Fantastische service! Zo leuk om mijn productjes te maken!
Ah wat leuk om te horen dat je zelf producten maakt Isabel :)
Mooie flessen, prachtige producten, snelle levering en goede service!
Hoi Liselot, wat onwijs vervelend om te horen dat de Azijnfles had gelekt zeg! Weet dat je ons in dit soort gevallen altijd een berichtje kan sturen via [email protected]! We helpen je graag :) Wat betreft de bubbeltjesplastic: met oog op het milieu kiezen wij er bewust voor om onze bestellingen te verpakken in duurzaam verpakkingsmateriaal. Onze bestellingen worden ingepakt bij een inpakdepot waar helaas ook ander verpakkingsmateriaal ligt. Ik denk dat de inpakkers per abuis het verkeerde materiaal hebben gepakt! Ik ga hiervan een melding maken zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Ook ga ik contact met je opnemen om je een passende oplossing te bieden!
Originele beoordeling
De levering was er al snel. Maar bij het openen van de doos bleek dat de fles azijn lek was. Daarnaast zat alles in bubbelplastic. Had ik niet verwacht en lijkt me ook totaal niet nodig.
ik ben blij dat natural heroes , veel natuurproducten gebruikt uit de hele wereld , zo kunnen we genieten uit de beste wat er is goede bedrijf , altijd op tijd , bravo !!!
Ah bedankt voor je lieve review Elizabeth :) wij zijn blij met jou!
Eerste keer dat ik hier wat kocht. Producten (vit c poeder, vit e olie en shea buter) 1 keer als serum gebruikt. Voelt heerlijk, afwachten wat resultaat op lange termijn is.
Wat goed om te horen Cynthia :)
Goed product, en snel ontvangen
Bedankt voor je review Vesna :)
Mooie en fijne producten. Snelle levering.. Zeker een aanrader.
Goed om te horen dat je zo tevreden bent Angelina :)
Prettige ervaring. Mooie producten voor een mooie prijs.
Bedankt voor je review!
Simpel en snel het product besteld. Vervolgens na twee dagen het product goed en wel ontvangen in een beschermde verpakking. Dank voor de snelle service!
Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent Ben!
Vlot te bestellen, snelle levering, goed verpakt. Geen klachten
Wat goed om te horen Marit :)
Wow wat een geweldige producten! Eindelijk heb ik gezichtsproducten gevonden waar ik tegen kan en welke ook nog eens betaalbaar zijn! Mij heb je er als klant bij. De verzending is ook nog eens super snel. Zeker een aanbeveling waard.
Ah supertof dat je zo enthousiast bent Jennifer!
De black soap reinigt goed ik heb het gebruikt voor mijn gezicht.
Bedankt voor je review Millie :)
Me moeder dochter had extreem last van eczeem door de deze biologische oliën heeft ze heel erg veel baat bij.
Wat goed om te horen Naima :)
prijzen zijn ook redelijk. product is puur en natuurijk.
Leuk dat je zo enthousiast bent Dex!
Ik ben allergisch voor wolvetalcoholen, dus dit is ideaal voor mij.
Ah wat fijn om te horen Simone :)
Zeer snelle levering, producten zijn goed voor je huid, voortdurende update en aanvulling van het gamma met nieuwe producten, wat mij betreft mag er nog meer voor bio gekozen worden, zeer vaak klantvriendelijke acties
Ah bedankt voor je lieve bericht Annemie :)
Geweldige producten en service!
Bedankt voor je review Sabina!
Altijd snelle levering en prettige communicatie
Ah wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent Anita :)
Alles prima!
Bedankt voor je review Simone!
Nieuwsgierig als ik ben, heb ik een bestelling geplaatst. Wat een leuk kado heb ik mezelf gegeven. Mooi ingepakt, snelle levering en alle produkten op natuurlijke basis. Helemaal blij mee!
Wat leuk om te horen Jillis :) leuk hè om jezelf gewoon af en toe lekker te verwennen!
Ik bestel al jaren hier en alles is tip top naar wens
Goed om te horen Ebru :)
Topproducten en een snelle verzending. Goeie uitleg van de DIY pakketten.
Supertof dat je zo tevreden bent Lien!
Snelle levering, goede prijs en kwaliteitSuper!
Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent Linda :)
Lekker smeerbare crème, houd je huid goed in conditie.
Ah wat goed om te horen dat de creme zo goed voor je werkt Yvonne :)
Goede site, redelijk assortiment en op tijd geleverd
Bedankt voor je review Tamara!
Super snelle levering, goede producten met duidelijke omschrijving
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent Indra :)
Nijverheidsweg 23 H
3534 AM De meern