Snelle complete service

Snel binnen. Mooie producten

Een leuk gesprek gehad.

Lieve mensen, en snelle bezorging. En goed spul.

Goede producten en snelle levering, goede verpakking en goede communicatie.

Mooie producten snelle levering

Mooie pure producten goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Geweldig deze zeep zou geen andere meer willen

Ik gebruik deze zeep nu al 2 jaar ben er echt tevreden over mijn huid voelt zich heel goed aan ik merk dat mijn huid beter is geworden doe er heel lang mee en blijf deze gebruiken

Heel fijne oliën

Ik heb al eerder olie besteld en ben heel tevreden over de kwaliteit en de geur van o.a.monoi . Het voelt zacht aan ,is niet overdreven vet en doet mijn huid goed. Ben ook zeer tevreden.

Heerlijke producten tot nu toe geprobeerd

Ik heb nu mijn eerste shampoobar, conditioner, deodorant en bodybar geprobeerd. En ik vind het heerlijk!! Ook erg fijn dat we op deze manier minder plastic in de badkamer kunnen krijgen.

Snelle levering,

Jammer van de hoge verzendkosten

Geweldige producten en zuinig in gebruik.

Sinds ik de producten van Natural Heroes gebruik zien mijn huid & haren en ook nagels er veel beter uit.

Goed producten, duidelijke beschrijving op de website en snelle levering!

Superfijn dat van verreweg de meeste producten meedere toepassingsmogelijkheden beschreven zijn. De producten zijn super goed. Over de prijs kan ik alleen maar zeggen dat ik het ervoor over heb geen idee wat de prijzen zijn in verhouding tot andere webshops, want als ik een goede en complete webshop heb gevonden blijf ik meestal bij die webshop. Mijn volgende bestelling wordt morgen alweer bezorgd :) De levering is snel en precies zoals beloofd wordt op de website. Dat laatste vind ik belangrijker dan de snelheid. Ik kijk uit naar de nieuwe weegschaal waarover ik in een promo mailtje heb gelezen. Die ga ik zeker ook bestellen.

Uitstekend!

Snelle levering! Milieu bewust verpakt.

Mooie producten, goede service

Enorm mooi product aanbod, die met zorg is uitgekozen. Alles wat ik belangrijk vind aan verzorgingsproducten daar is rekening mee gehouden. Mijn 11-jarige dochter gebruik de African Black soap voor haar onrustige huid en dat helpt enorm goed. Aanrader voor iedereen die het belangrijk vindt goed met ons grootste orgaan om te gaan, in harmonie met alles om ons heen.

Mooi product en snel geleverd!

Ik heb voor eerste keer iets besteld en ik verwacht dit nog vaker te doen. Leuk assortiment, wat ik besteld had was precies wat ik bedoelde en ik had het heel snel thuis. Blij mee!

Snelle verzending.

Fijne firma, leuke producten

Aangename webshop, fijne producten kortom een super ervaring! Levering loopt ook heel vlot.

Snelle bezorging en mooi verpakt

Het was echt een cadeautje om de twee DIY pakketten te ontvangen en uit de pakken. Wat een mooie producten en heel eenvoudig om de lippenbalsem en baardolie te maken. Vond helaas de geur van de shea butter niet zo fijn. Moet ik nog een alternatief voor vinden en wat meer met de essentiële oliën experimenteren.

Helemaal tevreden

Prima webshop en producten, vriendelijke klantenservice.

Heerlijke olie

Ik heb gefractioneerde kokosolie gekocht die al de volgende dag netjes bezorgd is. De olie heb ik gemengd met eterische olie. Het is een fijne olie, niet vet en geurloos, trekt goed in het huid zonder vettig te worden. Je huid voelt heerlijk zacht en gevoed.

Heel goed.

De levering was snel en netjes. Alleen de producten waren kleiner dan ik had verwacht. Verder was het netjes ingepakt en precies wat ik verwachtte.

Goede producten snel en voordelig in huis

Keurige levering. Snel in huis.

Uitstekende internet bestelling

O de site staat alle info die je nodig hebt om een produkt te bestellen. Als je dan je keuze gemaakt hebt dan is de bestelling snel geleverd ☺

I’m happy

Tevreden met de service en top producten. Vind ook leuk om artikelen te ontvangen van Mara van Natural Heroes.

Goede service en goede producten

Ik ben blij met de pure producten ik ga voor altijd blijven bestellen...echt goede zuivere producten

Zeer snelle levering!!

Besteld en erg snel en correct geleverd.

Super tevreden

Mooi assortiment en netjes verpakt. Bestelling was snel binnen. Kortom heel tevreden.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern