Perfecte service en mooie producten.

Via een vriendin ben ik getipt op de producten. Leuk om cadeau te geven. Laten we er vanuit gaan dat het ook echt puur natuur is en geen marketingverhaal. De service is in iedergeval perfect geregeld, snel, netjes en accuraat. Ga zo door!

Vriendelijk, en heerlijke gezonde producten voor mens en goed voor hetmilieu

Vriendelijk, snelle levering en super fijne producten die gezond zijn voor mens en het mileu

Fijne producten en uitstekende service

Zeer fijne producten die er ook nog eens mooi uitzien, een heel aantrekkelijk sortiment. Uitstekende klantenservice en communicatie. Producten worden zorgvuldig verpakt en snel geleverd.

Goed!

Snel verzonden, goed verpakt, prachtige producten

Goede communicatie over bestelproces en verzending. Zeer tevreden over kwaliteit.

Moest lang wachten op de bezorging,maar komt waarschijnlijk door de corona maatregelen

Ik heb de producten nog niet gebruikt. Leuk het pdf met gratis recepten welke ik erbij kreeg

Levering correct

Levering altijd correct, mocht er vertraging zijn laten ze het weten.

TOP

Heerlijke producten ,snelle levering .

Goed opgelost

Pakket was na 1 week nog niet geleverd. Opnieuw opgestuurd, dank voor de goede service

Fijne producten

Goede levering en ideaal voor mijn meuk vrije diy producten

Super.

- Goede service. Binnen 1 dag had ik hem thuid - Uitstekend product. Voornamelijk voor littekens. Na van alles te hebben geprobeerd, zie ik uiteindelijk bevredigende resultaten met "Shea Butter".

Ik krijg waar ik om vraag

Assortiment is groot. Daar kan ik een goede keus uit maken. De spullen worden snel bezorgd. Deze zijn goed en veilig verpakt. Meer kan ik niet vragen.

Snel verzonden, prachtige potjes. Zeer luxe, netjes verpakt. Zeer tevreden!

Top producten en altijd snel geleverd.

Ik gebruik tegenwoordig alleen nog maar prodcuten voor mn lichaam van natural heroes en mijn huid is nog nooit zo goed geweest. Hier voor nooit echt goede producten voor mn huid kunnen vinden.

Makkelijk, leuk en lekker

De DIY pakketten zijn superhandig en makkelijk om te doen. Het voelt goed om producten te gebruiken waarvan je weet wat erin zit en wat zo natuurlijk mogelijk is.

Fijne producten, goede klantenservice, en toen dhl mijn pakket maar niet bezorgde werd er zelfs aangeboden het pakket nogmaals te verzenden.

Goede nette service

Great quality and quick delivery

Products of excellent quality, perfect for putting together your own beauty products such as body scrub or face toner. Quick delivery.

I love this shop!

All the products look great. I only ordered Glycerin, but it was at a great price, great glass packaging and it shipped so so so fast (I ordered in the evening and it arrived at my house the next morning). I will definitely be back for more

Heel fijn. De pruduten zijn op tijd geleverd

Nog geen ervaring, zijn nog niet in gebruik.

Boven mijn verwachtingen

Geweldig ook hoe je recepten stuurt

Helemaal perfect

Ik kreeg alles ondanks de drukte al heel snel binnen.

Zorgvuldig klaargemaakt verzending, goede spulle

Goede kwaliteit

Netjes en alles goed ingepakt. Ben er blij mee .

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern