Fijn

Snel en fijne levering, prijs is ook zeker oke

Uitstekend service.

Product was prima, direkt gebruikt! Dankjewel

Makkelijk en snel behandeld

Goede producten en snel behandeling

Mooie zeep producten ontvangen

Vlotte levering en zorgvuldig verpakt. Prima service en website

snel, duidelijk en goed

alles zoals gewenst

Goed verpakt en mooi op tijd bezorgd.

overzichtelijke website, snelle verzending

Ik was op zoek naar rozenwater en op de site van Natural Heroes vond ik er eentje zonder allerlei toevoegingen. Ik had het snel ontvangen, goed product, ik ben er blij mee. Eerder heb ik ook de Shea Butter besteld, ook puur zoals het hoort. Verzendkosten zijn laag en dat is ook prettig.

Waar mensen werken worden foutjes gemaakt. Zoiets kan gebeuren. Dit is zeer snel en heel klantvriendelijk opgelost. Nu kan ik naar volle tevredenheid van mijn olie gebruik maken. Super! En de olie is heel fijn.

Fijn product en goed geprijsd:)

Fijn product en goed geprijsd:) Ook een snelle levering. Ik zal hier zeker nog eens bestellen wanneer ik iets nodig heb.

Aandacht voor de natuur!!!

Ik ben heel erg tevreden over Natural Heroes sinds enkele jaren. Ik ben wel over 1 iets ontgoocheld geweest: de aromadiffusur: hij kost bijna 30 euro en is in plastic, wat ik jammer vind, waarom niet in glas? Bovendien was hij na 1 keer gebruiken stuk, dpijtig. 30 euro weggegooid, maar vooral zoveel plastic gebruikt voor niets Voor de rest vind ik Narural Heroed TOP!!!

goeie service

ivm extra sturen van een bestelling in goed vertrouwen. bleek ik achteraf toch te ontvangen van de buren. extra pakket betaald, omdat natural heroes zo aardig waren om mijn bestelling alsnog te versturen.

Goeie services en snelle levering!

Na het bestellen had ik het snel in huis. De jojoba olie is heerlijk en goeie tips ontvangen per mail

Netjes, alles is zoals beschreven!

Ik heb wax voor mijn man gemaakt met natuurlijke producten zoals bijenwas, rozemarijnolie en sheabutter prima leuk om te doen :)

Heel tevreden met mijn aankoop

Heb jojoba, druivenpit olie en mango boter besteld. Bezorging was supersnel en alles was netjes verpakt, dus geen gebroken potjes en flesjes. Producten moet ik uiteraard een poosje uitproberen voor ik een goede en eerlijke review kan geven, hadden in ieder geval geen ranzige geur wat je vaak bij andere web winkels heb. Kortom zeer tevreden met mijn aankoop en zal zeker weer bestellen.

Makkelijk en snel

De bestelling was makkelijk en de product was thuis geleverd snel! Bedankt en tot volgende keer.

Snelle levering, keurig ingepakt.

Slecht

Ik deed een bestelling, vervolgens uurtje later kwam ik achter dat ik nog iets nodig was, gelijk bellen, dacht: kan het nog erbij in de doos gedaan worden! Vriendelijke meneer verteld ja hoor, het is nog niet ingepakt, dus dat kan erbij! Prima! 2 dagen later arriveert mijn bestelling...natuurlijk zonder de spulletjes die ik had erbij gebeld! Ik wachten de volgende dag, nog geen levering, weer bellen, deze keer mevrouw zegt, excuses, komt in orde! 2 dagen later krijg ik twede doos, bestelling niet kompleet...mist een item, weer bellen...zelfde meneer aan de telefoon als eerste keer, hij weet mij nog....Ik verhaal uitleggen, dat ik van zero waste ben en vindt het onzin om 1 klein flesje nu weer te laten rijden met post en al dat in pak afval en zo...laat maar...annuleer het maar! Het was waarschijnlijk niet op voorraad, daarom is het is in 2-3 keren verstuurd...als zero waster kan ik dit niet accepteren.... beter de voorraad op de website aangeven, zo dat we meer bewuster en milieuw vriendelijker worden!!!

Nette snelle verzending en leuke informatie

leuke informatie over het maken van eigen verzorgingsproducten.

Heel tevreden

Eerste keer besteld en zeer tevreden. Er zullen meer bestellingen volgen.

Snelle levering en echt superfijne producten!

Pakket kwam netjes aan binnen de afgesproken tijd de volgende dag

Mooi verpakt en de producten hebben ook een hele mooie huisstijl

Snelle levering van een goed product!!

gisteren besteld vandaag bezorgd!

Prima in orde!

Snelle levering en gemakkelijk bestelproces.

Goed producten

Heel goed producten.