Super service

Snelle levering, mooie producten

Top produkten, snelle levering

Heerlijke produkten, snelle levering, netjes verpakt. Een aanrader!

Goede producten, bewust verpakt

Blij dat ik Natural Heroes gevonden heb! :)

Keurig verpakt, zo snel mogelijk geleverd! Genieten van de produkten.

Goede produkten waarvan ik de verpakking weer kan hergebruiken. De bruine flessen althans.

Fijne producten voor een fijne prijs!

Snelle levering met fijne producten. En helemaal niet zo duur als je zou denken! Ik ga zeker weer bestellen!

Amazing product

Good quality and service

Top service!

Top service en top product!!!

Fijne shop

Wat mij betreft mag deze webshop lekker uitbreiden zodat je er nog meer natural goodies kunt shoppen. Fijne shop!

Betrouwbaar

Ik heb meerdere keren bij Natural Heroes besteld. De producten zijn van goede kwaliteit, zijn goed verpakt en zijn snel in huis.

Producten zijn van goede kwaliteit, worden snel geleverd en klantenservice is goed!

Tevreden

Was op tijd en olie is fijn.

Professionalism, fast delivery

Very good quality products

Fijne webwinkel

Ik bestel al een paar jaar bij Narural Heroes Tot nu toe altijd naar volle tevredenheid. Snelle levering en goede service.

De producten zijn perfect Ik wil zelf natuurlijke producten maken en vind het erg leuk om meer te leren over natuurlijke producten. De tips die jullie opsturen zijn welkome en perfect. Meer weten over dit soort natuurlijke producten in het algemeen ook. Bedankt

Duidelijke en prettige website om veel informatie over de producten

Natural Heroes biedt veel verschillende producten aan als grondstof waarmee ik zelf cosmeticaproducten kan maken. Website ziet er overzichtelijk uit. Het is fijn dat er omschrijvingen bijstaan inclusief ingrediënten, herkomst en tips voor recepten. De levering is snel en de producten fijn om mee te werken en gebruiken.

Goede producten

Goede product!

helemaal goed

prima producten en snelle levering

Prima winkel

Snelle levering, goed verpakt, goede producten (beetje prijzig).

Razendsnel en goed

Vrijdag besteld en de dag erop reeds in België geleverd. Dat doet zelfs - de winkel van ons allemaal - jullie niet altijd na! :-) En supergoede producten die meestal erg sterk geprijsd staan! Top!

Heel snel ontvangen en goede kwaliteit

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Volgens verwachting

Prima en verzorgd verzonden, op tijd, netjes en zoals verwacht en besteld

Top service en snelle levering

Naar verwachting

Prima levertijd, netjes verpakt (had stiekem wel duurzamer verwacht met minder plastic nog). Heel erg leuk dat je ook DIY recepten kan krijgen als je je aanmeldt!

Voor de eerste keer besteld, helder, op tijd en goede producten.

Aanrader

Betrouwbaar en snel.