Ik ben heel erg tevreden over!!
Wat goed om te horen Gosia!
Ik ben heel tevreden over bestellen en de afhandeling van de producten en de prijs en kwaliteit is ook oké
Goed om te horen dat je zo positief bent Ellen :)
Heldere productinformatie, eenvoudig bestelling plaatsen. Snelle levering. Top product.
Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent Lobke :)
Fijne producten, snelle en goede bezorging!
Ah wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent Vanessa!
Wat een snelle levering. Natuurlijke producten aangeschaft om zelf gezondere varianten te maken voor huid en haar. Lekker aan het experimenteren geslagen. Duidelijke website. Erg prettig.
Klinkt goed Joëlle! Bedankt voor je review :)
We zijn teveel in het chemische terecht gekomen. Ik ga nu proberen om zoveel mogelijk weer terug te gaan de natuur. Eet ook zoveel mogelijk onbewerkt, en voel me zoveel beter dan 10 jaar geleden! En nu nog de producten die je huid opneemt. Natural Heroes is voor mij een super begin.
Wauw wat mooi om te horen Jenny!
Heerlijke natuurlijke producten en alles in glazen verpakking.
Leuk dat je zo enthousiast bent over de producten :)
Waren wat problemen met het leveren van 1 product maar dat is heel genereus en klantgericht opgelost, pluim!
Ah wat fijn om te horen dat het zo goed is opgelost Miki!
Fijne site waar je volgens mij echt ALLES kan vinden wat je wil als het om natuurlijke verzorging gaat. Site is snel met duidelijke info. Prijs is goed. En ze hebben ook van alles wat, van zeep en olie tot flesjes en handige au bain-marie pannetjes. Het is enorm inspirerend, ik ga nu zeker zelf proberen mijn eigen favo olietjes te mengen tot een precies-goed-voor-mij mix. :)
Wat supertof om te horen dat je zo enthousiast bent Marjon :) welke oliën mis je nog in ons assortiment? We zijn altijd op zoek naar nieuwe toppers om toe te voegen!
Originele beoordeling
Fijne site waar je (bijna) alles kan vinden wat je wil als het keer natuurlijke verzorging gaat. Site is snel met duidelijke info. Prijs is goed. Mag wat mij betreft nog wel wat meer soorten olie op, maar je vind er wel de basis van wat je nodig hebt. En ze hebben echt van alles wat, van zeep en olie tot flesjes en handige au bain-marie pannetjes.
Ik gebruik het nog maar kort, maar het aanbrengen voelt niet vettig en de olie wordt makkelijk opgenomen door de huid. Bij zalf en creme krijg ik vaak een allergische reactie...nu niet. Ik merk nog geen resultaat, maar zoals gezegd gebruik ik het sinds kort. Wat nog verbeterd kan worden is de geur...niet onaangenaam, maar ook geen rozengeur.
Bedankt voor je review en je feedback Linda :)
Makkelijk klaar te maken en heerlijk voor je lippen
Leuk om te horen dat je zo tevreden bent Yvonne :)
Zending zag er fijn verzorgt uit. Producten fijn verpakt. TOP!!
Ah wat fijn om te horen :)
top:snelle levering,info product, beste prijs, bio
Bedankt voor je review Hilde!
prima product
Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent :)
Bedankt voor je review Sanne!
Alles wat ik besteld heb was precies wat ik verwachtte.uitstekende producten en top kwaliteit
Wat goed om te horen Lena :)
Producten zijn kwalitatief erg goed. Ik geniet er van.
Ah wat fijn om te horen dat je zo geniet van de producten Daphne :)
Bedankt voor je review Roxana :)
Wel zeer snelle levering, zondag besteld, maandag in huis (België). Produkten zijn goed en waren goed verpakt.
Goed om te horen Marcia :)
Snelle levering en fijne producten puur natuur.
Bedankt voor je review Lorraine :)
De producten die ik bestel worden op tijd geleverd. Deze zijn zorgvuldig ingepakt. Wanneer iets niet in voorraad is, kan ik aangeven of ik een e-mail wil ontvangen, wanneer de voorraad weer is aangevuld. Ook dat systeem werkt prima. Kortom: prima service.
Wat goed om te horen Jeanette :)
Goeie kwaliteit producten, snelle levering (besteld en de volgende dag bezorgd). Leuke nazorg in de vorm van een pdf met DIY-tips. Heel tevreden!
Wat leuk om te horen Katie :) veel plezier met de producten!
Product is super , heel subtiel luchtje. En hele dag fris zonder schadelijke stoffen.
Klinkt goed Anita! Bedankt voor je review.
Ben tevreden met de producten!enkel de lege flesjes vind ik ongelooflijke zonde om die niet te herbruiken!?
Bedankt voor je feedback Martine :) we hopen in de toekomst in Utrecht een winkel te kunnen openen waar we de optie kunnen bieden om verpakkingen te hervullen!
Ik had 4 dingen besteld bij Natural Heroes. Helaas was van 1 product de deksel kapot gegaan tijdens transport. Ik heb netjes gemaild en een foto erbij verstuurd. Meteen dezelfde dag nog bericht dat er een nieuwe deksel onderweg was! Ik ben zeer tevreden over de service en uiteraard ook over de producten!
Wat goed om te horen dat het zo snel was opgelost Celine :) we helpen altijd graag!
Nijverheidsweg 23 H
3534 AM De meern