Prima producten

Producten zijn goed verpakt en fijne kwaliteit

Snelle leverantie slaapbalsem

Het ruikt erg lekker, maar slaap er echt nog niet sneller door in.......

Snel verzonden, achteraf betalen, milieuvriendelijk ingepakt... helemaal top!!

Top! Behalve...

Zelf lippenbalsem maken is superleuk om te doen (zo heb ik bijvoorbeeld geleerd dat het best lang duurt voordat bijenwas smelt!). Ik heb een tijdje getwijfeld om de DIY lippenbalsemkit te halen omdat ik twee van de drie bijgevoegde olieën niks vond.. Toch gedaan. De Pink Grapefruit is heerlijk. Alleen nog geen week nadat ik het pakket besteld heb wisselt Natural Heroes de kaneel (blegh) voor mandarijn (jum!). Als ik dus heel even langer had gewacht, had ik twee fijne opties gehad, haha. Voor de prijs krijg je een enorme hoeveelheid product, hier kan ik jarenlang mee verder! Met recht Natural Heroes dus.

meedenkende organisatie en fijne producten

Ik ben sinds kort overgestapt naar de natuurlijke oliën en zepen van NH. Het zijn (h)eerlijke producten. Mijn huid is er heel blij mee en het feit dat ik een groot deel van de plastic potjes en tubetjes de deur heb uitgedaan geeft me een goed gevoel. Vragen worden snel en goed beantwoord. Ik ben nog maar een beginner maar ik zal het aantal producten zeker uitbreiden. Alvast begonnen met de zeepvlokken voor de was!

Snelle levering, mooi product

Goede milieuvriendelijke verpakking en bescherming van de producten. Mooie producten en snelle levering.

Fantastische service en supersnel

's Avonds besteld en de volgende dag al geleverd, in België! Echt superknap en fijn dat jullie dit iedere keer weer waarmaken!

Snelle levering en de producten zijn van zeer hoge kwaliteit.

Mooie pure producten

De producten van Natural Heroes zijn van mooie pure kwaliteit. Enige was dat de bezorging niet helemaal vlekkeloos verliep maar dat lag aan de pakketbezorger.

snelle bezorging en prima producten afgeleverd.

snelle bezorging en prima producten afgeleverd.

Snel , prima

Snel bezorgd , prima !

Bijzonder positief

Snelle levering en een heerlijk product.

Gewoon top!

Top Top Top!!

Top ervaring

Snel bezorgd, mooi ingepakt!

Perfect om waterproof mascara te verwijderen

Perfect om waterproof mascara te verwijderen. Zacht voor de ogen.

Super producten én service

Super blij met de producten. In één week merk ik al positief verschil in de structuur van mijn huid. Mijn bestelling was maar half geleverd, maar na één berichtje, werd het meteen opgelost. Geweldige service!

Snelle levering en snelle reactie op vragen.

Mooie website, duidelijke info, snelle verzending, goeie producten

Veel teveel ongewenste e-mail en geen reactie op retour. Na plaatsen review werd het wel opgepakt.

Ik werd doodgegooid met automatische e-mails, maar kreeg geen reactie op mijn retouraanmelding. Ik kreeg wel een mail om een review te plaatsen, dus ik schreef een negatieve review. Daarna werd er direct contact met me opgenomen (wéér 5 e-mails), waaronder de vraag of ik de beoordeling wilde aanpassen. Ik beloofde dat te doen als alles netjes werd opgelost, dus dat is gebeurd. Ik heb me afgemeld voor de e-mails, maar kreeg er vandaag alsnog één. Ik vind het jammer dat een bedrijf zo gefocust is op het hoog houden van beoordelingen, in plaats van zich daadwerkelijk bezig te houden met de klant. Maar het is goed en vriendelijk opgelost, dus vandaar toch een voldoende.

Bestelling keurig op tijd ontvangen.

Goede producten

Ik ben erg tevreden met de producten die ik bestel bij Natural Heroes. Er is altijd een uitgebreid assortiment en veel leuke boxen om je wat onderweg te helpen met natuurlijke lichaamsverzorging. Ik vind de prijs - kwaliteit verhouding ook goed.

Overzichtelijke webshop met échte natuurlijke producten

Alles is afgewerkt tot in de glazen verpakkingen, alle producten zijn duurzaam. Fijn om te zien dat NH zich blijft ontwikkelen, ook wat betreft uitbreiding van het assortiment

Geweldige producenten voor m'n huid

Heerlijke producten m'n huid is happy! Ik was geen fan van zeep door alle toevoegingen die erin zitten, heel blij met natural heroes. Geur is even wennen, al ruikt de on-geraffineerde kokosolie heerlijk!!! In een woord top en kom bij jullie terug!

Mooie producten en snelle levering!

Mooie website! Stond alleen een gratis ebook vermeld maar deze niet ontvangen per mail.

Fijne producten.

Ik hou van de stijl en de eenvoud van de producten.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern