Het is heerlijk om na de douche je lijf in te smeren met de amandel olie/cq jojoba olie. Mijn huid is zo verbeterd!
Klinkt goed Jacqueline :) bedankt voor je review!
Snelle levering en goede kwaliteit
Bedankt voor je review M!
Helaas was het niet mogelijk om het afleveradres aan te passen binnen 5 minuten na het plaatsen van de bestelling.
snel geleverd en goede kwaliteit
Bedankt voor je review Hannie :)
Ik vind het bedrijf een erg leuk concept. Hele goede natuurlijke producten. Ik had de shea butter gekocht en had al jaren een andere maar deze is zooo veel beter. Smelt goed op de huid en hielp super goed met mijn droge huid. Ik had door de sneeuw/kou hele droge plekken op mn gezicht en niets hielp tot deze sheabutter aankwam en volgende dag was het helemaal weg! Ook met al die sneeuw op de weg was mijn bestelling gewoon de volgende dag geleverd!
Wat onwijs leuk om te lezen Gigi :)
Prima service, prima producten, prima prijs
Bedankt voor je review Lucia!
Een heel duidelijke website met goede beschrijving van de producten, een vlotte manier van bestellen én vooral een correcte en snelle levering. Kwaliteit van de producten is super!
Fijn om te horen Goedele :) bedankt voor je review!
Koop heel graag bij jullie.
Wat leuk om te horen Aafke!
Voldoet volledig aan de verwachtingen, snelle levering.
Leuk om te zien dat je zo tevreden bent Lizet!
Ik heb al verschillende keren bij natural heroes besteld. Fijne producten en goede overzichtelijke webshop. Goede service en snelle verzending. Kom zeker weer terug!
Ontzettend leuk om te lezen Yvonne :)
Met enige regelmaat bestel ik hier de basic ingrediënten die we in ons huishouden gebruiken in de zelfzorg-afdeling. Zo probeer ik onze (pleeg)kinderen mee te geven dat je onnodige chemicaliën makkelijk kunt vermijden. Het is iedere keer een feestje om een receptje te maken (leuke DIY’s) en we genieten uiteraard van het eindresultaat. Dikke plus voor de simpele en stoere verpakkingen, de inschrijving en oorsprong van de producten, en de inpakafdeling van dit bedrijf. Wij slaan al jaren het met plastic gevulde verzorgingsproducten-pad van de supermarkt over.
Wat onwijs leuk om te lezen Maaike! Echt heel leuk dat je samen met de kids gezellig aan de knutsel gaat en zelf producten maakt :)
Snelle levering naar België. Sommige producten zijn echt veel goedkoper dan ergens anders.
Wat leuk om te horen Liesbeth!
De bestelde oliën werden heel snel geleverd. Ik ben erg tevreden.
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent Sofie :)
Producten worden netjes verpakt, en levering is snel
Leuk om te horen Ikke :)
Goed.
Bedankt voor je review Nanda!
Snelle verzending en bij vragen meteen duidelijk antwoord.
Goed om te horen Natasja!
Al meerdere keren hier besteld en ben er erg tevreden over!
Bedankt voor je review Julietta :) leuk om te lezen zeg!
Al een tijd probeer ik mijn leven om te turnen. Terug naar de oorsprong. Duurzamer en natuurlijker leven. Met de producten van Natural Heroes kan ik doen wat ik in mijn hoofd had. Mijn eigen middeltjes maken zonder de troep die er door fabrikanten in gedaan worden. De mailtjes met tips en uitleg zijn fijn en precies genoeg om geïnteresseerd te blijven. Enige kanttekening vond ik toch wel dat niet alles plasticvrij was. Jammer, maar er is dus ruimte voor verbetering.
Leuk om te horen Kim! En bedankt voor je feedback, heel goed dat je zo bewust bezig bent :) we werken er continue aan om onze producten nog duurzamer te maken.
Snelle levering en de producten ben ik zeer tevreden over, na een paar dagen al het gewenste resultaat
Kijk altijd uit naar jullie producten, maak mijn eigen gezichts en bodycreme Altijd heel tevreden ervan
Hele fijne producten, maar ook een hele fijne en goede service!! Ik bestel al jaren hier en altijd zeer tevreden.
Snelle levering en prima producten!
Het zijn super producten
Wat ik ook koop het is altijd naar mijn zin. Ik vind de producten echt top. Laatst dure crème gekocht helemaal natuurlijk zonder plastic enzo maar ik moet zeggen dat ik steeds naar de producten van jullie grijp want dat 'zit' gewoon lekkerder op m'n huid. :)
Inmiddels is het netjes opgelost! Waarschijnlijk is mijn mail niet aangekomen... Na het ontvangen van het pakket heb ik 2 mails gestuurd. Dat er iets teveel was bezorgd dat er iets kapot was en de doos vol mini glassplinters zat. En dat er een deksel niet goed was bevestigd met als gevolg dat de butter er een beetje uitgedroogd uitziet. Ik heb overal foto's van de maakt en toegevoegd. Omdat ik niet wist wat ik er mee moest. Nu begrijp ik dat het heel druk zal zijn. Maar dit is inmiddels 8 dagen geleden. En een mailtje met een oplossing had ik wel verwacht... Ik zou het nog wel aanbevelen omdat dit de eerste x is dat er zoiets gebeurd en het is pas mijn 2e bestelling bij natural heroes. Maar ik baal enorm dat ik nog niets heb gehoord en nog geen oplossing heb.
Hoi Denise, Wat vervelend om te horen zeg! Ik kan geen mail van jou vinden in ons systeem maar ik ga je direct een mailtje sturen want dit is natuurlijk niet de bedoeling. Pakketjes krijgen af en toe flinke stoten onderweg waardoor er iets kan breken maar in zulke gevallen lossen we dat altijd direct op!
Originele beoordeling
Nijverheidsweg 23 H