen via [email protected]! We helpen je graag ;)
Snelle levering en kwalitatief goede spullen.
Leuk om te horen dat je zo tevreden bent Joyce!
Ruim assortiment en geen belachelijk hoge prijzen voor etherische oliën. Verzending was snel, de verpakking had van mij kleiner gemogen, 3 flesjes waren apart in papier ingerold waardoor een grote verzenddoos nodig was.
Bedankt voor je review en je feedback Maaike :)
Goede en nette service en als je een vraag heb over een product krijg je goed en duidelijk antwoord. Er was bij mij iets fout gegaan en dat hebben ze ook goed en netjes opgelost.
Goed om te horen dat het zo snel was opgelost Denise :) we helpen altijd graag!
De verzending was heel snel binnen een de producten zijn super
Wat goed om te horen Nancy!
Goede produckten
Bedankt voor je review Marleen!
I bought Shea Butter and Shea Nilotica Butter. Both are of high quality. Also got the tins for storage. I would recommend these to others.
So good to hear you are loving the products Liya :) thank you for sharing!
Hoge kwaliteit producten en snelle levering
Bedankt voor je review Sandra :)
Goede snelle service nadat er iets niet mee geleverd was!
Goed om te horen Caroline! Goed om te horen dat het zo snel was opgelost :)
Altijd zeer tevreden met mijn aankopen! De producten bevallen mij goed en als er iets is dan wordt het altijd zeer snel opgelost! Toppie!
Goed om te horen Annawil :)
Hoogwaardige producten en hele vriendelijke medewerkers. Service is top.
Ah wat lief Shanti :) we helpen altijd graag!
Overzichtelijke website, duidelijke toelichting bij de producten, snelle levering én goed (en duurzaam) verpakt.
Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent Chantall!
Nijverheidsweg 23 H
3534 AM De meern