Super service

Snelle en goede service. Prijs en kwaliteit prima.

Alles goed

Goed artikel, goed verpakt, op tijd bezorgd en een goede prijs.

Zeer snelle levering en nette levering

Great quality/price!

All products arrived well and smell great!

What a great company!

High quality products, friendly service and fast shipping! Bonus points...no plastic packaging!

Mooie eerlijke producten

Snelle levering, goeie website, mooie producten, leuke persoonlijke berichten. Dit merk geeft een goed gevoel.

Klantvriendelijke oplossing voor bestelling die aanvankelijk mis ging

Vlotte levering, goed geprijsde producten en een uitstekende, oplossingsgerichte service. Mijn bestelling ontving ik aanvankelijk niet zoals het hoort: van de tinnen blikjes die ik had besteld, waren er drie met een flinke deuk. Ook zat de doos vol losse baking soda: deze was verpakt in een papieren zak die al kapot was en met plakband was 'gemaakt'. Jammer genoeg was deze toch niet goed dichtgeplakt en was er een flinke hoeveelheid uit de zak los in de doos terechtgekomen. Natural Heroes heeft mij snel en vriendelijk geholpen en me vervangende producten gestuurd. Petje af voor de service!

Geweldige en snelle afhandeling en service

Zeer snelle en nette afhandeling

Snelle levering. Goed product!

Correct

Vlotte service

Goede kwaliteit en service

Erg blij met me producten

Heerlijke DIY scrub gemaakt met mijn zoontje van vier. Was een feestje om te maken en te gebruiken onder de douche.

Geweldig!

Goede service! En natuurlijk de beste natuurlijke producten, ik raad het iedereen aan om hier te bestellen. Super tevreden met alles wat ik besteld hebt, zal er zeker weer bestellen.

Ik ben erg blij met mij producten en ook dat het snel werd geleverd, dank jullie wel, ik vind dit niet fijn en ben meer een prater dan om iets op te schrijven, sorry

Duidelijke site met goede producten

Blij met mijn ongeraffineerde sea butter.Top product.Bestelling de volgende dag al in huis.

Altijd snel en geweldige producten

Alles is super. Van de info op de website als de eindresultaat van producten. Zelfs het bestellen gaat super snel en makkelijk

mooi assortiment

Mooi assortiment en een snelle en probleemloze afhandeling.

Fantastische producten

producten en levering perfect. Ik ga zeker nog bestellen.

gewoon geweldig!

Hi, ik had bij natural heroes een flesje jojoba olie gekocht, was 2 dagen later binnen, lekker op tijd! Ben er heel erg blij mee want ik zie veel verandering in mijn gezicht! Veel minder acné en een glanzend gezicht, verder vind ik het leuk dat ik in de mail leuke receptjes krijg die ik zelf kan maken, en een goede prijs kwaliteit verhouding!

Besteld en geleverd in korte tijd.

Mijn bestelde artikelen waren vlot geleverd en wat niet op voorraad was werd gemeld dat het er weer was.

Uitstekende ervaring. Ik blijf klant

Snelle, duidelijke communicatie en levering. Mooie producten. Erg klantgericht. Vragen bijv eerst of je het op prijs stelt om mails met bijv recepten te ontvangen. Zeer positief!!

Goede producten, snelle bezorging

De producten hebben een duidelijke omschrijving en gebruiksmogelijkheden. De bestelling wordt snel geleverd.

Goede eerste ervaring

Goede eerste ervaring

Everything good as always!

My experience with Natural heroes has been always good. Good quality products, fast delivery and nice costumer support

Ben zo blij met jullie producten heb een all naturel masker gemaakt met de shea butter kokos olie en argan olie Me haar is gewoon zo mooi ga bijna trouwen dus me haar heeft deze boost nodig voor alles wat ze gaan doen met me haar dan

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern