snel en goed

snelle levering, fijne spullen

Snelle levering, goede prijs voor natuurlijke producten

Net mijn essentiële oliën ontvangen. Heel tevreden over de snelle verzending, het aanbod en de prijs. Enige minpuntje misschien is dat de bestelling wat mooier verpakt mag worden. Het leek erop dat de flesjes in de verpakking werden gegooid. Eerste keer hier besteld, voor iets minder dan 100 euro, enkel mijn flesjes olie en de pakbon, bedankkaartje is altijd fijn om te krijgen als klant! Wel een mail ontvangen om tips te krijgen over de producten e.d., tof idee! Ik bestel hier nog zeker opnieuw.

Snelle bezorging

Goed. Snelle bezorging. Fijn product.

Fijne overzichtelijke webshop,snelle levering

Ik ben super tevreden!geen op of aanmerkingen!

Geweldig!

Wat een service zeg!Ik kreeg per mail nog uitleg over hoe ik de producten kan gebruiken. Daarbij werd het pakketje snel geleverd, in een leuke verpakking en ik geniet nu al van de producten. Jullie hebben er een nieuwe vaste klant bij!

Leuke en verrassende producten

Tevreden!

Witch Hazel

Werkt geweldig en het product had ik de volgende dag al in huis. Mijn. huid ziet er na een paar dagen gebruik al ZOVEEL beter uit! ik zou willen dat ik gelijk de grote versie had besteld

Alles in orde, alles op tijd, goede kwaliteit... Grote plus voor de mooie minimalistische verpakking, je zorgt niet alleen voor natuurlijke producten in glazen flessen maar alles was ook op een recyclebare manier gedaan, zoals karton, tape van papier en papieren vulling, zonder zinloze plastic. Top! Ik wacht voor meer producten in jullie online winkel. :)

Ik ben tevreden met dit aankop

Goede produkten en snel aflevering .

Super snelle bezorging!

Very satisfied

Everything meets expectations

Natuurlijk goed!

Fijne, betrouwbare & eerlijke webshop met goede producten en snelle, keurige service! Ik ben fan ❤️

Zeer correct en adequaat!

Ben zeer tevreden over de producten tot nog toe en ben benieuwd naar de komende zending. Wilma.

Heel goed en snel.

Goede spullen voor een keuke prijs

Helder

Overzichtelijke site en bezorgd zoals beloofd. Producten nog uitproberen :)

Nette service en hele fijne producten

Er was door de DHL iets mis gegaan met mijn pakket wordt ik gelijk netjes door hun gemaild om het op te lossen, super vriendelijke mevrouw aan de lijn. Altijd hele fijne producten :-)

Great as always!

Natural Heroes is the only place I would buy coconut oil, shea butter and witch hazel from. Quality products with reasonable prices

Super snelle service en goede producten.

Ik had mijn bestelling zondagmiddag geplaatst en de volgende dag was het al binnen. Super fijne natuurlijke producten in een milieuvriendelijke verpakking zonder plastic.

goed product & snel

Ik bestelde de witch hazel toner. Heerlijk product & super snel geleverd

een nieuwe ervaring

het produkt voelt meteen beter dan alle produkten die ik voorheen gebruikte

Snelle service!

Snelle service en fijne producten!

Klantgericht

Ik had perongelijk mijn postcode verkeerd ingevoerd. Ik kreeg gelijk een mail of ik dit kan wijzigen en de volgende dag werd het geleverd

Fijne betrouwbare website

Fijne website met hele fijne natuurlijke producten. Ik bestel altijd de biologische Sheabutter. Ik meng hem met andere basisoliën en met etherische olietjes. Gebruik de DIY potten voor gezicht en lichaam. Superzachte huid. Héérlijk!

Ontzettend tevreden

De bestellingen worden erg snel verwerkt en heb meestal mijn product de volgende dag al binnen. Heb diverse keren besteld en de producten zijn zo natuurlijk als maar kan! Zowel mijn kind en ik zijn erg blij!!

Top!!

Tot nog mijn ervaring goed na 3 dagen pas,