TOP

Een zeer klantvriendelijk bedrijf met lieve medewerkers, Ik kan nog niet vertellen wat de Arganolie doet, wat ik wel op een bepaald moment laat weten zoals beloofd, Een hartelijke groet van, Hennie

Tevreden, snelle levering

Ik ben tevreden met de manier waarop het pakket is bezorgd. Je wordt als consumenten constant geüpdatet over de whereabouts van je pakketje.

Fijne producten

Fijne producten, duidelijke website en goed recepten voor diy.

Super snel geleverd

Leuk om naderhand mailtje te krijgen of ik belangstelling heb om zelf natuurlijke producten te maken

Snelle levering en fijne producten

Prima ervaring

Gedurende de afgelopen 9 maanden heb ik 5 bestellingen geplaatst bij Natural Heroes. Er waren een paar misverstanden, maar die zijn door het bedrijf professioneel opgelost. Al met al ben ik tevreden.

prima service

ik vind het super, jammer dat het stolt Ik moet het ieder keer in de magnetron opwarmen Kan ik het ook voor me gezicht gebruiken?

Snelle levering, netjes verpakt en mooie producten. Ik zal zeker vaker hier bestellen.

Alles was goed

alles was in orde

Eerlijke producten

Ga zo door!

Erg tevreden, leuk bedrijf

Tamanu olie besteld, werkt tot nu toe erg goed voor mijn onzuiverheden. Hopelijk is deze werking blijvend. Leuk bedrijf die interessante gratis recepten voor zonnebrand etc. stuurt op aanvraag. Voelt als erg persoonlijke communicatie.

Sppr snelle levering en ook hele fijne producten! Ik bestel zeker weer opnieuw.

Sppr snelle levering! De producten zijn ook heel fijn ben tevreden.

Super fijne producten

Ik heb tot op heden Natural heroes erg goed ervaren. Ze zijn zeer accuraat in hun producten en leveringen.

Gewoon goed. Eerlijke producten

Goede producten, snelle service. De tinnen blikjes worden per stuk verpakt in een papieren zakje verzonden, dat hoeft van mij niet.

Excellent

I am trying to get rid off plastic as much as possible so your packaging are great. And most important is the products have no harmful chemicals and it's still reasonably priced. Soon will order more.

De flesjes waren verschrikkelijk slecht ingepakt!

...

Heel tevreden

Pakje zeer snel ontvangen, netjes verpakt en tevreden van de producten. Vooral de squalaan olie en witch hazelaar. De shea butter is minder gemakkelijk in gebruik, ik krijg hem niet zo vlot tot een lopende substantie.

Bestellen ging snel en de volgende dag werd er geleverd.

Ik heb besteld op zondag en ondanks dat werd de bestelling de volgende dag al geleverd. Prima geregeld!

Snel geleverd!

Goed spul!

Snelle afhandeling en bezorging

Bestelling keurig afgeleverd binnen 1 dag. Hele fijne zepen. Goede prijs in vergelijking met andere aanbieders.

Goed bevallen

Product zoals omschreven, bezorging vlot

flawless

Great product at a good price delivered fast. Flawless.

Super service!!

Geweldige snelle service!