Levering uitstekend.

Heb nog tijd nodig om te ervaren of jullie product goed is. Vraag me over een maand? Groetjes, Kendell

Mijn eerste bestelling en ben zeer tevreden.

Goede service, goede opvolging en snelle levering. Producten zijn van goede kwaliteit. Bedankt !

Zoals beschreven geleverd

Goede communicatie, correcte levering, duurde wat langer dan voorzien.

Vlotte levering en super nieuwsbrief!

Vlotte levering, correcte prijs, leuke nieuwsbrief met recepten! Top.

Top winkel

Goede service en echt heerlijke producten die zo goed werken!! Heb hier o.a. vitamine E olie voor op mijn gezicht gekocht. Normaal heel veel last van rode vlekjes maar met deze olie zie je ze weg trekken!

Goede service in alle opzichten

Goede ervaringen hiermee gehad.

Fijne, heldere productomschrijving, snelle levering

de productomschrijving is uitgebreid, en de levering is ook super! Geen plastic gebruikt.

Mooie producten voor een betaalbare prijs.

Producten komen goed aan en zijn fijn om te verwerken. Tip: pakketten verkopen met meerdere essentiële oliën, bv 10 flesjes voor een mooie prijs, die je zelf kan samenstellen uit een assortiment.

Goede informatie en snelle levering.

Alleen jammer, dat vrijwel direct na mijn bestelling ik twee mailtjes krijg over producten die weer voorradig zijn. Had ik tijdens die bestelling aangekruist om mail te ontvangen als het er weer was. beetje knullig voor mij, kan ik nog een x bestellen. Verder zeer tevreden Mvg Karin

Shampoo

Super tevreden!

Goede klantenservice snelle levering, fantastisch product!!

Fijne producten, ruime keuze, prima service

Duidelijke uitleg bij de producten. Eco bewuste verpakkingen en een hoop tips en tricks voor diegene die dat wil.

Eerste ervaring is top!

Voor de eerste keer heb ik wat besteld bij Natural Heroes. De levering ging extreem snel! Volgende dag al heel vroeg in huis! En ook verpakt zonder plastic vind ik top. Ik heb pas 1 van de 3 boters geprobeerd en deze is heel fijn (mango boter). In het begin hard maar smelt snel in je handen en trekt fijn in de huid.

Alles in orde!

Ik ben heel tevreden. Alles klopte. Alles op tijd. Fijne producten.

Excellent

Products are excellent, website is great, shipping and communications are clear and prompt.

Eerlijk en transparant

Vanwege de gezondheidssituatie waar we ons nu allemaal in bevinden duurde de bezorging langer. Dit werd keurig vermeld en daar houd ik van; transparant en duidelijk. En bij aankomst van het pakket; zeer tevreden over de manier van verpakken!! **Echt top** En enorm fijne producten, want daar doe je het natuurlijk uiteindelijk voor.

Producten van uitstekende kwaliteit!

Het aanbod van producten is enorm, de informatie bij elk product helpt bij het kiezen. Het bestellen is eenvoudig en de communicatie is duidelijk. Het enige wat een beetje rommelig was, was de communicatie rondom de bezorging. Ik koos al een tijd/datum tijdens het bestelproces, maar heb daarna nog drie keer een e-mail gekregen om mijn voorkeur door te geven. Onduidelijk waarom dat nodig was!

fijne levering van mooie producten

Fijne producten en veel informatie op de site, na bestellen duidelijk wanneer het geleverd kon worden, heel fijn,

Hoge kwaliteit en snelle shipping!

Na bijna 2 weken nog niets ontvangen

Na 2 weken nog steeds niets ontvangen en geen bericht wanneer wel geleverd gaat worden

Opgelicht

Ik vind het heel erg dat er staat dat je een pot shea butter koopt van 250 ml en dat er maar 215 ml in zit. Als ik dat had geweten had ik meer gekocht.

Slechte service

Gebeld om te vragen hoe het met mijn pakket gaat. Ik zou teruggebeld worden. Niets gehoord.

Makkelijk te gebruiken

Gebruik het product ongeveer een week, maar zie nog geen verschil

snel en efficient

Mooie producten, snelle levering!

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern