Prachtig product en snelle levering

Ik heb bijenwaskorrels besteld en er zelf bewaardoeken voor verse levensmiddelen mee gemaakt. Door de witte versie zijn het mooie doeken geworden

Perfecte levering

Snel. Besteld, volgende dag in huis. Uitstekende product kwaliteit.

Mooi op tijd geleverd, goede productomschrijving, voldoet aan mijn verwachting.

Mooi op tijd geleverd, goede productomschrijving, voldoet aan mijn verwachting.

Makkelijk bestellen en vlot geleverd

Bij Natural Heroes is het makkelijk bestellen en wordt er snel geleverd. De producten hebben een goed prijs kwaliteit verhouding. Al met al, dik tevreden.

Snelle afhandeling

zie boven

Snelle levering, goede producten

Snelle levering, goede producten

Fijne producten!

Alles wat ik nodig heb om zelf milieuvriendelijke en verpakkingsarme zalfjes, deo en zeep te maken. Alleen wel jammer dat er om zo'n klein loofahsponsje zo'n grote plastic zak zit.

Goede spullen , snelle levering

Een mooi bedrijf met goede spullen

Helemaal top

Snelle levering en fijne producten

Snelle en goede bediening

Zoals het hoort

Gewoon zoals het hoort, makkelijk bestellen, netjes op tijd leveren en tijdens verzending goed op de hoogte gehouden worden

Heel fijne producten!

Ik ben sinds enkele weken mijn gebruikelijke verzorgingsproducten aan het vervangen door de pure producten van Natural Heroes. Mijn huid was het laatste half jaar heel erg onrustig. Nu ik bijna geen synthetische middelen meer gebruik ziet mijn huid er rustig en gezonder uit. Helemaal happy!

Wszystko elegancko

Dobra obsługa

Mooie producten

Fantastisch!

Al vaker besteld en wordt heel goed geholpen!!

u had mij meer kunnen verkopen

Door minder “streng” vast te houden aan uw regeltjes m.b.t. het wel of niet in rekening brengen van bezorgkosten. Meer hierover kunt u vinden in mijn e-mail met een van uw medewerksters. Een volgende keer misschien beter, groet Ant. Keij

Zeer vlotte levering

Mijn producten werden de dag na de bestelling al bezorgd. In corona tijden is dit heel snel. Ik maakte een face wash met castillezeep, tea tree olie en gedistilleerd water. Tot nu toe ben ik enthousiast over de producten want ik was al een tijdje op zoek naar een natuurlijk product om mijn gezicht mee te reinigen. Ik heb een vette huid dus hopelijk blijft deze combo werken voor mij. De spray met toverhazelaar hydrolaat lijkt ook goed te werken maar sprayen op je gezicht is niet zo handig want dan spray je ook op je ogen en mond. Als je de spray op een doekje doet, heb je veel meer product nodig dus ik zoek hier nog een oplossing voor.

Afrika is WOUW Black soap.. excellent Shear butter ... smooth

Fijne afhandeling! Top!

Fijn dat ik telefonisch mijn vraag kon stellen en is die meteen opgepakt en afgehandeld! Top!

Mooie producten, snelle levering

Qua service maakt Natural Heroes zijn beloftes waar. En de producten zijn lekker natuurlijk. Prima!

zoals beloofd snel en keurig

en nu stoppen met mailen

Snelle levering van producten die moeilijk te vinden zijn

Je kan zeer veel producten vinden om DIY cosmetica te maken. Alles wordt ook heel snel geleverd.

Snel

Duidelijke website, snelle verzending en prima producten.

Fijn product tot zo ver!

Aan de geur moest ik even wennen maar tot nu toe ben ik erg tevreden! De vloeistof reinigt m'n huid grondig, maar niet op een agressieve manier. Alleen voelt het label op het flesje helemaal niet prettig als je 'm vasthoud, dus die heb ik eraf gehaald.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern