uitstekend!!

Snelle levering! fantastische product!

zeer tevreden ondanks kleine misser

ik kreeg in bestelde pakket tussen de spullen 1 flesje waarvan een stukje glas af was van de hals. ik heb na contact met natural heroes een nieuwe nagestuurd gekregen, heel netjes opgelost. Ik ben blij met hun eerlijk producten en duidelijke uitleg erover. ik ga zekers weer wat bestellen als ik iets nodig heb voor mijn diy producten.

Fijne service

Jullie doen het , met beperkte middelen, super goed Dank je wel Madeleine

Ziet er goed uit, snelle levering en milieuvriendelijk verpakt: kan niet wachten om uit te proberen

Geweldige producten

Snelle levering, duidelijke web pagina!

Aanrader !!

Prima productkennis snel geleverd worden !!

Snelle levering en leuke producten

Ik heb de diy fluffy bodybutter besteld. Het pakket werd snel geleverd en het is superleuk om je eigen bodybutter te maken. De butter is romig en trekt goed in de huid.

Fijne webshop, snelle verzending

Dynamische webshop die niet alleen natuurlijke producten verkoopt maar ook recepten deelt hoe je ze kan gebruiken (diy’s).

Prima zaak

Goeie en snelle, keurige levering!

Fijne producten, goede service!

Fijne producten, goede service!

Helemaal blij

Ik bestelde oa het DYI rozenmasker. En die is echt heerlijk! (Vindt helaas ook mijn tienerdochter) zo fijn om precies te weten wat er in zit. En hij ruikt super lekker.

Heel snel geleverd

s'avonds redelijk laat besteld. Snel en netjes/ goed ingepakt geleverd. Fijn! Ik zal binnenkort nog een bestelling plaatsen!

Alles goed verzorgd en op tijd aangekomen. Producten zijn van goede kwaliteit.

In een woord: top!

Fijne producten en vooral een snelle levering!

Top producten, alleen jammer van al het plastic verpakkingsmateriaal in de doos

De producten zijn erg fijn, en snel geleverd. Maar wellicht een andere manier van verpakken zou beter zijn voor het milieu en voor het imago van jullie natural imago.

Goede produkten om zelf aan de gang te gaan met gezonde leefstijl.

De produkten had ik snel in huis, nadat het betalingssysteem weer werkte. De uitstraling van hoe alles was ingepakt was geweldig. Heel bewust omgaand met duurzaamheid. Daar word ik blij van.

Snel geleverd en prima communicatie!

Het product wat ik besteld heb was supersnel in huis!

Altijd weer zo leuk ingepakt. Samen met ‘s mam lippenbalsem maken met deze prachtige producten!

Geweldig!!

Altijd goede producten en service!!

Gewoon hartstikke goed!

Aleppo zeep ben ik fan van, bij NH goed en snel bezorgd. Vaak neem ik er iets bij, nu de monoi de Tahiti, superproduct! Ik wilde het met de Shea butter (deze had ik de x ervoor besteld) gebruiken, maar die vind ik niet fijn smeren. Is te hard, heel jammer. Met wat zou ik de Shea butter wel kunnen gebruiken?

Super service!

Al een aantal keer een vraag gesteld en er wordt snel en eerlijk gereageerd. Erg fijn contact. Ook ging de oliebrander na één keer kapot en werd er direct een nieuwe opgestuurd. Zo'n goede service vind je niet veel meer. Top!

Geweldige goede kwaliteit producten

De inhoud is van hoge kwaliteit en de daarbij gebruikte verpakkingen zijn duurzaam.

Goede kwaliteit, goede informatie, vlot en efficiënt

Vind het geweldig!

Ik hou van natuurlijke producten, en was niet prijzig. Netjes ingepakt. Op tijd. Ik hou van shea butter en met nieuwe producten erbij. In één woord "GEWELDIG".

Super kwaliteit en snelle , goede service

Ik bestel vaak omdat de producten van zeer goede kwaliteit zijn. Ben ook heel tevreden met de service want krijg mijn bestelling altijd heel snel geleverd.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern