Natuurlijk, warm en vlot

Fantastische producten, ik voel me alsof ik in een klein winkeltje loop en persoonlijk word geholpen. Zeer snelle levering en goede klantenservice. Ik ben fan!

Goed en prettig

Bestelling was goed te doen op de site, kwam snel en bevatte het gevraagde product. Prettig kopen zonder gedoe.

Ik ben tevreden

Produkten zijn prima.

Klein maar goed

Helaas is het kleiner dan er op de foto woord weergegeven.

Super goede site

Ik bestel er altijd natuurlijke producten. Super fijn dat het bij hun kan. Super blij dat ik natuurlijke producten bij hun kan bestellen zonder toegevoegde chemische stoffen.

Mooie producten, snel geleverd!

Prettig

Snelle levering, topproduct.

Tevreden

Snelle levering Super tevreden van product! Pluspunt= aanwezigheid van gebruiksaanwijzing (filmpje)

Helemaal SUPER

JA prachtig bedrijf, Ziet er goed uit, verzorgd, volgende dag in huis, leuke mails. Alleen als ik 1 tip mag geven dan is het wel om de mail marketing is tandje langer te zetten. Nu kreeg ik wel heel veel mails na elkaar. Het liefst ontvang ik eens in de 2/3 weken een mail.

Fijne producten en een goede service

De producten zijn van een goede kwaliteit. Ook is de bezorging snel, en wordt er geen onnodig plastic gebruikt bij de verpakking :)

Heel blij, het werkt!

Eindelijk, na 20 jaar flinke roedels te hebben gehad, een middel dat zonder gif werkt, gevonden. Ik gebruik het nu 3 maanden en het werkt echt. Het ruikt nog lekker, ook!

Mooie producten, snelle levering

goede producten tegen mooie prijs en snelle levering. Heel positief over.

Echt super product! Ik ben heel blij mee!

Dit product vind ik een beetje vet maar ik denk dat het maakt mijn huid heel blij. Mooie natuurlijke geur. Echte aanrader voor ene die van natuurlijke producten van houdt.

Vlotte levering!

Heel blij met de snelle levering van de bestelling.

Fijne producten, snelle verzending

Heerlijke natuurlijke producten voor een mooie prijs en ook nog supersnel verzonden!

Geweldige webwinkel!

Bestelling snel geleverd, ondanks crisis. Produkten zijn heerlijk en eerlijk. Geweldige webwinkel!

Bestelling werd gelijk de dag erna thuis bezorgd. Extra mail ontvangen na no home. Goed product en extra verpakt

Goede kwaliteit produkten. Snelle levering.

Product,die ik had gekocht,bevalt heel goed. Dat is zachte versie van shea butter, Die kan jij gebruiken voor alles: gezicht,lichaam,haar,lippen... Ik kende deze zachte variant niet,en ben ik heel erg blij mee.

Casterolie werkt wonderen op de wimpers en wenkbrouwen. Beetje prijzig, maar wel nice.

Werkt goed

Ik had de with hazel gekocht en ik merkte al na 2 - 3 dagen verschil. Werkt oneffenheden zoals rode plekjes of donkere plekjes op mijn huid echt weg en maakt mijn huid zachter. Van gewone puistjes heb ik wel nog een beetje last.

Betrouwbare leverancier

Twee producten besteld, shea butter 250 ml en shea nilotica 259 ml. Beiden werden snel en accuraat geleverd. Communicatie over bestelling en levering was goed

Producten werken goed. Ruiken heerlijk natuurlijk. Fijne service. Bedankt!

Goed en snel geleverd

Snelle levering netjes ingepakt

Alsof je een cadeautje uitpak zo leuk zit het jn de doos. Wel vind ik de producten duur

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern