keurig geleverd wat op site vermeld stond

Net assortiment. Bestelling kwam vlot en bevatte wat op de site stond toen ik het kocht.

Snelle bezorging en goed product

Great service

I ordered Castile soap. The product is very nice. When the package was delivered, the glass bottles were damaged. But NaturalHeroes were quick to send a new one free of charge. Excellent service

Goede uitleg met service

Op de website staat goed uitgelegd waar de producten voor gebruikt kan worden. Of je het nou gebruikt om een eigen DIY van te maken of om het product opzich. Dat vond ik erg prettig. Daarnaast is het natuurlijk, geen alcohol en parfum vrij. Wat het voor mij persoonlijk nog beter en fijner is voor de huid. Ik heb komijnzaadolie voor mijn gezicht. Seabutter om mijn gezicht vetter te maken (zeer droge huid) en de kokus voor mijn lijf. Zeer tevreden.

Toppers

Hele snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding, goede producten. Deze mensen zijn super klant gericht. Ik kreeg zelfs een gratis e-book over DIY beauty producten maken.

Snel, goed en eerlijk product

Bestelling is snel verzonden en ondanks dat het product al bekend was toch ook nog een paar handige tips over dit product en andere producten.

Dit is precies waar ik naar op zoek was!

Zoals misschien meer mensen was ik op zoek naar recepten om zelf natuurlijke producten te maken omdat ik alle toevoegingen in gefabriceerde schoonheidsproducten zat ben. En toen kwam ik op de website van Natural Heroes! Heb me aangemeld voor de nieuwsbrief en kreeg gelijk een heleboel recepten en tips! Ben nu aan het experimenteren met de verschillende producten, super leuk om te doen!!

Super!!!

Ik kan niet anders zeggen dan super!!! Altijd optijd alles binnen, netjes in een doos. En de producten zijn top. Gewoon een goede service.

voor de tweede keer bij natural heroes besteld en weer super tevreden. Het pakketje kwam snel binnen, en de producten waren zoals verwacht. Zeker een aanrader!

Snelle levering. Zorgvuldig verpakt.

favoriet

De website staat bij mijn favorieten. Het is zo'n feestje om de spullen hier ui te zoeken, te kopen en thuis uit te proberen. Alles klopt gewoon. Dit weekend mijn eigen creme gemaakt. Ik vind het allemaal heerlijk.

Mooie biologische producten en een snelle levering. Ik heb shea butter en gedroogde lavendel besteld. Ga hier in de toekomst voortaan vaker bestellen

Duidelijke website, snelle levering en top producten. In 1 woord FANTASTISCH

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Veel keus op de site, duidelijke uitleg.

Niks op aan te merken

Vanaf begin tot eind een goede ervaring gehad

super goed

precies zoals het zou horen, jullie doen het heel erg goed.

Vlot besteld, vlot ontvangen!

Vlot besteld(via Instagram!), vlot bestelling thuis ontvangen, ondanks dat het vlak voor kerst was. Voldoet en overtreft de verwachtingen, nu nog tijd vrijmaken om aan de slag te gaan!

Super producten, super klantenservice!

Fijne communicatie, er wordt rechtstreeks en persoonlijk contact met je opgenomen. Kortingscode had niet gepakt, direct bericht en ook meteen opgepakt. Verkeerde dopjes ontvangen, er werd meteen gereageerd en de dag erna lagen al de goede dopjes in de brievenbus. Niks dan lof!

Mijn bestelling was heel snel geleverd ondanks de drukke periode. Ik ben ook zeer tevreden over de producten.

mijn bestelling was er snel en toen bleek dat één van de flesjes onderweg was leeggelopen, kreeg ik, wederom snel, een nieuwe. Contact daarover verliep heel prettig. Over de kwaliteit van de producten kan ik nu nog niet zo veel zeggen, maar in ieder geval een 10 voor service.

Uistekend

Super snelle levering en netjes verpakt! Ga zo door!

Fijne oliën, was er verrast over!

Fijn

De produkten zijn goed en de prijs-kwaliteitverhouding óók.! Dank u wel! ❤️

Prima producten

Alle oliën zijn erg fijn voor de huid.ook erg fijne shea butter. Ik koop hier al erg lang oliën voor mijn gezichtshuid omdat een reinigingsmelk altijd te zwaar is Snelle levering en netjes verpakt.fijne klantenservice Goede prijs en zal hier zeker blijven kopen.

Top ervaring met dit bedrijf!

Mijn bestelling is snel verzonden, ik ben ontzettend blij met de service van Natural Heroes!

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern