Favoriete website met heerlijke producten

Naar aanleiding van een insta bericht over cactusvijgolie heb ik eerst gekeken op de site naar referenties. Deze waren allemaal positief en dus gelijk besteld. Wat is dit een heerlijk product! Ik gebruik het 2 keer per dag op mijn gezicht en dan vooral rond mijn ogen. Het trekt best snel in en ruikt subtiel maar lekker. Ik merk echt verschil. Ik blijf dit product zeker gebruiken! Het is mijn favoriete huidverzorgingsproduct.

Snelle service en fijne producten

Wat een fijne producten!

Zeer snelle erg vriendelijke service

goede producten en bovendien, zeer hulpvaardig en vriendelijk, bravo

Goede product, i love it

Aloë vera sap vind ik heerlijk, gebruik ik als finishing touch na de make up.

Topproducten

Snelle afhandeling van mijn bestelling. Goede en eerlijke producten voor een mooie prijs. Helaas is er momenteel wel veel (van mijn wensen) uitverkocht.

Echt een cadeautje..

Levering was top. Echt leuk verpakt. Je krijgt echt een cadeautje..

Blij met de producten en levering

Heerlijke producten en super snel geleverd.

Heel tevreden

Netjes verpakt en snel ontvangen.

Altijd goed

Helaas ligt mijn pakket al 14 dagen bij DHL en wordt bezorging steeds uitgesteld...

Goede producten, goede prijs, correcte en snelle levering.

Ik heb al vaak wat besteld bij Natural Heroes, goede producten zonder toevoegingen, alles staat duidelijk vermeld, kortom superfijn dat ze er zijn!

Natuurlijk goed!

Prachtige producten, zorgvuldig verpakt en heldere uitleg en communicatie. Echt een aanrader!

Eerste bestelling en was snel geleverd. Prima

Zeer informatief, zeer verrijkend, klantvriendelijk, snelle service, en fijne weetjes....

Snelle levering,

Heel fijn product De levering was snel en netjes verpakt.

Fijne producten, snelle levering

Het voelt goed om eerlijke producten te gebruiken voor mijn huid. Dus ben super blij met jullie assortiment. Ook snelle levering, dat is ook fijn!

Enorm blij met deze webshop!

Ik ben gek op NH! Het assortiment is ruim, de kwaliteit is top en zeker betaalbaar!

Goed en snel!

Goede producten en goede service

Goede producten

Tevreden

Ik heb mijn bestelling op tijd ontvangen. Product was zoals beschreven

Het product (isopropyl alcohol) werd heel snel geleverd en was geheel conform de verwachtingen.

Door afhalen van bestelling bij Hema kon ik zelf de aflevering plannen.

Prima producten en snelle levering!

Fijn producten, goede service!

Regelmatig bestel ik grondstoffen en oliën bij Natural Heroes en altijd ben ik weer blij als mijn bestelling weer bezorgd wordt. Ik ben zeer tevreden met de producten en ben blij dat er veel producten biologisch zijn. Dikke aanrader dus!

Pakketje 20 min van mijn huis bezorgd

Mijn pakket werd in Putten bezorgd, terwijl woon in Harderwijk. Het heeft me 40 min. gekost (heen en terug) om het pakket op te halen. En dat terwijl het afhaalpunt op een paar honderd meter van ons huis gevestigd is. Zal meer aan DHL liggen dan aan Natural Heroes, maar toch...

Altijd fijn als je verwachtingen overtroffen worden.

Na een kleine zoektocht heb ik bij Natural Heroes meerdere producten gevonden welke ik al een langere tijd zocht maar geen betere optie verkopers voor kon vinden. Natural Heroes is wel een van de betere opties. Met oog voor natuurlijke producten en de daarbij naar mijn idee erg mooie prijzen ben ik na even snuffelen en 3 aankopen absoluut een fan! De leuke DIY pakketten zullen denk ik spoedig in mijn mandje zitten.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern