Goede producten en snel geleverd.

Prima en snelle service

Producten zijn goed op de website te vinden. Bestellen en betalen gaat vlot en verzending prima (conform afspraak). Zeer tevreden!

Snelle levering.

Uitstekende producten, veel keus.

Fijn!

Goede produkten en snelle en persoonlijke bezorging. De tinnen blikjes zijn erg handig!

Vlot verstuurd en geleverd en veilig verpakt.

Goede en fijne producten!

Voor het eerst mijn producten met Candelillawas gemaakt en dat bevalt erg goed! Goede producten, alleen zijn ze een beetje prijzig.

Fantastische winkel en producten

Snelle levering en 100% natuurlijk, zal vaker bij deze winkel bestellen.

Fijne producten.

De producten die ik heb ontvangen zijn fijn in gebruik, en de levering was ondanks de drukte bij de pakketbezorgers vlot.

Great

Fast delivery, plastic free packaging and awesome product!

super!

Heerlijke recepten voor natuurlijke producten.

Goed product en snelle levering Dank je wel.

uitstekend

Snelle levering, prima producten! ecologisch verpakt.

Prima ervaring, duidelijke website en snelle verzending

ik heb een aantal essentiële olie gekocht en dragende olie. Ik heb zelf aantal gemixt voor mijn zoontje. Benieuwd naar het resultaat. Een aantal moeilijkere verkrijgbare oliën kon ik hier bestellen. Order werd heel snel verzonden en was goed ingepakt.

prima ervaring

Mooie materialen, goed en aantrekkelijk verpakt en snel geleverd

Bestelling klopt

Snel geleverd, alleen helaas problemen mer dhl.. waardoor ik het veel later had. (Niet aangebeld, was nl gewoon in huis. Hoorde de brievenbus, bezorger reed al weg) Product is goed. Vind het alleen jammer dat er geen pompflacons zijn. Dit standaard systeem lekt erg.

Snel, klantvriendelijk

Goede kwaliteit

Snelle verzending. En de producten sluiten goed af.

Levering ging snel

Binnen 2 dagen was mijn pakketje al geleverd

Leuk cadeau en leuk product

Super leuk om te doen. Leuk cadeau om te geven en leuk om te krijgen. Leuke originele producten

Uitstekend!!

Snelle levering en fantastische producten!!!! Dankjewel

Snelle nette levering

Het werd allemaal netjes 2 dagen na bestellen bezorgd. Zorgvuldig ingepakt vanwege de glazen flesjes en potjes. Al met al ben ik erg tevreden. De producten weet ik nog niet omdat ik het net 1x heb geprobeerd en mijn huid ietwat lastig is.

Ben al een aantal jaren klant bij jullie en ben zeer tevreden zowel over de producten als de levering,en ook als je een vraag hebt krijg je snel en duidelijk antwoord.

Netjes ingepakt

Mooie producten en prima service.

Ga vaker wat bestellen

Hele goede produkten, vooral de Nilotica sheabutter in mijn grootste favoriet, deze gebruik ik al meer dan 2,5 jaar

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern