Fijne uitwerking
Bedankt voor je review Harmanna :)
Super producten en snelle levering.
Ah wat goed om te horen dat je zo tevreden bent Diana!
Makkelijk bestellen en betalen
Bedankt voor je review Saskia :)
Heerlijke website met heerlijke producten!
Wat leuk om te zien dat je zo enthousiast bent Math!
Door een sorteer foutje mijn pakket nog niet binnen, maar de service is ook helemaal top! De producten vond ik al top, daarom wederom een bestelling geplaatst. Kan de hele winkel wel leegkopen haha...
Hahah ik begrijp je helemaal Monique :) bedankt voor je review!
Snel geleverd, prima geregeld!!
Goed om te horen dat je zo tevreden bent Jelleke :)
Fijne producten mijn huid ziet er goed uit
Wat goed om te horen dat de producten zoveel goeds doen voor je huid Linda :)
Fijn om te kunnen vertrouwen op de natuur die bij Narural Heroes , natuurlijk is! Op alle fronten betrouwbaar.
Ah bedankt voor je lieve review Jan!
Later dan verwacht maar goed hersteld door een medewerker
Goed om te horen dat het snel opgelost was :)
Goede en snelle service
Fijn om te horen Silvia :)
Heerlijk voor mijn gezicht en lijf.
Wat fijn om te horen Wil :)
Goed telefonisch contact vooraf gehad en daarna een aantal producten gekocht, waarvan de Aleppo-zeep 40% beduidend goedkoper was dan bij een andere digitale verkoper.
Ah wat leuk om te horen :)
Mooie producten
Wat mooi om te horen dat je zo tevreden bent Michael :)
Vorige week mijn eerste DIY box getest voor de lippenbalsem en was alvast leuk om dit te doen alhoewel ik toch wel woordje kwijt wil ivm de aantal gram die vermeld staat niet klopt voor je aantal bijgeleverde potjes en je dus redelijk wat over hebt maar dan heb ik wat potjes bijgekocht en heb ik nu overal eentje in bezit ;) dus is dit geen negatief commentaar maar eerder een weetje voor wie dit liever niet tegenkomt en je dus best uw porties volgt volgens het filmpje :) Ook vind ik persoonlijk dat je met 1 druppel geur olie niet genoeg hebt om dit te ruiken of te smaken en moet je daar wel meer van indoen om er iets van te merken ook heb ik de body butter gemaakt en deed ik meer dan de helft olie in van de flacon en ook ervaar ik daar niet echt iets van maar das mening van persoon tot persoon natuurlijk! Anders ben ik heel positief tot nu toe en zal ik mij ook eens de gezichts producten aankopen in de toekomst!
Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent Tamara! En hartelijk dank voor je feedback :) We zijn continue bezig met het verbeteren van onze producten en recepten, feedback wordt daarom alleen maar enorm gewaardeerd. Voor nu hebben we op onze website bij de DIY Lippenbalsem het volgende vermeld: ''LET OP: Voor de 3 tinnen blikjes heb je ongeveer de helft van het recept nodig. Deel de hoeveelheden simpelweg door 2.'' We zijn ermee bezig om dit ook aan te passen op de flyer. Je feedback over de DIY Bodylotion heb ik genoteerd, wellicht dat we dit recept kunnen verbeteren :)
je krijgt wat je bestelt
Bedankt voor je review :)
vlotte levering
Goed om te horen dat je zo tevreden bent Douwe!
De producten zijn werkelijk zoals het beschreven staat op de website helemaal organic en de levering was super snel! Binnen 1 dag was het er! Top!!
Wat goed om te horen Nayab :)
Mooie spulletjes, maar verpakt in bergen plastic, voelt daardoor als enorm greenwash project.
Hoi Robin, wat vervelend om te horen dat je bestelling verpakt was in plastic. Dit is absoluut niet de bedoeling want we kiezen er bewust voor om onze bestellingen in duurzaam verpakkingsmateriaal te verpakken. Hier moet iets mis zijn gegaan bij ons inpakdepot. Ik ga direct contact met je opnemen via de mail om dit in de toekomst te kunnen voorkomen.
Keurig verpakt en prima prijs kwaliteit verhouding
Goed om te horen dat je zo tevreden bent Barbara!
Product prima, daarom hield ik vol Dhl drama, duurde 2 weken en hoop gemail
Bedankt voor je bericht Dana. Vervelend om te horen dat de zending zo moeizaam verloopt. Via de mail gaf je aan je bestelling nogmaals naar het DHL gestuurd te willen hebben. Helaas werd het pakket om een (nog onbekende) reden geweigerd door dit DHL-punt. Ik heb een klacht hierover ingediend bij DHL. Ook heb ik contact met je opgenomen met de vraag of wij het naar een anders DHL-punt of adres mogen verzenden. Ik hoor graag van je! We kunt ons altijd bereiken via mail of telefoon, we helpen je graag! Gezonde groet, Kelly.
Originele beoordeling
Bestelling 2x geretourneerd omdat het adres niet zou bestaan. Was pickup point dat op de site werd aangeboden. In het pickup point kenden ze goparcel niet, nooit van gehoord ook Heb nu gevraagd t alsnog op mn huisadres te bezorgen, onhandig, ben er overdag niet nl Niets meer gehoord ook Echt balen
voor het eerst besteld, ben zeer tevreden
Love de Jojoba olie! Ik gebruik het voor mijn gezicht, lijf en om mijn erheen parfumrolletjes te maken. Blij dat het zo snel geleverd werd, want ik kan niet zonder meer ;)
Oeh klinkt heel nice Suzanne :)
Ik ben altijd heel benieuwd naar nieuwe producten van jullie! Met toch een beetje schrik in het hart voor de geur van Witch Hazel heb ik het samen met mango boter gekocht. Ik gebruikte al Afrikan black soap. De eerste dagen was ik verkocht van al deze producten. Maar na een paar dagen begonnen mijn wangen heel ruw te worden. Misschien gebruik ik het verkeerd? Als jullie tips hebben mogen jullie dit zeker met mij delen want ik wil wel jullie producten blijven gebruiken!!
Hoi Kaat! Bedankt voor je review. Iedere huid is anders en zal anders reageren op producten. De Witch Hazel kan een beetje een aparte geur hebben inderdaad. Dit product is met name geschikt voor de normale tot vette huid. De African Black Soap is een zeep die een vrij uitdrogende werking kan hebben op de huid. We raden daarom aan om te beginnen met de zeep 1x per week te gebruiken en het gebruik geleidelijk op te bouwen. Hopelijk heb ik zo je vraag beantwoord. Mocht je verder nog vragen hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. We helpen je graag :)
Top zou overal zo'n levering moeten zijn
Leuk om te horen Helga!
De website is overzichtelijk, en na het bestellen worden de producten erg snel jou richting uit gezonden. Wat wil een mens nog meer.
Ah wat superleuk om te horen dat je zo enthousiast bent Inez :)
Nijverheidsweg 23 H
3534 AM De meern