Na mijn bestelling kreeg ik een mailtje, of ze nog iets voor me konden betekenen en daar heb ik op gereageerd. Ik werd er helemaal blij van wat ik terug kreeg! Echt tips waar ik wat mee kan en die heel erg bij me passen, bijvoorbeeld het recept voor een shampoo en een lippenbalsem. Zo tof! Inspirerend! En de producten zijn heel fijn. En snel bezorgd ook.

Super!!

Heb een paar dingen besteld voor mijn haar en huid, ben er echt super blij mee! Mijn haar is veel gezonder en ziet er beter uit. Ik heb last van een droge huid en jeukhuid, en nu ik producten gebruik van natural heroes is dat een stuk verbeterd!

Ik ga zeker in de toekomst meer van gebruik maken.

Mooi pakket voor een goede prijs

Leuk pakket, super snelle levering en een goede prijs! Alleen is het deksel van de kokosolie gebroken tijdens transport denk ik.

Snelle levering.

Fijn product, trekt snel in de huid en maakt deze zacht

Zeer prettig en mooie producten

Duidelijke uitleg, mooie producten, makkelijk in gebruik, prettige service

Fijne producten

Fijne producten, goede en snelle service. Voor herhaling vatbaar

Top bedrijf!

Ben echt superblij met naturalheroes. Één van mijn favoriete webwinkels!!

Hele goede service

Toen ik, nadat ik mijn bestelling had geplaatst, erachter kwam dat ik nog iets kleins was vergeten, werd me aangeboden het (zonder verzendkosten) na te sturen. Super!

Snel en volledig

De bestelde artikelen waren echt snel in huis, zeker in deze tijd. Ook alle bestelde artikelen waren op voorraad, dus in 1 keer geleverd. Heel fijn. Groetjes José.

Blij verrast

Heel fijne producten, snelle levering en leuke filmpjes met uitleg op facebook

Jullie service is echt E.X.C.E.L.L.E.N.T

Ik had zowat bijna middennacht bestelt en ik kreeg mijn bestelling gewoon de volgende ochtend. Ik was en ben nog steeds verbaasd! Dat noem ik nou service! Ik ga in de toekomst zeker weer bij jullie bestellen!!!

Binnen 24 uur bezorgd

Natuurlijke/biologische producten van goeie kwaliteit. Goeie service en snelle bezorging bij bestellen.

Snelle bezorging van uitstekende producten!

Goede service. Ik ben groot fan van de producten. Sommige heb ik ook van andere leveranciers wel eens wat besteld. Die van Natural Heroes zijn duidelijk van betere kwaliteit.

Snelle service, puur natuur producten

Mijn huid is er erg blij mee!

Supersnelle levering

Goede producten, volgende dag goed verpakt geleverd.

Hele fijne producten. Enige wat ik wel jammer vind is dat jullie nog plastic gebruiken en dat er bijenwas word verkocht. Het zou leuker zijn als jullie voor de 100% vegan gaan

Altijd vriendelijke behulpzaam en ook lekker snel

Ben altijd erg blij met jullie dienst verlening. Aan de telefoon zijn jullie altijd zo vrolijk en vriendelijk en je komt altijd met een reële en gepaste oplossing. Heeel tof!!!

Enige aandachtspunt is dat als het product naar een afhaalpunt gaat dat niet duidelijk is vermeld dat het daar gearriveerd is. Het lijkt erop dat het onderweg nog is terwijl het al bezorgd is. Als klant zie je dat echter net en lijstje erop dat het pakje verlaat is.

goede producten

ik neem de visolie al een tijdje en ben er heel tevreden mee

Altijd tevreden

Ik vertrouw jullie producten.

Snelle levering en top producten in huis! Meer moet dat niet zijn!

Zeer snel en prettig

De producten zijn top! Het bestellen ging snel en eenvoudig, de communicatie als zeer prettig ervaren. De volgende dag was de bestelling in huis! Ondanks alle drukte bij de post.

Snel en compleet

Duidelijke site, makkelijk een bestelling te plaatsen. Ik kom regelmatig terug voor de producten die ik hier kan verkrijgen.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern