Super snel en fijne producten

groot aanbod van producten. Fijne en snelle levering. Producten ook goed verpakt zonder plastic! Producten fijn in gebruik.

Mooie producten en snel geleverd

Producten zijn naar wat ze op de site beloven.

snel, professioneel en uitstekende kwaliteit

snel, professioneel en uitstekende kwaliteit

super fijn en snel

Al mijn producten zijn van uitstekende kwaliteit en zijn snel geleverd. Alleen vitamine E serum hadden ze niet, verder alles wat ik wou

correct en snelle levering

Hele goede ervaring net Natural Heroes.

De producten zijn van goede kwaliteit en ook nog eens goedkoop naar mijn mening. En ook heel fijn dat de producten cruelty free zijn en er weinig plastic wordt gebruikt voor de verpakkingen.

Mooie producten voor schappelijke prijzen

Goed aanbod om je eigen verzorgingsproducten te maken. Overzichtelijke website en snelle verzending.

Vriendelijke, snelle en correcte levering. Dankjewel !

Elke levering opnieuw verloopt soepel en nauwgezet. Alleen maar tevredenheid aan deze kant.

Goed geregeld

Makkelijke website, vlotte afhandeling en snelle verzending

zeer tevreden

Zeer tevreden met hulp mbt eerste bestelling.

Delivery was on time.

Iam satisfied with my products. They smell so natural and suites my sensitive skin

Heerlijk product

Dankzij deze butter ben ik grotendeels van mijn zwangerschapsmasker afgekomen. Deze verdween helaas niet van zelf. Maakt mijn huis heerlijk zacht, soepel en egaal. Ik heb een hele gevoelige huid en op de shea butter heb ik geen reactie zoals schilvers of vlekjes.

breed assortiment

Alles wat ik nodig had was bij Natural Heroes te vinden, én goed geprijsd.

Super fijne producten!

Hele fijne producten. Gebruik nu de zachte shea butter, heel fijn voor mijn extreem droge huid. Levering is ook altijd super snel in huis! Top service!

Erg fijne producten en top service!

Zoals altijd zeer tevreden met mijn aankopen. Altijd zorgvuldig verpakt en snel verzonden! Helaas niet alles op voorraad dus er komt binnenkort weer een bestelling aan;)

SUPER

Alle artikelen milieuvriendelijk verpakt bij aflevering. Fluoridevrije Happy Tabs zijn super.

Lange bezorgtijd

Er werd aangegeven dat het de volgende dag russen 18:00 en 21:00 ofzo bezorgd zou worden maar heb een week gewacht! Middel is tegen de bedwantsen en heb een week ertussen moeten slapen!

Ze kijken of bekijken niet hun mail. Direkt geantwoord dat de levering niet goed is gegaan. Maar ik

Dus mijn ervaring is niet goed. Zou fijn zijn als ze zelf kkntakt opnemen of bedenken wat ze inpakken. Groeten Joke Groeneveld

Makkelijk en snel bezorgd

De producten zijn echt wat ook op de beschrijving staat en de gebruiksvoorbeelden zijn super duidelijk op de productpagina.

Super Goed

Helemaal Tevreden

Excellent

goede kwaliteit, Voldoet aan verwachting

Goed en zonder problemen

Correct verloop en afhandeling

JULLIE ZIJN SUPER

ik heb recentelijk mijn eerste (en zeker niet mijn laatste!) de bezorging was supersnel en de producten zijn van hele goede kwaliteit!

Tevreden

Was 1 dingetje verkeerd geleverd al contact gehad word vast snel opgelost

Mijn spullen gekregen ondanks vertraging

Ik had een mooi pakket besteld en betaald en in eerste instantie zou het vrij snel bezorgd worden. Dankzij corona heeft het toch nog wel een week of 2 langer geduurd. Gelukkig was de communicatie wel goed en had ik niet het idee dat het helemaal niet zou komen. Blij met de geleverde producten.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern