Klantvriendelijk en service gericht

Zeer goede ervaring nadat ik allergisch was voor een product, deden ze er niet moeilijk over maar kwamen met een uitstekende oplossing. Ik ben zeer tevreden.

mooie biologische producten, snelle verzending!

Super blij

Ik ben al gek op de African soap nu helemaal verliefd op de Roseswater spray.

Heerlijke producten

Ik gebruik veel producten van Natural Heroes en ik vind ze heerlijk.

Leuke website, snelle levering

Leuke website, maar toch moeilijk om de hoeveelheid te bepalen... het zou makkelijker zijn om per produkt een hoeveelheid te kunnen kiezen. Je zoiu dan niet zoveel moeten zoeken. Inzake levering prima in orde: snel en goed uitgevoerd.

Snelle bezorging. Bij mijn bestelling zat er een beschadigd product bij. Ik meldde dat en kreeg gelijk een nieuw product toegezegd, kosteloos. En die had ik 2 dagen later inderdaad in huis. Heel goede dienstverlening

Heerlijke producten en een snelle bezorgservice.

Hele fijne natuurlijke producten voor een mooie prijs. En de bestelling een dag later al ontvangen.

Ondanks blackfriday drukte mijn bestelling de volgende dag ontvangen.

Mooie natuurproducten, zonder toevoegingen

Vlotte levering, netjes verpakt. Producten voldoen volledig aan mijn eisen.

Heerlijk rozenwater.

Voor de tweede keer hier het rozenwater gekocht, ik ben er heel blij mee. Snel geleverd ook.

Geweldige snelle service

Super fijne producten en hele snelle levering. Verder wordt je erg goed geholpen als je een vraag hebt over een product.

Vlotte bestelling en prachtige producten

Zeer aangename producten!!!

Fijne webwinkel

Snelle verzending, netjes verpakt ! Aanrader

geweldig

producten die ik heb gehaald werken super! bezorging was ook op afgesproken tijd :))!

Goede oliën

Vind alles wat ik bestelde goed,jullie zouden alleen oplossing moeten zoeken voor de lege glazen flesjes te recycleren aub?

Ik ben blij met snelle levering en het product is goed.

Excellente service

Er was schaf drijvend de bezorging. Dat is meten hersteld.

Ze zijn snel en zeer correct in leveren. Goede produkten.

Snelle levering , heel fijne producten !

Super tevreden met de producten zelf en service , heb meerdere keren gekocht

Snel en zorgvuldig

Helemaal prima.

Eerste bestelling, zeer tevreden

Heel tevreden, snel geleverd, tevreden over de producten. Helaas enkele dingen uitverkocht. Ik heb de website al doorgegeven aan vrienden en ga zeker opnieuw bestellen!

Snelle service en goede producten

De levering was snel en de kwaliteit van de producten is top!

Prima !

Ik ben zeer tevreden over het produkt het is heerlijk !

Snelle levering van fijn product.

Monoï de Tahiti, natuurlijke olie met fijne zachte geur op basis van kokosolie. Voor m'n huid en haar. Heerlijk.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern