Helaas was mij potje Shea Butter gebroken aangekomen in het pakketje. Na een mailtje gestuurd te hebben kreeg ik direct een mail terug met dat ze gelijk een nieuw potje mijn kant op stuurden. Fijne producten en een hele fijne service. Ik bestel hier zeker vaker!

Goede en snelle service

Goede en snelle service van hele fijne producten. Goed verpakt en fijn in het gebruik.

Mooie producten

Zo blij met mijn vondst! Mooie producten. Zeker een nieuwe vaste klant erbij!

Fantastisch!

Heel erg tevreden over mijn ervaring met Natural Heroes. Je komt zo'n service nog zelden tegen, echt perfect. Ik had een bestelling geplaatst, waarvan 1 item niet op voorraad was. Ze namen netjes contact op om te vragen of ze de rest van de bestelling alvast op mochten sturen of dat ik wilde wachten zodat alles in 1x verzonden kon worden. De essentiële oliën zijn van goede kwaliteit, en dat voor een heel schappelijke prijs.

Geweldig product

Goede service en product is van zeer goede kwaliteit

Tevreden!

Ik ben tevreden met mijn aankoop. Ik koop regelmatig bij dit webwinkel vanwege de fijne en breede assortiment en ook de snelle levering. Ook de prijs kwaliteit is betaalbaar en dat is fijn.

Top en snel

Top en snel

alles in orde

Alles in orde. Artikelen waren goed beschermd ingepakt en zijn precies wat ik ervan verwachtte.

Top service!

Bij het transport was er een potje, ondanks de goede verpakking, toch nog beschadigd. Na een mailtje, had ik de dag later al een nieuwe! Dat noem ik pas klantvriendelijk! Mega tevreden klant dus :)

Snelle levering en geweldig fijne producten

Snelle levering en top product

Zeer goed werkende, natuurlijke producten,zeer snel geleverd

Zeer goede producten. Allemaal heel natuurlijk en ze werken zeer goed. De volgende dag al thuis geleverd. Ik ga zeker nog meer producten bestellen.

Perfect!

Na mijn vraag betreft de natuurspons en wat oneffenheden kreeg ik niet alleen uitleg over het product maar ook in no-time een nieuwe toegestuurd! De producten zijn top en geven een boost aan mijn huidverzorging.

Fijne producten en goede service

Fijne, duidelijke omschrijving bij de producten zodat je precies weet wat je in huis haalt. De shampoo die ik heb gekocht is de eerste (!!) In mijn leven waar ik niet allergisch voor ben en die mijn huid noet uit droogt, en geloof me ik heb er meer dan 100 getest. Enorm blij mee. Na bestelling zijn de producten zoals beloofd binnen de voorgestelde tijd afgeleverd.

Duidelijk website en uitleg. Snelle levering. Ook op een vraag achteraf snel antwoord.

prima bedrijf

Natural heroes levert goede spullen. Bijzonder is de klantenbinding na de koop. Op geheel vrijwillige basis kun je voorschriften (recepten) krijgen om allerlei dingen zelf te maken.

Ik kreeg mijn bestelling snel geleverd en al artikelen voldeden aan mijn wensen. Ik zal hier vaker bestellen!

Veel biologische producten! Top!

Nu 2x besteld, fijne producten voor mijn DYS! De verpakkingen kun je heel mooi hergebruiken!

super producten

leuke natuurlijke producten. Ik ben heel tevreden met de Witch Hazel in een GLAS flesje te zien :)

Erg blij met mijn producten

De producten zijn van goede kwaliteit, persoonlijk vind ik het ook erg prettig dat de producten duurzaam zijn. Er wordt gedacht aan het milieu. Het zijn pure producten, dit maakt het voor mij erg prettig, heb een gevoelige huid. De DIY maskers zijn oprecht een aanrader!!! Mijn huid voelt heerlijk na het gebruik van een masker. Er zit een omschrijving bij, je hebt weinig nodig om een lekker masker te maken. Daarbij is het bij de aankoop prijzig, maar in verhouding met hoevaak je het masker kan maken en gebruiken, is het goedkoop.

Geweldig!!!

Ik ben echt fan van heroes helaas ben ik na een bestelling van over de 200 iets vergeten dus ik moet weer verzendkosten betalen maar krijg wel de allerbeste producten. Ik maak oliën via aromatherapie en start met cremes en andere leuke producten. Ik zou heroes een tip willen meegeven dat ze bij een bestelling bv hoger dan 7of 100 een presentje meesturen. Dat waardeert een klant plus je laat ze kennismaken met een product vsn heroes. Een concurrent van heroes doet dat wel en zo heb ik weer een bestelling gedaan omdat ik een van de presentjes ook wilde kopen nadat ik het heb kunnen testen. Zo verkoop je meer. Ik doe dat ook met mijn klanten stuur een 3ml olie en vaak komen ze terug om een grotere ml flesje te kopen.

Mooie eerlijke producten

Natural heroes heeft mooie eerlijke producten. Allemaal natuurlijk en ook goed beschreven waarvoor het werkt.

Top bedrijf !!

Bezorging snel, producten zijn van grote klasse. Echt een aanrader om hier je olie of dergelijke te kopen !!!!

Topper!!

Snel bezorgd en de flesjes worden heel goed ingepakt. Ik kon dus snel van mijn aankopen gebruik maken. Tot snel!!

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern