Topproducten
Ik ben erg tevreden met de producten
Een punt van feedback is om diverse en zoveel mogelijk recepten voor alle echt dagelijkse beautyproducten voor alle huidtypes op jullie website te plaatsen, zodat er voldoende inspiratie te vinden is en ik niet op andere websites hoef te zoeken en wellicht verleidt wordt om elders iets aan te schaffen, want hoe meer recepten men kan maken met jullie producten hoe hoger jullie sales kunnen worden.
Daarnaast een idee glazen potjes met leuke etiketten te koop aanbieden zodat men direct de recepten kan maken en bewaren in een goede en verantwoorde verpakking.
In het e-book mistte ik dit soort recepten, dus ik zie dit als een kans voor jullie bedrijf.
Daarnaast ben ik benieuwd of jullie ook shop in shop concepten hebben?
Of bv werken met een kortingscode op jullie website of een dergelijke vorm hiervan hebben?
Ik ben al ruim 20 jaar ondernemer van nu nog twee maar miv 1 Jan 2021 nog één kapsalon, omdat ik me ook graag wil opleiden tot orthomoleculair therapeut.
Ik heb onder mijn salon een grotto aantal M2 die ik samen met een partner wil inrichten als praktijk waarin we inner en outher beauty op de beste manier willen laten samenkomen.
Jullie producten zouden daar wellicht een mooie aanvulling op kunnen zijn.
Het kunnen aanbieden van jullie gezonde, mooie en verantwoorde beautyproducten is een idee wat in mijn hoofd speelt en ik ben benieuwd hoe jullie visie daarop is, dus ik hoop graag van jullie terug te horen.
Met vriendelijk groeten,
Danielle Bontenbal