Goede klantenservice

Ik wilde iets retour zenden en werd in alle redelijkheid tegemoetgekomen

Mooie producten!!

Mooie producten en super snelle levering! Top gegaan!

Niet tevreden

Ik heb mijn pakket nog niet gekregen omdat jullie spul niet op voorrad had. Ik wacht all een week en ben niet tevreden.

Gekke allergische reactie

Tsja, het werkt bij iedereen anders. Check het op allergie dus voordat je het op je gezicht smeert. Ik ben verder, zover ik weet nergens allergisch voor. Ik heb nu dus wel een onwijze allergische reactie gekregen waar ik nu al 3 dagen mee loop. Ik ga weer terug naar de chemische rotzooi waar ik geen schilferig, opgezwollen rood jeukerig gezicht van krijg. :)

Voel me misleid

Door de titel "kokosnootschaal" had ik niet het idee dat het ok een bakje gaat. Daarnaast komt de afmeting na een lap tekst helemaal op het eind. Waarom niet praten over een schaaltje of bakje en de afmeting ernaast? Jammer, maar misleidend. Verzending prima. Ingepakt minder. Zat in een doos waar het alle kanten oprammelt en alleen in een vloeipapiertje verpakt. Dan wordt er van de consument veel verwacht bij retourzending.

Wat een weldaad!!

Heerlijke producten van super kwaliteit en ook nog eens hele snelle levering (de dag na de bestelling ontvangen!). Goeie service, bij vragen snelle reactie en heldere uitleg en door de scancode op elk product kan je handig en snel de info er nog eens bij pakken. Enige nadeel: het werkt verslavend!

Fijne producten, redelijke prijzen, snelle levering

Heerlijke Jojoba olie!! Zo veel beter dan een goedkoper drogisten merk die ik eerst gebruikte, voel meteen verschil! Is het geld zeker waard. Fijne glazen fles. Fijn dat ik magnesium zout, natron en dergelijke hier in kilo zakken kan kopen voor een redelijke prijs. Ik kom zeker terug !

Perfect, snelle levering goede producten

Site werkt alleen ongelofelijk slecht. Dus het bestellen zelf ging moeizaam.

Geen op of aanmerkingen. Levering volgens afspraak.

Moringa olie besteld en bevalt goed

Ik ben altijd zeer tevreden met de producten die ik hier bestel en ze hebben een zeer snelle levering. Zelfs tijdens de sinterklaasdrukte had ik m’n pakketje de volgende dag in huis.

Snelle levering, mooie pure producten, goede verpakking, leuke extra info.

Het pakketje was vrij snel geleverd. Ik heb verschillende producten bestel en nog niet alle uitgeprobeerd. De producten die ik wel hebt geprobeerd bevallen prima waaronder de Castorolie die ik graag meng met een vochtinbrengende creme. De Shea Nolotica vind ik ook prettig. Smeert net wat makkelijker dan de normale Shea Butter. hij ruikt ook minder sterk wat ik fijner vind. Ik houd niet van sterke geuren. Ook al is het natuurlijk. De metalen blikjes zijn super handig, zeker de verschillende maten waar je uit kan kiezen. Ik ga zeker meer uitproberen in de toekomst.

Erg tevreden over de jojoba olie

Heel fijne olie en snelle levering

Fijne service en betaalbare producten

Ik was op zoek naar natuurlijke producten voor mijn gezicht. Op de website stuitte ik vrijwel direct op een pakketje met african black soap, witch hazel en shea butter. Besteld, volgende dag direct in huis. Ik ben net begonnen met de producten dus kan nog niets zeggen over de werking ervan. Het ruikt goed, smeert goed en mijn onrustige huid lijkt iets te verbeteren. Tot nu toe tevreden.

Geweldige producten!!

De producten van NaturalHeroes zijn top! Lekker zacht voor je huid en haar. Super blij mee!

Ben tevereden over de producten .

Zie boven

Heldere website en goede omschrijvingen en vriendelijke prijzen. Geen poes pas, heel fijn!

Snelle levering, goed verpakt en wauw wat een kwaliteit!

Ben heel tevreden over de producten van Natural Heroes en merk dat mijn huid hier ook heel blij mee is :)

Top kwaliteit en levering. Altijd klaar om te helpen.

geweldig maar teveel verpakking

Ik ben dol op hun doe-het-zelf-ingrediënten! De kleine blikjes waren echter afzonderlijk verpakt, erg verkwistend bij het bestellen in bulk. ik weet ook niet zeker waarom, maar de opties om grotere hoeveelheden per zak te kopen waren niet beschikbaar in de vervolgkeuzelijst, dus ik moest meerdere kleinere zakken kopen die minder economisch zijn.

Geweldige producten en super snelle bezorging

Snelle service, geweldige producten.

Wat je bestelt wordt snel geleverd en wat ik ook fijn vind is dat je een ophaalpunt kan opgeven. De producten die ik bestelde stemmen helemaal tevreden.

Betrouwbaar

Qualiteit product en dienstenn zeer goed. Levering onberispelijk.

Kwaliteit

Goede service, kwaliteitsvolle producten