Snelle service ook na telefonisch contact

...

Fijne producten, snelle levering

Ben heel tevreden, fijne producten. Leuk om nog meer DIY te ontdekken en te proberen, dank!

Het assortiment en de producten zijn top. Vrijdag avond producten besteld en zaterdag middag ontvangen!

Fijne producten Snelle levering Perfect!

Superleuk om zelf je lippenbalsem te maken!

Gekocht voor mijn dochter van 11, dolblij met haar DIY pakket. Makkelijk te volgen instructies, jammer dat de sheaboter geur en smaak erg aanwezig bleef, wij hebben er meer olie bij gedaan. Leuk om te experimenteren. Resultaat; superzachte lippen en een fijne voorraad balsem, blij mee!

netjes

Netjes geregeld

Ik heb de menthol kristallen super snel ontvangen en de kwaliteit is top. Dankjewel.

Snelle verzending en top producten!

Zeer tevreden over de website, de producten en de verzending! Aanrader!

Supeer

Super goed

Huid veel zachter

Ik gebruik de producten nog maar kort maar mijn huis is veel zachter geworden.

Goed product

Goed product snelle levering.

Altijd een feestje om hier te bestellen!

Mijn producten zijn altijd goed, netjes verpakt en een dag later binnen! Ik kan niets anders zeggen dan top!

Alles vlotjes verlopen

Bestelling geplaatst en daags nadien ontvangen, netjes verpakt! Een tevreden klantje

Goede kwaliteit, goed verpakt, snelle levering

Heel goede service en snelle bezorging!

Vandaag besteld morgen in huis, wordt bij Natural Heroes echt waar gemaakt.

bestellen was makkelijk. levering was snel en netjes.

Klantvriendelijkheid en informatieverschaffing op het hoogste niveau

Ik bestudeer regelmatig allerlei producten en wordt hier soms wijzer van, maar regelmatig lees ik tevens tegenstrijdige indormatie. Met betrekking tot de verschillen tussen en de voordelen en eventuele nadelen van jojoba, monoï de tahiti, argan, shea butter, etc. besloot ik na intensieve "studie" toch maar Natural Heroes te bellen want ik kwam er niet uit. Ik kreeg Malou aan de telefoon die niet alleen de tijd nam om al mijn vragen (en geloof me, het waren er veel) te beantwoorden, maar ook nog eens meer dan klantvriendelijk en uitermate kundig is in het op het gemak stellen van mij, de klant die zich op zeer nieuw terrein bevond. Fijne conversatie ! Dank daarvoor; het was me een genoegen !

Hele fijne webshop

Snelle levering, goede assortiment, leuke DIY recepten!

Nog niet het gewenste resulaat

Jarenlang heb ik me wezenloos gesmeerd met lippenbalsem, steeds meer smeren maar bleef velletjes houden. Met de zelfbereide natural heroes lippenbalsem heb ik na 6 dagen nog geen velletjesloos resultaat bereikt en smeer ik me nog steeds wezenloos.

Snelle levering en heerlijke producten

Bij mijn eerste levering wilde ik er nog wat bij hebben wat ik apart had besteld waarna ik om hulp had gevraagd. Dit hebben ze mij snel en kundig gegeven!! Helemaal blij met de producten die goed zijn en ook nog duurzaam verpakt. Ik maak er het een en ander van en puur zijn ze ook heerlijk.

Zeer tevreden!

Fijne, duidelijke website. Goede service en ik ben tevreden over hoe de producten worden geleverd.

Fijne service

Ik had per ongeluk een verkeerde letter bij de postcode ingevoerd, waardoor het pakje niet bezorgd kon worden. Via de mail nam ik contact op en toen hebben ze snel een nieuw pakketje naar het juiste adres verzonden. Heel fijn! En natuurlijk hele fijne en mooie producten, prettig ook dat er glas in plaats van plastic wordt gebruikt :)

Top service en producten

Super , De zeep is gemakkelijk in gebruik. Nadien goed hydrateren en de witch spray voelt heerlijk aan. Ik ben super fan en zal nog meer bij jullie kopen.

goede service

goede service, snelle levering. ik ben tevreden!

Met mijn betaling was er iets mis gegaan. Gebeld en dit werd meteen geregeld. Vlotte en snelle levering.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern