Heel tevreden

Wat ik besteld heb is van een goede kwaliteit, goede prijs, netjes verpakt, en op tijd bezorgd.

Super snel

En helemaal tevreden

Goede ervaring!

Beste produkten en servis!

Snelle levering ,en goed op de hoogte gehouden

super

prima service

Zeer goede ervaring

Pure producten voor een mooie prijs. Ik koop hier graag mijn oliën en butters om zelf verzorgingsproducten van te maken.

Snel en goed verpakt

Prima producten. Het pakket was er snel en was goed verpakt.

Erg snel na de bestelling in huis echt super fijn.

Super snelle en goede service

Tevreden met snelle bezorging. Ook de mail welke vrijblijvend verstuurd is mbt het ontvangen van recepten en info kan ik zeer waarderen

Blij mee

Erg goed

Precies goed

Fijne producten, snel geleverd

Heerlijke producten voor een goede prijs

Makkelijk kiezen, veel informatie en gewoon een allround happy feeling. Kom zeker terug!

Heb de producten nog niet lang genoeg in gebruik om een mening te vormen, maar zien er veelbelovend uit.

Ik ben erg tevreden,snelle levering en goede producten

Geweldige producten, super service!

Heel positief, al een paar keer op rij. Enige minpuntje is dat zelfs elk kleinste onderdeel (dopjes, flesjes) in aparte plastic zakken worden ingepakt. Verder niks dan goeds!

Goede snelle service

Top !

Goed!

Prima producten en snelle levering

Altijd goeie service!!

Altijd goede service

Goede producten. Snelle levering.

Prima geregeld. Prima site. Prima levering.

Productinformatie goed, prijs kwaliteit goed, levering snel en goed

Super lekkere producten en leuke tips om dingen zelf te maken!

Super lekkere producten en leuke tips om dingen zelf te maken!

Super fijne producten!

De Shea Butter is heerlijk! Mijn huid voelt erg zacht aan na gebruik. Ook de Aleppo zeep is fijn voor mijn huid.

Snelle levering en mooie producten

Altijd fijne en goed geprijsde producten van natural Heroes. Fijn dat alle oliën in glazen flessen komen en snelle levering!

Bij mijn bestelling had een pot kokosolie gelekt. Nadat ik daarover had gemaild kreeg ik als reactie dat er al een geheel nieuw pakket naar me onderweg was!! Wauw! Wat een service!!

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern