Na drie dagen gebruik erg enthousiast

Top producten, een weldaad voor mijn lijf

Goede producten en snelle bezorging!

De producten zijn van goede kwaliteit en ik krijg ze altijd snel binnen.

Snelle verzenging aardige communicatie

Snelle verzending Fijne prijs Goede geuren Aardige communicatie over de mail

Heel goed.

Tevreden over het geleverde product en blij met de leuke recepten.

Goede levering.

Duidelijke website en goede levering.

Alles precies zoals het zou moeten! Snelle levering, juiste product. Helemaal super! Ik bestel hier zeker opnieuw!

fijne producten, zonder plastic verpakt voor verzenden, heel snel in huis

altijd weer blij met de producten waar ik dan weer mee aan de slag ga. De deo bevalt me super goed, mooi product. De rest van de producten maak ik zelf met de ingredienten van NH.

Fijne producten en snelle levering

Goed geregeld, mooie producten uitgezocht op een overzichtelijke website en de levering was vlot.

Super tevreden

Helaas twee van de producten die ik graag wilde bestellen niet op voorraad. Ook kwamen ze niet op vooraad op de verwachte datum (hierover had ik contact opgenomen). Maar dat kan helaas gebeuren. Verder weer super tevreden. De poducten zijn snel geleverd en zijn allemaal heel aangekomen (veel glas).

Prettig, laagdrempelig website

Ik zocht al heel lang olie producten en vond deze al snel bij Natural Heroes.

Goede producten! Koop nooit meer anders. Ook klantenservice dik in orde!

Kwaliteit

Ik heb etherische olie gekocht. Deze ruikt en voelt zuiver, voor toch een hele redelijke prijs.

Tevreden

Ik ben best tevreden met de producten, met name de Shea Nilotica en de zwarte zeep. De Mango Butter voelt aanvankelijk een beetje 'zanderig' aan maar na een beetje wrijven in de handen is hij aardig smeerbaar. Ik had alleen wel verwacht dat de Butter wat meer naar mango zou ruiken. Maar over het algemeen ben ik tevreden.

uitstekend,

fijne site om te bestellen, keurig verpakt en snelle levering.

Goed en goedkoop

super heroes heeft goede en goedkopere producten.

Natuurlijk en goed!

Ik gebruikte jarenlang de duurste producten, zowel uit parfumeriezaken als van de schoonheidssalon. Ik heb dus met enige scepsis enkele producten van Natural Heroes aangeschaft. Na 2 maanden gebruik durf ik te zeggen dat de producten goed werken. Nee, het zijn geen wondermiddelen want of een product werkt is van meer factoren afhankelijk zoals voeding en levensstijl. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden! Gebruikte producten: shea butter, witch hazel en sinaasappel essence

Uitstekend!

Goed product en goede levering!

Snelle verzending

Fijn dat alles zonder plastic word verpakt.

Top kwaliteit voor een reële prijs

Snelle bezorging, milieubewuste verpakking, top kwaliteit gezichtsolie

Snel en keurig

Duidelijke site, mooie producten, snelle levering en alles netjes verpakt.

De producten zijn zowieso goed, maar er ging deze keer iets mis met de levering en de medewerkers van Natural Heroes hebben dat snel opgelost.

Snelle levering of het werkt weet ik nog niet maar ik hoop er het beste van

Passievolle wereldverbeteraars!

Supersnel geleverd, goede producten en als je iets koopt krijg je ook nog eens (als je dat wilt) heel mooi vormgegeven DIY recepten in je mailbox die het je makkelijker maken om bewuster / gezonder / zero waste te gaan leven.

Super, kan niet anders zeggen.

Alles keurig netjes optijd gelevert.

Goeie producte

Heb voor het eerst 3 producte besteld. Ik kan nog niet zoveel zeggen eerst uitteste

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern