Heel klantvriendelijk, goede beschrijvingen!

Wat een fijn bedrijf! Sowieso al heel fijn dat het bedrijf bijdraagt aan een betere wereld. Op de website staan uitgebreide beschrijvingen van de producten en ik kreeg na mijn bestelling de vraag of ik een pdf met DIY-recepten van ze wilde ontvangen. Super!

Uitstekend product, beetje veel reclame mails

De reclame mail mogen wel wat minder!!! Als ik info wil dan ga ik het wel zoeken of vragen

Tevreden

Tevreden met mijn bestelling! Toen ik de bestelling plaatste, was een product helaas niet op voorraad. Heel kort na het plaatsen van mijn bestelling wel weer, maar toen was mijn pakket al onderweg. Pech voor mij.

Uitstekend!

Super snelle bezorging en hele goede producten! Ik ben fan!!

Prettig.

Fijne site, goed overzicht van producten met bijbehorende informatie. Bestelling snel geleverd en het gekozen product ontvangen zoals beschreven op site. Zeer tevreden! Ik heb al verschillende personen geattendeerd op deze site.

Prima klantenservice

Producten snel geleverd, goede voorlichting via telefoon, snelle oplossing ivm vergeten kortingscode. Top

Snelle nette levering

Zeer snelle levering

Ondanks de huidige (Corona) omstandigheden een zeer snelle levering. Om 18 u besteld, ‘s anderendaags om 14u geleverd. Product prijs is aan de hoge kant maar goede kwaliteit.

Super fijne DIY deodorant

Ik heb de DIY deodorant een aantal weken geleden besteld en ben er ook meteen mee aan de slag gegaan. Ik vind het een hele fijne deodorant, zeker omdat je weet wat erin gaat. Ook smeert ‘ie goed uit en ruikt heerlijk naar kokosolie! Zeker een aanrader!

Prachtig produkt

Heb het nog niet gebruikt. Eerst andere producten opmaken.

De producten bevallen uitstekend en de levering was snel

Snelle en nette levering, goede kwaliteit en prima prijs!

Goede producten en snelle levering

Goede producten

geweldig

Ik heb het gebruikt voor mijn kind van 31 maanden die droge huidplekken heeft op zijn borst, armen en gezicht. Na één gebruik waren de resultaten aanzienlijk, na 3 gebruik waren de plekken bijna weg. De dode zeezout was de held, geloof in de natuur!

Klanten zijn belangrijk

Snelle reactie op vraag,.. denkt mee met klant, geeft opties, komt tegemoet, snelle levering.

Super service, bij een fout van mijn kant hebben ze me snel en goed geholpen

Producten zijn top! Ik hoef niks meer anders en de service is ook nog eens super.

Netjes afgehandeld

Prima producten

Snelle levering, top kwaliteit!

Mijn bestelling is ondanks de drukte goed op tijd aangekomen. De producten die ik heb besteld zijn stuk voor stuk van topkwaliteit.

Geweldig, echte bio producten met kwaliteit en een vriendelijke staf

Ik heb een product per ongelijk naar het verkeerde adres verzonden. Ik heb telefonisch contact gehad met Natural Heroes , ik werd heel netjes ter woord gestaan en het probleem werd meteen opgelost. Aardig personeel en prijs kwaliteit verhouden perfect.

Niks op aan te merken incl. attente bezorging.

Snel en goed

Ik had Jojoba olie besteld en heb het nu een aantal dagen gebruikt. Schitterend product. M’n schrale en rood geïrriteerde gezichtshuid is aan het herstellen van een allergische reactie op gezichtsmaskers. De receptjes voor verzorgingsproducten waren ook welkom waarvoor dank. Tip: een glazen flesje niet in een grote doos zonder opvulling versturen, dat kan makkelijk breken.

Tevreden

Snelle goede levering en mooie natuurlijke produkten

Zeer klantvriendelijk

Zeer tevreden over het product. Er was iets met de levering maar is prima opgelost. Een aanrader.

Goede producten en snel geleverd.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern