Groot assortiment, snelle verzending

Bij Natural Heroes vind je alles om zelf verzorgingsproducten te maken. De verzending was erg vlot en verpakt zonder plastic.

Goed!

Mijn bestelling en ervaring met Natural Heroes is heel goed! Snel in het handelen en ook met de bezorging was super snel vandaar 4 sterren. Maar alle olies die ik ondertussen uit heb geprobeerd is voor mij tè vettig ( ik had het eigenlijk kunnen weten omdat ik vroeger ook al eens olies heb geprobeerd. ) Vooral de castorolie vind ik behoorlijk dik en de andere vind ik redelijk dik b.v èèn druppeltje argan olie met de sea butter vond ik nog redelijk. Voor mij is het een miskoop geweest wat ik heel jammer vind, want ik was blij omdat het allemaal op natuurlijke basis was vandaar ook een gok erop gewaagd, maar crèmes hydrateren bij mij veel beter en de sea butter is ook erg dik maar... gaat enigszins als je het in de handpalm samen wrijft. Ik had zò gehoopt dat het nù misschien beter in mijn huid zou trekken maar helaas niet!

Heerlijke pure producten

Ik vind de producten ontzettend fijn en mild voor mijn huid. Troepvrij genieten!

Supersnelle levering, uitstekende kwaliteit

Alles verlopen naar wens

Amazing products and service

I really enjoyed the quality of the products, the service ans the variety of the products. Already recommended to some of my clients. Very happy!!

Uitstekkend

Snelle handeling.

Muah

Slechte communicatie via de mail. Producten zijn mooi verpakt, de witch hazel ruikt veel sterker en onaangenamer dan alle witch hazels die ik in het verleden heb gehad. Geen idee of dit juist beter of slechter is. Voor behandelingen kan ik het helaas minder snel gebruiken omdat t een beetje onaangenaam ruikt.

Alles top

Mijn bestelling werd supersnel geleverd en alles was goed verpakt. De producten zijn super!

helemaal top!

bestelling was volgende dag gelijk geleverd en de olieën zijn ook top! erg tevreden.

Ja zo goed geen woorden ervoor

Snelle levering, fijne producten zonder troep

Ik vind de website van Natural Heroes erg fijn. Ze hebben fijne producten en fijne service. Ik heb o.a. de Shea Nilotica besteld. Fijne butter, maar ik vind wel dat hij erg lang vet blijft als je hem als gezichtscrème gebruikt. Dat vind ik een nadeel.

Mooie website, goeie info over de producten

Fijne website met uitgebreid assortiment. Ook leuke recepten en videos. Jammer dat een aantal producten niet op voorraad waren.

Good product and service

I am 100% satisfied

Zo snel verstuurd en ontvangen heb ik nog nooit meegemaakt

Yess :) super

Goed hoor .:) ik zal het blijven kopen .

Fantastisch!

Zeer hoogwaardige producten en zeer accurate bezorging. Ik ben ontzettend blij gebruik te maken van deze service en zal zeker meer bestellen.

Product beschadigd onderweg en direct nieuwe ontvangen!

Bedankt

Natuurlijke deo

Ik weet nog steeds niet hoe het kan maar het werkt gewoon! Ik zweet best veel, zo veel zelfs dat ik jaren geleden botox onder mijn oksels heb laten injecteren om de zweet productie stil te leggen. Dat werkte goed maar op een gegeven moment wilde ik dat niet meer in mijn lichaam. Ik heb heel veel anti-transiparant deomerken gebuikt, maar er was eigenlijk niets wat echt hielp. Ik heb nooit gekeken naar "normale" deo omdat ik dacht dat wanneer anti-transpirant al niet werkt, dan zou normale deo ook niet werken. Maar...hoe krijgen ze het voor elkaar bij Natural Heroes?! Deze deo werkt. Echt, ik sta er nog steeds versteld van. Ik zweet nog steeds maar je ruikt het niet. Ik vind dit zó bijzonder. Ik zou de hele voorraad wel willen opkopen, voor het geval (hopelijk nooit) ze er ooit mee stoppen. Een hele grote dankjewel Naturel Heroes! Echte Heroes zijn jullie voor mij.

Goed!

Goed geleverd, fijne producten

Snelle levering, fantastische producten

Snelle levering, fantastische producten

Zeer snelke bezorgingdank u doe zo verder

Heel leuke ervaring , ga zeker reclame maken voor jullie

Heel goed.. en goede producten erg tevreden

Fantastische site, hier ga ik nog kopen,

Een vlotte website, met heel goede uitleg over de producten die ze aanbieden. Ga dit ook aan anderen aanraden, zeker en vast.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern