Super goed en mooie zachte lippen

Snel in huis Goede service En belangrijkste zachte lippen

Top producten!

Overzichtelijke website met per product een goede uitleg en reviews van gebruikers. Producten hebben een eerlijke prijs en worden bovendien verpakt in glazen flesjes. Tijdens het weekend besteld en maandagvoormiddag reeds geleverd. Sneller kan niet.

Fijne lippenbalsem

Leuk pakket Snelle levering Duidelijke beschrijving Fijne balsem

Super natural producten

Ik heb een aantal x een bestelling gedaan. Contact aan de telefoon, zeer vriendelijk, begripvol. Levering, super snel. Producten zijn super, natuurlijk, top.

snelle levering goed verpakt

Snelle levering goed product

Mijn bestelling was snel binnen. Na een overgevoeligheidsreactie van een ander merk deodorant met baking soda op zoek gegaan naar een natuurlijke deodorant zonder baking soda. Ik kwam terecht bij Natural Heroes. Hier de deodorant crème grapefruit & groene thee warrior besteld. Tot nu toe zeer tevreden. Geen zweetgeur en ook geen irritatie. Het smeert een beetje moeizaam maar belangrijkste vind ik dat het werkt!

snel, klantvriendelijk

De bestelde artikelen werden snel geleverd, goed verpakt. Duidelijke communicatie.

Super snelle levering, super goede producten , en een super vriendelijke klanten service! Ik ben alvast een nieuwe vaste klant!

Vrijdag besteld zaterdag in huis en dat in deze tijden. Hele fijne smeerbare sheabutter geen vieze geur en dat voor maar 5 euro helemaal top!!

Tevreden!

Fijne producten. Transparant. Snelle levering

Uitstekende producten en service

Ik ben heel fijn geholpen. De levertijden zijn snel. Al het verpakkingsmateriaal is biologisch afbreekbaar (gerecycled papier) en de kwaliteit van de producten is uitstekend.

Ik heb de monoi de tahiti olie 100% natuurlijk en de castor olie besteld. Geweldige producten! Duurzaam verpakt en snel geleverd! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Helemaal zoals je geholpen wilt worden

Prima levering, snel, super ingepakt in duurzame materialen en dus plastic vrij. Ik had nog een vraag en deze is snel en goed beantwoord. En de spullen die ik besteld heb bevallen 100% wacht met smart op t moment dat mijn deo op is, dan kan ik de diy gaan bestellen.

Zeer goede produkten

Zeer goede producten met duidelijke omschrijving hoe je ze kunt gebruiken en leuke ideeën om zelf je eigen verzorgingsprodukten te maken.

Mooie producten, makkelijk bestellen

Mooie producten, makkelijk besteld, levering duurde wat langer, maar dat komt niet door Natural Heroes

Fijne olie!

De argan olie lijkt hetzelfde zoals je die in Marokko zelf koopt. Hele fijne olie, licht nootachtige geur die snel intrekt.

Natural

Snelle levering, goed ingepakt en tot nu doe bevalt mij alles. Zal zeker weer bij jullie bestellen.

Snel geleverd. Leuke service met link naar DIY produkten

Heel positief

Levering snel en correct... wat ik erg leuk vond was de mailtjes met nog meer DIY ideetjes. Heel persoonlijk, leuk gedaan;)

DIY heaven

Verantwoorde producten.

Altijd snel geleverd. Zeer tevreden met mij Natural-Heroes producten. Bv. De Paranootolie zeer fijne olie voor mijn huid, heeft geen nare geur en is vriendelijk voor mijn gezicht (zachtheid). Zelf heb ik geen problemen met nare geurtjes van olie's bv Neemolie heeft een sterke geur, maar zijn werking is erg krachtig voor de huid en hoofdhuid, Neem is goed te combineren met DIY haarmasker. Bedankt Heroes, tot de volgende bestelling!

helemaal top

mooie producten, snelle service en overzichtelijke website. Goede prijs-kwaliteitverhoudingen.

Pure producten

Rozenwater en hamamelis tonic gekocht omdat het pure producten zijn en dat merk je meteen op m’n huid en haar.

snelle correcte levering

snelle correcte levering

Snelle levering, top producten

Producten die ik regelmatig bestel, worden snel geleverd.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern