Fantastische winkel!

Ik vind Natural heroes een super winkel met goede kwaliteit spullen en een snelle levering ! Ik zou dit iedereen kunnen aanraden!

Alles prima in orde.

Op tijd geleverd. Netjes verpakt enz.

Snelle en uitstekende service en kwaliteit!

Vriendelijke website, snelle en accurate behandeling van de bestelling.

vlot en netjes

Erg fijne en pure producten!

Mijn gevoelige huid/lichaam reageert erg goed op de producten van Natural Heroes. Super producten!

Fijn contact, goede producten

Kon n product niet vinden, via de mail goed contact. Goede producten

Heb een boekje gekocht, was helaas een PDF bestand.

The products are really good and the delivery was so soon

I am a beginner in preparing my own body butters. The texture of the butters which i bought was really good and i have already prepared my body own body butter and skin feels excellent. Thank you Natural Heroes :)

Uitstekend!

Fijne snelle bezorging goede produkten!

Goede prijs/, kwaliteit verhouding, snelle service

Snelle levering voor kwalitatief goede producten.

Ik was op zoek naar bijenwas en gedestilleerd water. Deze heb ik bij Natural Heroes gekocht omdat die als een van de weinigen een natuurvriendelijke verpakking hadden mét (nog wel het belangrijkste) een mooi design. De prijs van beide producten ligt iets boven de gemiddelde marktwaarde Maar beide verpakkingen kan ik na gebruik ergens anders voor gebruiken.

Ik ben zeer tevreden!!

+Snelle levering. +Top product en kwaliteit!! +Klantenservice heel vriendelijk en attent. Ik zou het zeker aanraden ;)

Goed en vlugge bezorging

netjes verpakt goed en vlug bezorgd zal meer bestellen bij jullie heel erg dank voor de vlugge en nette levering

Moest zelf naar AmsterdamZuidoost om pakketje te halen. Belachelijk

Op pakbon was mijn adres afleveradres. Toch moest ik helemaal amsterdam zuidoost pakje halen. Zijn zo wel hele dure flesjes geworden.

Geweldige producten zeer fijn in het gebruik

Tevreden en erg snel verzonden!

tevreden

Snel, goed en goedkoop

Producten snel ontvangen en uitstekende kwaliteit!

Super snel en netjes bezorgd

Na het bestellen van African Black Soap (wat trouwens heel erg netjes verpakt en bezorgd word) kreeg ik deze heel erg snel binnen. Ook een hele overzichtelijke website waar je alles zo kan vinden. Kort gezegd; Natural Heroes is erg aan te raden!

Fijne producten

Snelle levering en mooie producten, erg fijn voor de huid.

Mooie producten

Zalige producten. Geen plastieken verpakkingen. Leuk om mee te werken.

I love Natural Heroes

De kwaliteit is uitstekend, de levering gaat supersnel en ben heel blij dat ik met deze ingrediënten zelf mn verzorgingsproducten kan maken. Ben vooral fan van de Rozenbottelolie met de lichtoranje kleur.

Erg blij met de producten

Ik heb meerdere producten waar ik erg tevreden mee ben. Laatst heb ik ook de vitamine e olie besteld, alleen weet ik niet zo goed wat ik hiermee aan moet omdat de structuur heel dik is en de geur best onaangenaam

Ik heb last van acne. Ik heb thea tree en rozenwater besteld. Het is zooooo veel minder geworden. Heb net weer een bestelling geplaatst!

snelle levering.

Snelle levering en heel goed verpakt.

Snelle levering. Goede producten.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern