Snelle levering, goede communicatie en fijne producten
Bedankt voor je review Mireille :) leuk om te horen dat je zo enthousiast bent!
De bestelde 2 flessen met appelazijn waren zeer goed verpakt in een doos. Zonder breukschade aangekomen. Snelle levertijd. Alleen de etiket op 1 fles niet netjes geplakt.
Goed om te horen dat je zo tevreden bent Jacline :) bedankt voor je feedback!
Enige wat ik minder vind is dat de flesjes( advocade en amandelolie) vreselijk plakkerig zijn.
Goed om te horen dat je zo tevreden bent Gerry! Wellicht hebben de flesjes iets gelekt tijdens de zending. De flesjes worden met de hand dichtgedraaid dus misschien dat het dopje er net niet strak genoeg op zat. Voor vragen of opmerkingen kun je ons altijd bereiken via [email protected]
Uitstekend!
Goed om te horen dat je zo tevreden bent Romeo :)
Bedankt voor je review Astrid :)
Dank jullie wel voor de snelle afhandeling
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent :)
Mijn opmerking over het verpakkingsmateriaal werd direct opgepakt en er werd helder en eerlijk over gecommuniceerd. Echt heel goed1
Ah Linda wat onwijs vervelend om te horen zeg! Met oog op het milieu verpakken we onze bestellingen bewust in duurzaam verpakkingsmateriaal. We willen JUIST zo min mogelijk plastic gebruiken, dat geldt ook voor het verpakkingsmateriaal. Onze bestellingen worden ingepakt door een inpakdepot waar ook bestellingen voor andere bedrijven worden ingepakt (die wel plastic verpakkingsmateriaal gebruiken). Mogelijk hebben zij per abuis jouw bestelling ingepakt met het verkeerde verpakkingsmateriaal. Ik ga contact met hen opnemen zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Hartelijk dank voor het melden. Voor vragen of opmerkingen zijn we te bereiken via [email protected]. We zijn voortdurend bezig met het kijken naar hoe we onze producten en service kunnen verbeteren dus feedback is altijd welkom!
Originele beoordeling
Natural Heroes is lekker eigenzinnig en je kunt er makkelijk losse producten en recepten vinden om zelf je eigen troepvrije cosmetica te maken. Wel jammer dat er veel (plastic) verpakkingsmateriaal voor het verzenden was gebruikt. Naar mij idee was dat helemaal niet nodig.
Fijn bedrijf met goede producten!
Goed om te horen Eeke :)
Persoonlijk, hoge kwaliteit en geen bull****. Ik kom hier zeker terug!
Leuk Willemijn! Bedankt voor je enthousiaste review :)
Duidelijk uitleg, makkelijk in gebruik
Bedankt voor je review Seline :) fijn om te horen!
Nooit klachten. Geweldig service. Producten worden altijd netjes en snel geleverd.
Wat goed om te horen Bonnie!
Duidelijke omschrijving van de producten, recepten, tips en ideeën. Makkelijk bestellen en snel geleverd.
Ah wat goed om te horen dat je zo tevreden bent Natascha!
Ik vind het leuk om mn huidverzorgingsproducten zelf te maken. Alles wat ik hiervoor nodig heb, vind ik bij natural heroes! Mooie, natuurlijke en meukvrije spullen.
Supertof dat je je eigen producten maakt Ilse!
Hele fijne producten! Ik raad het iedereen aan!
Ah wat leuk om te horen Yvette!
Duidelijke site, goede prijzen, netjes verpakt, duidelijke beschrijvingen en snel in huis
Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent Erika!
Zeer vriendelijk en behulpzaam mensen bij natura heroes
Ah wat een lief compliment :) bedankt!
Ruikt lekker plus werkt heel goed op mijn huis. Ik krijg vooral opkomende rode pukkels snel weg. Echt een aanrader.
Wat goed om te horen Ciara :)
Fijne mooie webshop, snelle verzending en top producten.
Goed om te horen dat je zo tevreden bent Julia :)
bestelling volgende dag in huis
Bedankt voor je review Charlotte :)
Fijne site met natuurlijke producten
Bedankt voor je review Gea!
Ik vind het fijn dat mijn bestelde producten(glyserine, castille zeep, en oliën) in glazen flessen zit. Mooi en herbruikbaar dus duurzaam! Ik heb al meerdere keren besteld en dat blijf ik zeker doen.
Goed om te horen Barbara :)
Ik ben heel tevreden
Wat goed om te horen Monique :)
prima :)
Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent!
Niks te klagen. Alles wat ik had besteld werd keurig verpakt afgeleverd. Gewoon dik tevreden. Fijn dat het natuurlijk is en natuur en dier niet beschadigen.
Ah wat goed om te horen dat je zo tevreden bent Sylvane :)
Hele fijne producten leuk om zelf je eigen olie samen te stellen.
Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent!
Nijverheidsweg 23 H
3534 AM De meern