Mooie producten, jammer dat er toch verzendkosten zijn gerekend

Ik ga zeker meer van deze mooie producten bestellen. Ik bestelde voor de 1e x en had boven de € 35, dus had geen verzendkosten hoeven te betalen. Dat moest ik wel en na een mail gaf men aan of ik na de aflevering een mail wilde sturen dan worden de verzendkosten teruggestort. Ik vind eigenlijk dat men direct de verzendkosten hadden moeten terugstorten.

Snelle levering, leuk aanbod producten

Ik maak graag zelf mijn huidcrèmes ,oliën en maskers. Hier vind ik alles wat ik nodig heb en helemaal natuurlijk ook!

Ik ben blij met service

Ik ben pas begonnen met het gebruik van jullie producten,ik zal een beetje wachten om het resultaat te zien.

Snelle levering en goed product

Ik ben tevreden over de shea butter. Smeert makkelijk en trekt goed in je huid. De deodorant werkt voor mij ook fijn. Sinds ik dit smeer ruik ik geen zweetlucht meer

De klantenservice is super goed te bereiken, reageert heel snel en is heel behulpzaam. Echt fijn! De producten zijn de volgende dag al geleverd en werken prima voor mijn huid. Beter dan de mainstream chemische troep.

Snel en netjes geleverd!

Erg tevreden met de snelle levering en de producten zelf!

zeer goed

Prima producten en ongecompliceerde afhandeling van een lekkende levering!

Wreed content

Goed, pakketje was hier onmiddellijk en ben zeeeeer content van mijn ongeraffineerde shea butter die ik heb besteld! :) Echt top ook de uitleg en de optie tot QR-code fantastisch!

Super snelle levering.

Ervaring met het product is nog te kort

Topservice

Pakketje was zoek, maar ik werd binnen een paar uur geholpen en twee dagen later was mijn bestelling binnen. En natuurlijk héérlijke producten!!

Mooie producten die ook verantwoord zijn voor mens en planeet.

snel en netjes

Eerlijke producten in duurzame verpakking

Ik heb steeds meer behoefte om natuurlijke producten voor mijn huid te gebruiken. Ik hecht minder aan blitse verpakkingen en daarom heb ik gekozen voor Natural Heroes. Ook fijn dat er geen parfumstoffen in zitten die kunnen vloeken met je eigen parfum.

Zeer positief

Goede service, overzichtelijke en duidelijke web shop, zeer ruime keuze en geweldige producten . Zeer snelle levering en goed verpakt, kortom ben blij met mijn aankoop !!!

Zou graag meer dingen bij jullie kopen.

Haal standaard mijn kokosolie bij Natural Heroes, zou graag meer spullen bij hun willen kopen. Alles op zijn tijd.

Fijne, biologische producten voor DIY verzorgingsproducten

Mijn vaste webshop voor DIY deo & lippenbalsem. Erg fijne producten!

Volgende dag in huis

Snelle goede service, bedankt!

Te veel spam

Te veel spam

100% tevreden met zowel de producten als de levertijd!

Alleen maar positief

Fijn product super snel geleverd!

Na twee dagen in huis. fijne communicatie met leveren, mocht zelfs kiezen! Achteraf geen spam mail, ook fijn:) De olie doet echt wat het moet doen, een aanrader dus!

Top producten

Fantastische producten...niet duur ..werkzaam....ontzettend blij mee...

Correcte en supersnelle levering

Donderdagavond na 18h besteld en vrijdag middag in huis geweldige service en ook nog eens de goedkoopste top ik ben fan en blijf hier bestellen bedankt

Snelle levering, goede kwaliteit v. d producten.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern