Nette snelle levering

Nette snelle levering.

Heel tevreden

Snelle levering, goed product!

Ben erg blij met de producten van Natural Heroes. Ben zo tevreden dat ik het nu ook dagelijks in mijn praktijk als pedicure gebruik. Super gewoon!

Fantastische producten

Ik heb het African Black Soap starterspakket besteld. De volgende dag al in huis en de producten werken supergoed!

Heel snel geleverd

Heel snel geleverd.

super fijne producten ontvangen en via mail diverse tips en diy. Fijne duidelijke website en bestelling geheel volgens verwachting

Mooie natuurlijke producten

Castorolie besteld. Mooi, natuurlijk product. Heb zelf last van Dupuytren in mijn hand, en Castorolie helpt prima bij de verzachting van dit probleem. Daarnaast is Castorolie voor veel meer doeleinden bruikbaar!

Super goede en betaalbare producten

Fijne producten, betaalbaar, snelle levering.

Super fijn!

Binnen 1 week al zichtbaar verbetering

Very good

I received my parcel on time and product quality is very satisafctory.

Helemaal top!!

Snel geleverd (volgende dag) en goede producten

goede aftersales

contact met klantenservice was perfect complimenten

Vriendelijk

Benadering is vriendelijk. Verpakken kan beter. Door de hoekige zeep was de zak met krijt gescheurd, doordat deze deels op de zeep lag.

Snelle levering van goede producten

Mijn besteling was goed en snel gekomen. Dw producten lijken heel goed te zijn. Ik heb ze nog niet gebruikt. Wat ik mis is een beetje meer informatie op de verpakkingen. Ik probeerde de baarcode op de verpakkingen te scannen maar het lukte met niet. Succes

Kapot

Het pakket is helemaal kapot gekomen. De glasen flesjes waren kopot. Ik heb een pakket op mijn sofa open gedaan en ik heb de hele sofa in de vlekken van de zeep, ook geen zeep. Ik heb een klacht ingedient maar ik hoorde dat het geen fout van post was.

De bestelling is niet op aangegeven tijdstip bezorgd. Achtergelaten bij buren. Heel vervelend.

Just love it!

super fijn product. Meng het met avocado olie zodat het ietsje beter uit smeerbaar is. Maar het aller belangrijkste het maakt mijn huid super zacht!

Top producten en een snelle levering.

Blij ei

Ik ben zo blij met deze winkel! Mijn portemonnaie wat minder haha. Ik maak alleen nog maar zelf al mn creme’s en scrubs etc. Heerlijk! En ook enig om weg te geven.

Ik krijg mijn bestellingen altijd snel binnen!

Ondanks drukte wegens corona krijg ik mijn bestellingen snel binnen. Alles komt ook heel en compleet binnen.

Goede service!

De service en levering was ontzettend snel. Veel info te vinden over de producten. Zou hier zeker vaker bestellen!

fijn bedrijf met eerlijke producten

Prettig bedrijf met mooie pure producten. De levering is snel en tevreden met mijn aankoop.

Super snelle service

De bestelling ging makkelijk en werd snel opgestuurd

Goede producten. Snelle reactie. Goed contact. Ik ben heel tevreden.

Echt super fijn spul

Ik ben echt verrast de kwaliteit van de producten is echt top! Ga zeker meer bestellen! Mijn huid is echt heel zacht en zuiver.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern