Snelle levering!

De producten zijn werkelijk zoals het beschreven staat op de website helemaal organic en de levering was super snel! Binnen 1 dag was het er! Top!!

Bergen plastic verpakking!

Mooie spulletjes, maar verpakt in bergen plastic, voelt daardoor als enorm greenwash project.

Keurig verpakt en prima prijs kwaliteit

Keurig verpakt en prima prijs kwaliteit verhouding

Voldoende

Product prima, daarom hield ik vol Dhl drama, duurde 2 weken en hoop gemail

heel tevreden, snelle levering

voor het eerst besteld, ben zeer tevreden

Snelle levering en fijne producten!

Love de Jojoba olie! Ik gebruik het voor mijn gezicht, lijf en om mijn erheen parfumrolletjes te maken. Blij dat het zo snel geleverd werd, want ik kan niet zonder meer ;)

Super!!

Ik ben altijd heel benieuwd naar nieuwe producten van jullie! Met toch een beetje schrik in het hart voor de geur van Witch Hazel heb ik het samen met mango boter gekocht. Ik gebruikte al Afrikan black soap. De eerste dagen was ik verkocht van al deze producten. Maar na een paar dagen begonnen mijn wangen heel ruw te worden. Misschien gebruik ik het verkeerd? Als jullie tips hebben mogen jullie dit zeker met mij delen want ik wil wel jullie producten blijven gebruiken!!

Top, snelle levering

Top zou overal zo'n levering moeten zijn

Overzichtelijk en snel

De website is overzichtelijk, en na het bestellen worden de producten erg snel jou richting uit gezonden. Wat wil een mens nog meer.

Snelle levering, goede communicatie en fijne producten

Flessen netjes en goed verpakt!

De bestelde 2 flessen met appelazijn waren zeer goed verpakt in een doos. Zonder breukschade aangekomen. Snelle levertijd. Alleen de etiket op 1 fles niet netjes geplakt.

Enige wat ik minder vind is dat de flesjes( advocade en amandelolie) vreselijk plakkerig zijn.

Top!!!

Uitstekend!

Prima snelle service

Dank jullie wel voor de snelle afhandeling

Feedback wordt serieus genomen!

Mijn opmerking over het verpakkingsmateriaal werd direct opgepakt en er werd helder en eerlijk over gecommuniceerd. Echt heel goed1

Prima, producten zoals verwacht en snel geleverd.

Fijn bedrijf met goede producten!

Heel goed!

Persoonlijk, hoge kwaliteit en geen bull****. Ik kom hier zeker terug!

Duidelijk uitleg, makkelijk in gebruik

Nooit klachten. Geweldig service. Producten worden altijd netjes en snel geleverd.

gewoon goed

Duidelijke omschrijving van de producten, recepten, tips en ideeën. Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Superproducten en fantastische service

Ik vind het leuk om mn huidverzorgingsproducten zelf te maken. Alles wat ik hiervoor nodig heb, vind ik bij natural heroes! Mooie, natuurlijke en meukvrije spullen.

Hele fijne producten!

Hele fijne producten! Ik raad het iedereen aan!

Zeker vaker doen

Duidelijke site, goede prijzen, netjes verpakt, duidelijke beschrijvingen en snel in huis

Geweldige service en mooie producten!

Zeer vriendelijk en behulpzaam mensen bij natura heroes

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern