Prima verpakt ! Nette levering

Hele fijne producten en snel geleverd.

Snelle levering en goed verpakt

Makkelijk te navigeren site. Levering was al de volgende dag. Ideaal dat je pickup punten kunt selecteren! Producten waren goed en milieuvriendelijk verpakt.

Er was iets mis gegaan het pakket, en ik kreeg zonder enig probleem een nieuwe opgestuurd. Super fijne afhandeling.

Besteld en na een dag bezorgd. Uitstekend verpakt.

Snelle levering en een top service!!

Snelle levering En top service Er is onderweg een klein flesje gesneuveld Nou ja dat kan gebeuren Heb een melding gedaan en de volgende dag was er een nieuwe

Besteld, betaald, bezorgd.

Goede ervaring met Natural Heroes

Supersnelle levering

In de namiddag besteld en de volgende dag was mijn bestelling al gearriveerd. Breekbare zaken worden goed ingepakt en met zo weinig mogelijk plastic.

Snelle service en producten naar alle tevredenheid

sAvonds besteld en de volgende dag kwam het binnen.

Snelle en vlotte afhandeling van bestellingen

Bestellen gaat gemakkelijk en de levering is snel en correct ! Dus in 2 woorden zeer tevreden. We zullen in de toekomst regelmatig klant zijn.

Heerlijk olie

Ben zeer tevreden over mijn aankoop. Het smeert goed uit en je hebt weinig nodig. Het druppelsysteem is zeer plezierig.

Snel goed

Snel goed

Ik ben tevreden met mijn product, was ook snel geleverd

Heel tevreden

Natural heroes versturen zijn, hebben fijne natuurlijke producten die mijn huid echt goed doen.. ben er heel blij mee

Overzichtelijke website

Verhouding prijs kwaliteit is perfect! Duidelijke omschrijvingen en gebruiksaanwijzingen bij alle producten. Heel blij mee!

Goede producten, super verpakt en uitstekende klantenservice!

Super service

Super snelle levering

Mooi op tijd.

Snel en netjes geleverd. Alles ziet er prima uit. Wel jammer dat ik meteen een bombardement van mails ontvang. 1 is prima 3 is te veel.

Mooie producten!

Snelle service, duidelijke site met goede uitleg van de producten

Prima producten

Ik heb de teunisbloemolie en castorolie gekocht. Duidelijke informatie op de website, snelle levering, goede producten. Tevreden!

Great!

Super fast delivery and the products are great too

Perfect!

Goede producten, service en afhandeling

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern