Een hele fijne webshop. Fijne website met veel informatie. Bestelling snel verzonden.
Wat leuk om te horen, dank je wel! Fijn dat je zo tevreden bent over de website en service.
Originele beoordeling
Eerste pakket was kapot gegaan bij post.nl en daarna ontbreekt er 1 artikel, maar gelukkig is het wel gelijk opgepakt dat is wel fijn
Het lukte me niet meteen om een account aan te maken, hierbij geweldig geholpen. Snelle levering. Mooie website met recepten.
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en dat de receptenpagina ook in de smaak valt. Veel plezier met je producten!
De geur van de mooiste de tahiti is niet zo fel, maar verder wel een goed product of voor deze zomer voor uitgedroogde huid. De lavendelspray vind ik niet zo lekker ruiken hoer had ik meer van verwacht. Niet fris naar naar lavendel. De ylang ylang olie en de honing zijn goed. Verder fijn dat het natuurlijke producten zijn
Dank je wel voor je review. De geur van Monoï de Tahiti is inderdaad subtiel: het is een natuurlijke infusie van kokosolie met tiarébloemen en dus geen sterk parfum. Het heeft juist een zachte en warme geur. De geur van lavendelhydrolaat verschilt ook van etherische lavendelolie: het ruikt wat aardser of grassiger doordat het het waterige product is van stoomdestillatie, niet de geconcentreerde olie. Dat kan even wennen zijn. We waarderen je openheid en zijn blij dat je verder tevreden bent met de kwaliteit van de producten!
Mooie en zuivere producten voor een goede prijs. De kokosolie als massage olie vind ik geweldig. Gebruik het ook als besis voor heilzame essentiële olie mixen.
Mijn pakketje was snel bezorgd. In de avond besteld en volgende middag al aan de deur afgegeven Was goed verpakt en niet in zo'n mega grote doos met veel lucht. Olie's etc. zijn fijn in gebruik en in donker glazen flesjes/ potten. Toppertje dus
Dank je wel voor je uitgebreide review. We doen ons best om snel te leveren en duurzaam te verpakken, dus het is super om te lezen dat dat opvalt. Dank je wel voor je vertrouwen!
Wat ik besteld had werd de volgende dag al bezorgd. Prijzen zijn ook heel goed.
Ik heb al meerdere keren besteld, en nooit klachten gehad :)
Bedankt voor je review!
De site geeft veel uitleg over de producten en hoe het beste te gebruiken. De levering was ook snel.
Mijn bestelling was binnen 1 dag al binnen, echt top! Geweldige kwaliteit van castor olie, ik ben er een fan van, ik ga zeker vaker bestellen hier ook om ander producten uit te proberen. Super bedankt
Wat een fijne review, dank je wel! Super om te horen dat de castorolie zo goed bevalt en dat je enthousiast bent om meer te proberen. We kijken ernaar uit je snel weer terug te zien!
Goede producten en in goede orde ontvangen!
Ben super tevreden! Heel erg bedankt voor de fijne producten.
Wat leuk om te horen, dank je wel! Fijn dat je zo tevreden bent – daar doen we het voor! Veel plezier met de producten!
Supersnelle levering en de producten zitten in glas dat is erg goed.
Besloten om producten toch terug te sturen en dan moet je wachten op een beoordeling van je retouraanvraag. Voor de rest prima service
Hi Miquel, dankjewel voor je feedback. We hebben je zojuist een retourlabel gestuurd en zullen je feedback meenemen! We wensen je een fijne dag!
Originele beoordeling
Snelle levering, netjes verpakt en goede uitleg op de site
De doos kwam onbeschadigd aan, maar een pot honing die in het pakket zat was kapot. Kan gebeuren, maar wat een plakkende bende, alles zat eronder. Melding gemaakt en er zou meteen een nieuwe opgestuurd worden. Na bijna een week nog niks ontvangen en dus nog maar weer een bericht gestuurd. Blijkt de honing niet voorradig en gaat het minstens nog een week duren. Ik ben op dit moment dan ook niet overtuigd van de service. Hopen op een betere ervaring in de toekomst
Hoi Jacqueline, Wat ontzettend vervelend dat je bestelling zo is verlopen, dit is zeker niet de service die we willen verlenen. Onze oprechte excuses voor het ongemak! We waarderen je geduld en hadden je moeten informeren over de vertraagde levering. Op dit moment doen we ons best om de honing zo snel mogelijk weer op voorraad te krijgen en zullen we je direct op de hoogte brengen zodra deze verzonden wordt. Nogmaals onze excuses en bedankt voor je eerlijke feedback. We nemen je feedback mee om onze service te verbeteren!
Ik gebruik de olie s’avonds en het voelt erg zacht aan. Het kan zelfs rondom de ogen! En krijg er geen dikke wallen van, wat met ander olie nogal eens gebeurde.
Wat fijn dat je zo goed reageert op de olie! Bedankt voor je review!
Klote e-mails
Dank voor je feedback! Je kunt je onderaan onze mails altijd eenvoudig afmelden of je voorkeuren aanpassen. Laat het weten als we je daarbij kunnen helpen.
Ik heb mijn eerste bestelling geplaatst laatst, en de producten komen goed binnen en goed verpakt. het enige minpuntje is, ik had aangegeven om via whatsapp op de hoogte te worden gesteld over de levering van het pakket, maar kreeg uiteindelijk alleen een orderbevestiging. Verder geen probleem werd wel goed via de mail op de hoogte gehouden.
Hi Milika, Dankjewel voor het schrijven van deze review. We gaan dit verder onderzoeken zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren! Dank voor deze feedback.
Snel en netjes geleverd.
De dunnere variant smeert heel fijn uit. Is wel vet , maar voor mijn huid top.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de producten!
Fijne producten voor een eerlijke prijs!
Vlot bezorgd, duidelijke communicatie hierover en mooi produkt
Ik zocht naar een olie voor mijn huid, en heb deze gevonden in de abrikozenpit olie. Heel fijn prodruct dat snel in de huid trekt en een heerlijk zacht gevoel geeft aan de huid. Daarnaast heb ik ook nog twee etherische oliën gekocht die heerlijk ruiken en in de brander ook lekker blijven ruiken. Bij de bestelling werden meerdere opties aangeboden waar en wanneer je de producten geleverd wilt hebben op een zo milieuvriendelijke manier.
Wat fijn om te horen dat de abrikozenpitolie goed bevalt en dat je tevreden bent over de etherische oliën en onze bezorgopties. Bedankt voor je uitgebreide review!
Nijverheidsweg 23 H
3534 AM De meern