super

Natural Heroes levert snel en is erg klantvriendelijk. Ook zijn de producten helemaal top.

Super snelle levering

Product was uitverkocht, maar zodra het weer leverbaar was kreeg ik een mail. Dag later was het product geleverd.

geweldig

Ben erg blij met de olies van Natural Heroes. Ze zijn goed, betaalbaar en het assortiment is groot.

Prijs mag iets beter en de hoeveelheid vermelden op het flesje.

Zeer goede ervaringen

Een heerlijke website, mooie producten, in duurzame verpakkingen, goede adviezen. Ik mis soms extra's als gratis recepten. Alles wordt zeer vlot verzonden en bij ontvangst is ook dat nog eens heel duurzaam verpakt, in papier en ik hoop dan ook in gerecycled papier. Een website waar ik heel blij van word! Een tip is wel dat sommige items vaak uitverkocht zijn en dan ga ik toch naar een concullega om het aan te schaffen. Dat is jammer!

Snel geleverd, goede kwaliteit, duurzaam ingepakt

Zeer tevreden over de producten. Fijn dat ze met papier waren ingepakt en niet met plastic. Mooie kwaliteit en snel geleverd.

Heb de shampoo al een paar maal gebruikt Het valt mij op dat na het wassen mijn haar helemaal niet springerig is,zoals bij gebruik van normale shampoo.

Kan niet meer zonder

De african black soap nu voor de 2e keer besteld. Nadat hij op was mijn haar met andere zeep gewassen en mijn eczeem was weer 10 keer zo heftig terug gekomen. Nu ik weer heb gewassen met de black soap, is mijn hoofdhuid weer rustig.

Altijd een cadeautje

De pakketjes zijn altijd een cadeautje om te ontvangen. De producten zijn prettig en je voelt dat je iets goed doet voor jezelf, je lijf, je huid. Een geluksmomentje!

Niks op aan te merken

Snelle levering,goed produkt

Werkt goed, kokosgeur niet lekker

Leuk om te maken en werkt prima. De geur van de kokosolie vind ik echt niet lekker. De volgende keer maak ik hem met geurloze kokosolie.

Fijne producten, snelle service

Fijne producten, snelle service. Enige minpuntje is de schenkdop van de Amandelolie. Dat gaat erg moeizaam. Verder alleen maar positief!

Super fijne webshop met (h)eerlijke DIY producten!

Ben al langere tijd klant en ben altijd weer super tevreden over de spulletjes en service die ik bij Natural Heroes krijg. Bestellingen worden snel verzonden en op vragen/klachten wordt snel en zeer netjes gereageerd en keurig opgelost. Als je op zoek bent naar (h)eerlijke DIY producten en goede service, ben je bij Natural Heroes absoluut op het juiste adres!

Easy does it

Bestellen en ontvangen, zo simpel als wat. Mijn bestelling lag twee dagen later te wachten op het ophaal punt.

Nice products

I’m satisfied with my products. I use them daily and It’s nice to be able to make my own fresh face masks when ever I want. My package arrived completely damaged but due to sufficient protection inside products were all intact. I recommend this website and the products

Alle producten ontvangen om mijn eigen producten te maken.

Vlotte levering, goed verpakt. Dik tevreden.

Op tijd geleverd, netjes ingepakt

Alles was op tijd geleverd en netjes ingepakt waardoor alles heel is overgekomen.

Uitstekend!

Snelle levering en heel goed verpakt.Verder is het rozewater een TOP product!

Snelle service en nazorg

Er is een overzichtelijk aanbod in de webshop. Echt een hele snelle levering en de spullen zijn goed verpakt verstuurd. Ze zijn enthousiast en bereid om je vragen te beantwoorden. Bovendien krijg je leuke recepten naderhand er gratis bij. Super!

Ik hou van de snelheid van uw seevice

Oke

Werkt goed.

Superleuke pakketten, supersnel geleverd

De site is overzichtelijk, leuke natuurlijk producten om zelf mee te brouwen en alles om je brouwsels in te doen. Zelfs laat op de avond besteld was het de volgende dag in huis. En ook nog leuke extra recepten ontvangen. Dikke 10

Eerlijke producten voor een eerlijke prijs

Even een andere manier van smeren uit een potje. Maar dat went gauw . Via het scannen van de qr code duidelijkheid over het product. Ga het zeker een kans geven.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern