Kokosolie ruikt niet enkel heerlijk maar maakt de huid zijdezacht

Excellent quality

Delivery was also handled quickly

snel geleverd, product nog maar net in huis dus moet zich nog bewijzen

Snelle service en goede produkten

Zeer tevrede

Fijne producten en goede service

Een mooie gebruiksvriendelijke website, fijne producten, een goede prijs-kwaliteit verhouding, en uitstekende service. Ik ben heel blij met Natural Heroes!

Pure sensatie voor mijn lijf.

De pure natuurlijke producten van Natural Heroes verwerk ik in mijn eigen body verzorging. Ik ben er heel erg blij mee en ondertussen mijn omgeving ook. De voorraad potjes met body crème vliegen hier de deur uit richting familie en vrienden. ;-)

Geweldige producten

Heb de shampoo en shea butter gekocht en ben heel erg blij met de aankoop

Prima produkten

Produkten zijn stuk voor stuk heel fijn en mooi. Alleen jammer dat ik geen antwoord krijg op een vraag over een product wat ik enige tijd heb gesteld.

Fijn product!

Ik ben erg persoonlijk benaderd door Natural Heroes en dat voelt goed. Ook de tips die ik achteraf kreeg zijn erg nuttig. Bedankt!

Fijne website. Goede producten en snel geleverd.

Altijd een fijne en snelle service!

Geweldige producten, snelle levering

Heerlijke, eerlijke producten voor mijn crèmes en zalfjes.

Snelle en goede service

Snel en goed

Hele snelle levering en precies goed.

Zoals verwacht

Aankoop naar wens

Lekker spul

Vind de sheabutter heerlijk voor mijn huid

Super service!

Snelle levering en uitgebreide reactie op mijn vraag in de mail. En niet onbelangrijk fijne en pure producten.

Makkelijk, snel, correct

Snel besteld en bijna sneller geleverd. Ik kon het bijna niet geloven toen de bode minder dan 24u later aan mijn deur stond. Wat een service! En zoals steeds bij Natural Heroes: je krijgt wat je verwacht en alles loopt zeer correct. Klaar en duidelijk. Milieuvriendelijk en economisch verpakt in een doos. En, toch stiekem ook wel belangrijk; mooie, sobere flessen en potjes. Word ik blij van. Bedankt!

Goede prodcuten

+ Goede producten + Niet duur + Snelle levering + Goede DIY blog

very nice, helps a lot

Very good explanation as to what the products are and can be used for. Very much recommend!

Snel geleverd gekregen wat ik heb besteld, prima!

Snel geleverd gekregen wat ik besteld heb. Prima!

Prima netjes verpakt en verstuurd, jammer geen beschrijving maar ach google weet alles

Heel erg geduldig en goed

Goed op tijd aangekomen..alleen lekte mijn pakket

Ik had verschillende producten besteld..helaas lekte de waterstof peroxide waardoor die 2/3 vol aankwam en de labels van andere producten beschadigde. Dat was wel een beetje jammer.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern