Mooie pure producten

De site is zo informatief en fijn Enige verbeterpunt zouden de verzendkosten zijn Vanaf 35€ pas gratis dat is wel jammer kan ook verlaagd worden want zoveel heeft iemand niet elke x nodig Verder geweldige site en service

Perfect!

Bestelling snel verzonden en ontvangen, de producten zijn heerlijk! Echt een aanrader!

Vriendelijke benadering, snelle levering en het product voelt goed.

Fijne producten en een uitstekende service!

Ik gebruik al een tijdje verschillende natuurlijke verzorgingsproducten van Natural Heroes, tot volle tevredenheid. Bij deze bestelling was er helaas iets mis gegaan bij de vervoerder. Natural Heroes heeft het heel snel en netjes opgelost. Kortom, zowel de producten als de service van Natural Heroes zijn uitstekend!

Was al tijden op zoek naar mint kristallen. Nu gevonden.top kan ik weer mijn chocolade maken

De Volgende dag al in huis is super prettig!.

Heel tevreden met de bestelde Shea boter!

Super!!!

Snelle levering en super mooie producten! Ben erg blij er mee!

Geweldige service!!

Mijn bestelling was niet heelhuids aangekomen door de transport. Na een telefoontje met de klantenservice werd dezelfde dag nog de beschadigde artikelen vervangen. Ik had ze de volgende dag al in huis.

Alles goed

Snelle levering, goed verpakt, mooie, pure produkten waar ik erg tevreden over ben voor een schappelijke prijs.

Fijne produkten

Fijn om met goede produkten zelf bv bodybutter te maken.

Zeer snelle levering en goede klantenservice!

Ik kreeg meteen de volgende dag mijn bestelling binnen. Er was een flesje opengegaan in het pakketje en gelekt. Ik belde de klantenservice, ik had een hele hartelijke gesprek en kreeg de volgende dag een nieuw flesje van het product opgestuurd. Top service en hele goede producten ook!

Geweldig!!!

Snelle afhandeling! Goede verpakking!!! De prijzen vallen mee!!! Goede producten!!! Puur natuur!

Helemaal top!

Verder valt er niks te zeggen. ;)

Goede, snelle en accurate levering.

Tevreden over de kwaliteit (van eerdere leveringen) en de correcte wijze van afhandeling van de bestellingen.

Ik wacht al voor onbepaalde tijd op uw product

Ik heb mijn product nog niet gehad, dus wat volgt gaat over de service. Al ruim een week lang wordt dagelijks de verwachte leverdatum met één of meerdere dagen verlengd. Ik vind het niet erg om iets langer op mijn product te wachten, maar wat mij wel stoort is de volstrekte onbetrouwbaarheid van alle data die tot nu toe aan mij gecommuniceerd zijn. Kan er niet één keer een realistische datum gecommuniceerd worden, zodat ik weet waar ik aan toe ben? Ik durf nauwelijks te vragen wanneer ik het nu wel kan verwachten, want gezien mijn ervaring tot nu toe zou ik het antwoord toch weinig betrouwbaar vinden.

Gewoon buitengewoon !

Fantastisch, zo snel heb ik nog nooit mee gemaakt!

Precies wat ik zocht

Mooi aanbod van pure, betaalbare producten. Ook superfijne recepten die jullie delen via de mail! Bedankt!

Mooie producten

Snelle verzending en mooi verpakt. Erg blij mee.

Leuke producten

No nonsense, weinig plastic en goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Prima verpakt ! Nette levering

Hele fijne producten en snel geleverd.

Snelle levering en goed verpakt

Makkelijk te navigeren site. Levering was al de volgende dag. Ideaal dat je pickup punten kunt selecteren! Producten waren goed en milieuvriendelijk verpakt.

Er was iets mis gegaan het pakket, en ik kreeg zonder enig probleem een nieuwe opgestuurd. Super fijne afhandeling.

Besteld en na een dag bezorgd. Uitstekend verpakt.

Snelle levering en een top service!!

Snelle levering En top service Er is onderweg een klein flesje gesneuveld Nou ja dat kan gebeuren Heb een melding gedaan en de volgende dag was er een nieuwe

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern