Kooperativ, zuverlässig, kundenfreundlich, großzügig

Sehr nette Mitarbeiter, die sich um Versandprobleme kümmern und für Abhilfe sorgen. Ich bin sehr zufrieden und bestelle gern wieder bei Natural Heroes. Beste groet

Fijne producten

Vond wat ik zocht en kwaliteit is goed

Helemaal top

Alles wat ik wilde was gelukkig op voorraad (niet altijd het geval) en de volgende dag had ik alles al in huis! Het was heel zorgvuldig verpakt en ik ben erg blij met alle producten. Mijn enige minpuntje was dat mijn winkelwagentje steeds leeg ging als ik de pagina verversde. Als ik de producten dan nog een keer toevoegde stonden ze opeens dubbel of driedubbel in het winkelwagentje. Maar alles is goedgekomen, dus zo erg is dat niet.

Heerlijke verzorging!

De African Black Soap is een fantastische en zachte cleanser. Ik heb een gemengde huid en dat vraagt het beste van alle werelden. Ik heb iets nodig dat onzuiverheden tegen gaat, de glans onder controle krijgt en tegelijkertijd zorgt voor een goede hydratatie. De Witch Hazel helpt inderdaad om de poriën te verkleinen en daardoor heb ik minder last van zwarte puntjes. De Shea Butter gebruik ik vooral voor het slapen gaan omdat deze vettig op je huid kan blijven liggen. Het hydrateert daarentegen enorm goed en maakt mijn huid super zacht! Mijn huid raakt langzamerhand beter in balans en dat is precies waar ik voor ging.

Mijn ervaring was goed

Vriendelijk medewerker. Bestellen Worden op tijd geleverd Producten zijn goed.

De produkten zijn biologisch en goede kwaliteit

Vriendelijk en op tijd geleverd!!

Makkelijke overzichtige site Snel verstuurd en goed ontvangen Kortom bestel zeker nog vaker

Prima en snel had ik m’n producten thuis

Voor de tweede keer hier iets besteld en naar volle tevredenheid

Snelle afhandeling!

Blij met de producten van Natural Heroes. Altijd goed en netjes. De service is ook prima!

Goede Moringa olie en snel geleverd ondanks Corona.

Zocht Moringa olie en vond die bij Natural Heroes. Prijs was goed en levering snelp

ik ben erg enthousiast over de producten

Ik heb de shampoo en 2 oliën besteld en de volgende werkdag al geleverd. Goed verpakt! Wel jammer dat de shampoo vies en plakkerig binnenkwam, maar ik ben zeker fan en een nieuwe vaste klant! Dit wordt mijn nieuwe vaste shampoo en er zijn nog genoeg producten waar ik nieuwsgierig naar ben. :)

Onwijs snelle levering, goed verpakt en de oliën zijn top

Alles ging goed en kreeg het pakket vrij snel binnen.

Great first impression!

I made a purchase in Natural Heroes for the first time and I'm super happy with all my products!

heb dat boekje gekocht voor maken van maskers maar er staat geen enkel dagcréme bij dat vind ik spijtig want dat was eigenlijk mijn bedoeling om deze zelf te maken met jullie producten. Misschien hebben jullie een recept dat ik kan gebruiken .

Menthol kristallen besteld, werkt uitstekend om mentholsigaretten mee te maken, zal in de toekomst meer bestellen.

Snelle levering, netjes verpakt en goed product!!

Hele fijne producten! een prettige website, fijne manier van bestellen en ik had alles binnen no-time in huis. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Goede product, netjes verpakt en bezorgt.

Top producten

Bij natural heroes kan ik geen minpunten ontdekken. Producten zijn top, en de verpakking vind ik ook heel mooi, terwijl dat eigenlijk niet uit moet maken. Blijf klant

Eerlijke producten

Duurzame producten, fijne webshop. Snelle levering

Ik heb deo besteld , dit is oprecht de beste deo over! Geen zweet lucht meer niks !

Echt goed

Die olie is puur en gezond, ik ben blij

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern