Goed.

Snelle levering. Tevreden van mijn bestelling

Geloofde er niks van, van al die smeersels maar ben nu overtuigd

Wilde het toch eens proberen om zelf lippenbalsem te maken.. dus het pakket besteld en gemaakt,, maar wat een verschil met gewone labello of blistex... ik ben echt verkocht aan natural heroes.. voor mij niks anders meer. en de service is toppie

Ik ben tevreden.

Ik ben zeer tevreden met het product en ik ben ook heel tevreden met hoe snel mijn bestelling werd verstuurd.

Uitstekend! Meedenkend !

Ze denken altijd met je mee. Zijn erg klantvriendelijk en hebben genoeg assortiment ;) zeker een aanrader!

Zeer goede service en snelle levering!

Natuurlijke producten voor een eerlijke prijs

Vlotte levering, goed verpakt, mooie producten voor een mooie prijs, de kwaliteit en prijs zijn in goede verhouding. Ook handig dat de flesjes, pipetjes en sprays los besteld kunnen worden. Ik blijf klant. Een aanrader.

Mooie site. Heel erg goede en natuurlijke producten! Bestellen en verzenden prima en goed verpakt. Ben heel erg tevreden met Natural Heroes!

Mooie producten, snel geleverd.

Het zijn altijd weer hele mooie producten die nog veel actieve stoffen bevatten door de veelal koude bewerking. Ik moet wel oppassen om niet teveel verschillende olien te bestellen, omdat ze allemaal wel ergens goed voor zijn, en er vervolgens niets mee doe. Nu dus ingesteld voor mezelf dat er pas besteld mag worden als de voorraad aan het slinken is.

Snelle levering en goed te bereiken

De bestelling was snel opgestuurd nadat ik hem had geplaatst. De doos kwam aan met 1 flesje olie gebroken(waarschijnlijk tijdens vervoer) ik nam contact op en kreeg snel een antwoord terug en een vervangend product werd meteen op gestuurd. De producten zelf zijn goed

Super producten. Super snelle levering.

Ik ben helemaal om. Voor mij alleen nog maar jullie fijne producten. Zelfs mijn man en puberkinderen zijn fan. Ik heb al veel bij jullie gekocht en alles bevalt prima. Leuk ook jullie diy recepten. Bedankt

Duidelijke site, snelle service, goede kwaliteit

Gemakkelijk zorgeloos inkopen doen. Heerlijk! Goede kwaliteit producten en vooral ook betaalbaar. Super!

Snelle levering en mooie producten.

Fijn en goed ingepakt duidelijk beschrijving. Zeker een aanrader en ga vaker bij jullie bestellen

Product tegen acne gekocht. Aanrader

Fijne website, goede prijzen

Mooie producten, de 8 geef ik omdat ik lastig (ligt aan mij denk ik) recepten kan vinden.

Fantastische producten!!!

Zeer tevreden over de shampoo, de cacao en sheabutter. Zo fijn dat ik een shampoo heb gevonden die voldoet aan wat ik graag wil. Weinig nodig, maakt schoon, verzorgt en zonder rotzooi (sorry, maar dat vind ik).Nu ook de conditioner en hydrosol besteld. Tevreden klant en kom graag binnenkort weer winkelen online.

Mooie, eerlijke producten voor een goede prijs

Ik heb al verschillende keren bij Natural Heroes besteld en zal dit blijven doen. Mooie, eerlijke producten voor een goede prijs en een steeds uitbreidend assortiment. Snelle verzending, netjes ingepakt. Een aanrader.

Prima.

De Shea Butter werkt goed om droge plekjes zachter te maken.

Fijne webshop met diervriendelijk cosmetica assortiment

Altijd weer een plezier om hier te shoppen. Het ruime assortiment wordt met regelmaat aangevuld. Goede service en uitleg bij elk product.

Fijne benadering, fantastische pure producten!

Blij dat ik jullie ontdekt heb!

Natural Heroes is goed

fijne producten

Fijne producten en snelle levering

Fijn assortiment van natuurlijke verzorgingsproducten. De uitleg over waarvoor een product gebruikt kan worden is duidelijk en ook combinaties worden goed uitgelegd. De levering was snel en plastic vrij.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern