Snelle levering, mooi verpakt

Zie hierboven

Heerlijk voor de huid

Erg fijn om mijn huid mee te reinigen en te verzorgen. Voelt heerlijk zacht erna.

Goed spul ! snel leverbaar

j

Goede producten, maar te laat bezorgd

Kokosnoot bowls besteld. Deze zijn prima. Belofte 'voor 23.30u besteld, volgende werkdag in huis' werd niet waargemaakt: twee dagen later pas bezorgd.

Mooie site met veel producten en veel informatie

Vriendelijke mensen bij Natural Heroes! Met hun vele mooie producten en informatie kan je je zelf goed verzorgen zonder slechte toevoegingen voor je gezondheid. Een aanrader!

Super!!

Mijn ervaringen zijn altijd goed geweest met Natural Heroes. Snel in huis en fijne producten van goede kwaliteit.

Heel tevreden!

Zo blij met de mooie producten van dit mooie merk

Fijne producten en goede service

Goede ervaringen en fijne producten.

Tevreden klant

Uitstekend geholpen!

Zeer goed bevallen

Alle producten worden goed omschreven. De bestelling werd zeer snel geleverd. Geleverde producten zijn van goede kwaliteit. Het enige wat ik jammer vond was dat 1 product uitverkocht was en ik "genoodzaakt" was om een zak te kopen met grotere inhoud.

Zoals altijd geweldig!

Elke bestelling word geleverd op de aangegeven datum goed en duurzaam verpakt, de producten zijn eerlijk en van uitstekende kwaliteit en zuiverheid. Elke euro die ik hier uitgeef gaat met een goed gevoel.

klantvriendelijk en professioneel

het is mij duidelijk geworden dat Natural Heroes er alles aan doet de klant tevreden te stellen door een uitstekende kwaliteit te leveren gekoppeld aan alertheid in de dienstverlening

Zoals altijd super. De producent zijn van uitstekende kwaliteit

Website is duidelijk, levering is vlot en producten zijn van uitstekende kwaliteit. Ik maak mijn cosmetica producten zelf van de grondstoffen die Natural Heroes aanbied. Echt een aanrader!

Fijne producten, snell verzending

Het ontvangen van de bestelling is elke keer weer een feestje! Eerlijke pure natuurlijke producten.

Goede producten, snelle verzending

Aangezien ik minder "troep" wil gebruiken ben ik op zoek gegaan naar natuurlijke alternatieven en heb deze bij natural heroes gevonden. Snelle verzending, netjes verpakt en goede producten. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

tevreden

met de producten ben ik erg tevreden, alleen wat jammer is , was dat 1 flesje open was Er was gelukkig niet zoveel uitgelopen Toch jammer

Zelf had ik vaak puistjes . Toen kwam ik Natural heroes tegen. Mijn puistjes waren weg ik had nauwelijks last. En omdat black friday begon ben ik meerder producten gaan bestellen. Ik heb een combinatie van 3 verschillende producten gebruikt en dat waren: najel aleppo zeep, Apple cider vinegar en zoete amandelolie. En ik begon ineens heel veel kleine bultjes te krijgen en vervolgens was mijn huid erg hard het voelde een beetje als een slangen huid en t was voor 4 dagen rood in mijn gezicht. Misschien was de combinatie niet goed, ik heb geen idee. Wat wel zo is en waar ik erg blij mee ben, is het product african black soap samen met de witch hazel die ik 3 x in de week gebruik!

Makkelijk bestellen, snelle levering. Goed product

Super blij met alle natuurlijke producten.

Snelle service, goede prijzen en super producten!

Duidelijke website - goede producten

Ruime keuze in goede producten!

Fijne natuurlijke producten.

Fijn dat er hier natuurlijke producten gekocht kunnen worden.

Heerlijk en eerlijk

Al meerdere keren gebruik gemaakt van de lekkere producten van Natural Heroes. Zo fijn om je eigen producten te kunnen maken die helemaal natuurlijk zijn. En de geuren!!! Zo fijn!

Geweldige producten voor een mooie prijs

Ik koop nu een paar jaar mijn oliën, bijenwas ed bij Natural Heroes. De jojobaolie is de draagolie voor mijn gezichtsolie. Prima product. Mijn gezichtshuid is enorm opgeknapt. Lekker zacht. De monoï de Tahiti gebruik ik voor mijn zeer droge onderbenen. Ik smeer het pas een paar dagen, twee keer per dag en merk al resultaat. Hun productomschrijvingen zijn zeer uitgebreid en regelmatig lees ik ook via anderen weer tips. Vragen via de klantenservice worden snel en vriendelijk beantwoord.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern