Super.

Mooie producten

Heerlijke zeep om het gezicht mee te reinigen.

redelijk

Mijn bestelling was niet precies watb ik bestelde ik mis nog een boekje inplaats van 2 glycerne ik had 1glycerine besteld en een boekje van beauty verzorging maar de rest was goed

Producten goed maar verpakking goedkoop en onpractisch

Labels schuin geplakt, schenk-tuitje van de appel azijn veelste groot en Sheabutter giga hard.. Jammer want ik had veel verwacht van dit merk en de producten

Heel tevreden met de werking

Mijn huid voelt na gebruik direct gehydrateerd en na een paar dagen was alle huidirritatie verdwenen

Leuk aanbod, duidelijk!

Bestellen was makkelijk, alles was zeer informatief, leuk aanbod. Vond direct wat ik nodig had!

Tevreden

Alles ging vlot

Snel geregeld

Fijn product

Goede producten voor goede prijs

Behoorlijk ruim aanbod van kwaliteit producten waar je dan niet meteen de 'hoofdprijs' voor kwijt bent.

Snelle levering en fijne pure producten

Tip; wat ik mis is dat je niet op 'gebruik' kan zoeken. Bijv; producten voor vette huid, producten voor eczeemhuid oid.

Fijne producten. Ik ben fan.

Fijne producten en een hele snelle levering.

Veel mooie producten en een snelle levering!

Bestelling geplaatst en deze ook heel snel ontvangen ondanks Covid-19

Super. Door toedoen van hooikoorts seizoen jarenlang last van super droge gezichtshuid. De Marula olie van Natural Heroes is hiervoor een uitstekende olie die dus direct goed helpt. Na vijf druppels te hebben ingesmeerd op het gezicht wordt de huid gelijk rustig en voelt minder droog en ruw aan. TOP

Natuurlijke en gemakkelijke gebruik van producten

Ik vind het fijn dat de oliën in glazen flessen komen met een tuitje waardoor je gemakkelijker kan mengen en omgeving schoon kan houden.

Snelle service en goede producten

Een snelle levering en super goede producten

geweldig

snelle levering, mooie producten en fijn advies

Snelle service En goede kwaliteit producten

Ik maak regelmatig eigen producten en haal altijd mijn ingrediënten bij natural heroes. Het wordt snel geleverd & alles is goed verpakt bij aankomst :)

Snelle levering, goede producten.

Duidelijke website en snelle service!

Blij met mijn 100ml Tea Tree oil

De Tea Tree olie is lekker sterk en heeft een goede prijs. Fijn dat er flacons zijn van 100 ml. Bij veel andere winkels gaat de olie slechts per 10 of 30 ml. Snelle levering, zelfs tijdens de Corona-epidemie. Jammer dat het pakket niet op de gevraagde bezorgtijd geleverd werd. Al met al is de Tea Tree olie is een dikke aanrader!

Fijn!

Toen ik in de doos een potje met een kapotte deksel aantrof, hebben ze meteen een nieuw potje opgestuurd. Heel fijn opgelost! Dank!

Fijne natuurlijke producten

Fijne producten en duidelijke uitleg over het gebruik In het bijgeleverde schrijven wordt echter vermeld dat ze zeep niet geschikt is voor een gevoelige (gezichts)huid, deze informatie is niet op de site vermeld Veder werken de producten goed Mijn poriën zijn kleiner geworden en de puistjes waar ik sinds mijn zwangerschap mee worstel zijn zo goed als verdwenen. Wel begint mijn gezicht wat te vervellen, twee maal daags met een huisdolie smeren lijkt dit te verhelpen

Heerlijke producten

ik had olijfolie, cocosolie en zachte shia besteld. Supergoede producten en snel geleverd.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern