Super service

Bestelling snel geleverd, fijne service

Vlotte levering en goede communicatie

De eerste keer dat ik bestelde en kreeg meteen een e-mail met de vraag of ik ook geïnteresseerd was in recepten en andere info. Tof, heb er meteen voor ingeschreven. De bestelling is snel geleverd. Kortom ik ben een tevreden klant

Fijne ervaring

De site is makkelijk in gebruik en de bestelling eenvoudig te plaatsen. De levering boven verwachting snel, ik had ivm Pinksterweekend een langere tijd verwacht.

Goede ervaring

Eerste bestelling en kom zeker terug. Zeer nette prijzen, goedkoper dan bij de grote bekende aanbieders! Snelle levering en goed verpakt.

Super klantenservice

De producten van Natural Heroes zijn ontzettend fijn en goed verpakt. Helaas deze keer wat problemen met de verzending. Dat lag niet bij Natural Heroes, maar ze hebben het ontzettend goed en snel voor me opgelost. Helemaal tevreden!

Snelle levering netjes verpakt

Leuke producten op de site met goede uitleg. Snelle levering.

Snelle levering en wat er heerlijke producten

Het gaat gewoon kriebelen om allerlei andere spulletjes te bestellen!

5 sterren

Goede website met heldere uitleg. Communicatie rondom de bestelling is uitstekend, je wordt goed geïnformeerd.

ok

op tijd geleverd. helaas had 1 zak er klein gaatje waardoor er ballingsoord in de doos zat en nu ergens anders in moet worden opgeborgen...

Goede inlichting over bezorging.

De Afrikaanse zwarte zeep vind ik persoonlijk heel fijn in gebruik. Ik gebruik het voor mijn gezicht en handen/armen. Bevalt prima de huid wordt zachter en fijne rimpeltjes worden wat vager. Ik raad het een ieder aan, het is een aangename zeep met lekker schuim en je huid droogt niet uit.

In een woord keurig !!!

Tja, ik heb een bestelling geplaatst en werd steeds op de hoogte gehouden over waar mijn bestelling zich bevond. Door de corona perikelen was er een kleine oponthoud, ook daar werd ik van op de hoogte gesteld. Vandaar in één woord Keurig !!!

Bestelling snel binnen, produkten ben ik heel tevreden over

Top producten

Snelle levering en top producten. Alleen jammer dat er toch nog om één product plastic zat.

Tevreden

Heel erg tevreden met de jojoba olie en Shea butter.

Snelle levering en producten precies zoals omschreven op de site.

Tevreden

Dit is mijn tweede bestelling en zeer tevreden. Product komt snel aan en communicatie is goed. Ik heb shea butter gekocht en het is heerlijk op de huid. De geur is even wennen, maar kwaliteit gaat voor vind ik. En het doet wat het moet doen. Bedankt natural heroes.

zeer tevreden

zeer tevreden

Geweldige producten, ietwat grote doos

Geweldige producten, juiste verhouding in de communicatie rondom de bestelling. Plasticvrij verpakt, alleen het formaat doos mag wel wat kleiner voor een miniproduct.

Goede producten en goede service

Ik ben erg tevreden over de producten. De klantenservice maakt voor mij het verschil om de producten bij deze webshop te blijven bestellen. Zeer behulpzaam en meedenkend.

Mooie producten, snelle levering, top!!!

Makkelijk besteld, snel geleverd

Mooi product

Teunisbloemolie ontvangen, ik ben benieuwd :)

Fijne olie voor de diffuser

Fijne ontspannen geuren

Nijverheidsweg 23 H