Hoogwaardige duurzame producten

Heerlijke producten. Ik bestel hier graag. Snelle levering.

Fijne producten, super levering

Duidelijke info op de website, de bestelling was er ontzettend snel en ik vind de producten erg fijn.

Quick delivery and quality products. Dank u wel!

prettig

Geweldige producten

een klein beetje aan de dure kant

Een inspirerende site.

Een informatieve site waardoor ik op allemaal ideeën kom om zoveel mogelijk natuurlijke producten te maken en te gebruiken. Erg leuk!

Goed en gemakkelijk

Makkelijk besteld en snel verzonden. Producten zijn zoals ik verwachtte.

Snel, fijn, minimaal

Fijne bestelling, snel bezorgd, minimale verpakking. Helemaal top!

Snelle levering fijne producten

Fijne producten, mooie verpakking vaak in glas gekukkig, natuurlijk is zo fijn

Goed qualitiet producten in minimal verpakking.

Fijne producten, goede service

Goede en verantwoorde producten, die bijdragen aan een schonere wereld, wat ik erg belangrijk vind. Voor mij persoonlijk: een zo optimaal mogelijke goede verzorging voor mijn lichaam.

Goede producten en snelle bezorging

Ik ben zeer tevreden met de geleverde producten. Ook de tips en receptjes zijn meer dan welkom. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen.

Hele fijne ervaring!

Goed spul en snel geleverd. Top!

Ik ben een tevreden klant. Duidelijke site, mooie producten en nette prijzen.

Snelle levering en precies zoals verwacht

De producten voldeden aan mijn verwachtingen en waren in huis voor ik het wist. Het is handig dat Natural Heroes veel tips biedt met verschillende toepassingen van de producten. Zo kan ik ze meteen integreren in mijn lifestyle.

geweldige shop

super producten en snelle levering

top product!

makkelijk, snel, goed geprijst, en tevreden met het product

Goede service, matige site

Goede service, snelle verzending. Redelijk goed verpakt. Website is matig. Veel producten niet op voorraad, veel lege 'kopjes' op de site. Zouden ze veel meer uit kunnen halen!

Prima producten en goed verlopend koopproces.

Ik heb mango boter en cupuacu boter gekocht. Geweldig spul, heel zuinig in gebruik, alleen wel heel hard. Dus je hebt een heel stevig spateltje nodig om het uit de pot te krijgen.

Snel en professioneel!

Goede producten!

Erg goed

Bestelt, 2 dagen later perfect ontvangen. Goed product.

Ik had een geschenkpakket besteld voor mijn vriendin. Ik had perobgeluk het verkeerd adres ingevuld maar ben zeer goed geholpen geweest door 1 van de medewerkers alsook was het pakketje zeer verzorgd kwou uiterlijk en van binnen mijn vriendin is er zeer blij mee.

Fijne produkten

Puur natuur en dat doet goed

zeer aangenaam

De site is duidelijk, de emails zijn erg vriendelijk en de levering is snel. Daarbij zijn alle producten naar wens.

Goede producten en snelle levering!

Fijne natuurlijke producten en snelle levering...top!

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern